Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Alçak Gönüllü Davranıyorsun. Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün biriyle dürüstçe bir tartışmaya girebilirsiniz. Belki de sevdiklerinizden biri son zamanlarda sizi anlamıyor olabilir ya da içinizde çok fazla duyguyu barındırıyorsunuzdur. Gerçeği söylemekten korkmamalısınız. Bugün, bazı şeyleri ortaya koymak ve ailenizin sizi gerçekten ne kadar sevdiğini anlamak için harika bir zaman. İyimser hissetmeseniz bile, daha iyi olmanıza yardımcı olacak.

Bugün, istediğinizden biraz daha dengeli bir gün olabilir. Bugün işleri hasır altından çıkarmak sizin için zor olabilir, peki neden onları orada tutmuyorsunuz? İş yerinde, geçmişte işe yaramış olan çözümlere güveniyorsunuz. Şimdi, yeni yöntemlerle çatışmak yerine, varlığınızı ortaya koyma zamanı. Ortalığı çok velveleye vermemeye çalışın ve bugün yaptığınız her işte dikkatli olun.

Eğer üzerinizde bir mülk varsa, bugün değerinin hayal edemeyeceğiniz kadar arttığını görebilirsiniz. Bu bir gayrimenkul olabilir fakat çiftlik hayvanı, senet ve hatta eski bir aile yadigarı bile olabilir. Bu bilgiyle ne yapacağınız size kalmış ancak sahip olduğunuz şeyi elinizde tutacaksınız gibi duruyor. Elinizdeki şeyin değerli olduğunu bilmek güzel bir şey.

Herhangi bir şeyi başarıyla tamamlayabileceğini düşünüyorsun; iyi haber şu ki evet haklısın! Yüksek enerji senle olacak ve telefon konferanslarından, tekliflere, toplantılara her konuda seni destekleyecek. Düşüncelerin ise gayet berrak ve kendini etkili, ikna edici şekillerde ifade edebileceksin. Pozitif enerjiye odaklan, mucizeler gerçekleşebilir.Genellikle kadınların isyankar ve asi bir yönü vardır. İşler ciddileşmeye başladığında genelde kendilerini yollara vururlar. Eğer gezegenlerin dizilimleri size birisine ya da bir şeylere bağlanacağınızı söyleyecek olsaydı, bu seni kızgın hissettirir miydi? Çünkü olmak üzere olan şey tam da bu, hem de önümüzdeki bir çok gün boyunca!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik şeylere hazır olun! Geçmişinizden çok eskilerden birisi birdenbire tekrar sahneye girebilir; hatta belki kapınıza kadar bile gelebilir. Her ne kadar bu kişiyi gördüğünüze memnun olacak da olsanız onu gördüğünüzde buz kesilebilirsiniz! Evde de beklenmedik gelişmeler - muhtemelen hane üyelerinden birisinin başına konan bir talih kuşu - bir anda bir kutlama yapılmasına neden olabilir. Her türlü şeye açık olun ve gününüzden keyin alın!

15 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün vicdan, merhamet, şefkat duyguları güçlenebilir. İç dünyanızda daha hassas olabilir, pek çok duyguyu daha derin hissedebilirsiniz. Kendinizle baş başa olmak, rahatlamaya odaklanmak hafiflemenizi sağlayabilir. Gün içinde planlarınızda değişiklikler olabilir.

15 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Komplekslerinden arındığını hissettiğin bir güne uyanıyorsun. Etrafına karşı daha alçak gönüllü davranışlar sergileyebilirsin. Yakın akrabalarının ekonomik anlamda yaşadığı problemleri ailen ile tartışabilirsin. Çocukları olan bir Akrep burcuysan onların sağlığına olan düşkünlüğün artabilir. Kişisel temizliklerine daha fazla dikkat ediyorsun.

15 Ağustos 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve sevgi ilişkilerinde ihtiyacınız olan tek şeyin kaybettiğiniz güven duygusunu yeniden kazanmak olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Bugün bu duyguyu kazanmak sizin elinizde olabilir. Hayatınız için yeni bir başlangıç içine girebilirsiniz. Çevrenizden gelen destekler ile işleriniz daha da kolaylayacaktır. Sadece dedikodulara dikkat etmelisiniz. Kendinizi istemediğiniz durumlar içine sokmamalısınız.

15 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün beklenmedik durumlar ve dikkatsizlik yüzünden bazı huzursuzluklar yaşanabilir. Duygusal alanda daha sabırlı olmaya bakın.

15 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu dönem, kelimenin tam anlamıyla "kendinize bakma" dönemi. Abartılı şeylerle kendinizi şımartmak anlamına gelmiyor elbette bu, tam aksine. Bugün giyim kuşamınıza biraz daha özen gösterin. Olmanız gerektiği kadar iyi görünmediğinizi söyleyen iç sesinizi susturun.İyi görünüyorsunuz. Bugün bakım yaparsanız daha da iyi görüneceksiniz.

15 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindeortamında sizi yoran bir durum söz konusu. Öncelik sağlığınıza dikkat etmek olmalı. 18 ağustos'a kadar yeni başlangıçlar yapmayın, elinizdeki işleri tamamlayın.

15 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer bu aralar yalnızsanız hayatınıza nasıl birinin girmesini istiyorsanız o kişiliğe bürünmeye çalışın. Siz kendinizi düzeltmeden mükemmel kişinin sizi bulmasını bekleyemezsiniz.

15 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati psikolojinize ve bilinçaltınıza dikkat çekiyor.Bugün göz önünde olmaktansa kişisel problemlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Uranüs bugün itibariyle geri hareketine başlıyor, önümüzdeki günlerde kariyer hayatınızda beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda ani kararlar almamaya özen gösterin.

15 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

15 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin işleri çok yoğun olduğu için, bu aralar birlikte vakit geçiremiyorsunuz. Finansal olarak giderek daha iyi bir hal almaya başlıyorsunuz. İnsanlar ile iletişim kurma konusunda sizden daha iyisi yok.

15 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, özlemleriniz değer kazanabilir. Güzel ve olumlu duyguların kişisi olduğunuz için kaybettiğiniz fırsatları bir kez daha düşünebilirsiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz.

15 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 04' 60"
Ay
Akrep
23° 24' 45"
Merkür
Koç
26° 25' 06"
Venüs
Balık
21° 30' 32"
Mars
Balık
04° 54' 26"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 40"
Satürn
Balık
13° 17' 33"
Uranüs
Boğa
20° 39' 29"
Neptün
Balık
27° 48' 21"
Plüton
Kova
01° 49' 29"
Chiron
Koç
18° 47' 20"
Lilith
Başak
19° 47' 16"
True Node
Koç
15° 35' 60"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:08

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>