Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Mesleğini Seviyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 30%

Bugün şüpheleriniz yüzünden belirsiz bir ruh halinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızda aldığınız son kararlardan kaynaklanan hayal kırıklıklarını hissetmeye başlıyorsunuz. Diğer bir deyişle, yaptığınız işten son dakika pişman oldunuz! Bugün, bir yandan endiş

Biriyle ilginç bir konuşma yapabilirsiniz. Günün enerjisi size daha sosyal olmanız için ilham verecektir. İyi bir arkadaş ya da meslektaş ile öğle yemeği için dışarı çıkabilirsiniz. Gelişen diyaloglar büyüleyici olabilir. Kulaklarınızı açık tutun, çünkü bazı önemli bilgiler alabilirsiniz. Birönerisi veya yatırım tavsiyesi alabilirsiniz. Veya bazı sansasyonel ofis dedikoduları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bugün hedeflerinize yaklaşma konusunda size ilham gelmiş olabilir. Belki de, artık bazı yeni şirketlere vermek üzere özgeçmişlerinizi hazırlayabilirsiniz.Ya da, çekici bir arkadaşınızla bir öğle yemeği ayarlayıp sosyalleşebilirsiniz. Kesinlikle bir şeyleri değiştirmeye ve heyecan verici şeyler başarmaya hazırsınız. Bu motivasyon patlamasının tadını çıkarın!

Coşkulu içgüdülerine dikkatini vermeye çalış. Günün enerjisi sezgilerin için gayet olumlu etkilere sahip olacaktır. Sana gelen belirli izlenimlerin, direkt olarak sinirsel sisteminden yayıldığını hissedebilirsin. İnsanların duygularını fark edebilir veya güdülerini çözebilirsin. Psişik radarın çok güçlü, o yüzden bunu inkar etme! İçgüdülerin sana önemli bir rehberlik sunabilir.Hayal gücünüzü esir edecek olayların haberini gazeteden alabilirsiniz. Haberde geçen alanla ya da olayla ilgili daha fazla bilgi edinme isteğiyle dolabilirsiniz. Zihniniz tamamını kavramak için son derece keskin fakat konuyu daha da ilgi çekici kılan bazı gizli bilgiler olabilir. İnsan zihni ve onun karanlık yönü bugün ilginizi cezbedebilir. Bu konuda bir şeyler okuyup keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birçok çiçekten bal alırken bulabilirsin kendini, ki bu güzel bir şey. Her çiçeği denemeden hangisinin en iyi balı verdiğini asla bilemezsin. Hiçbirini tatmamazlık yapma. Hoşlanacağını en son düşündüğün çiçek en çok beğeneceğin olabilir. Her ne yapıyorsan yap, bugün hiçbirini aceleye getirme, değerlendirilecek birçok etken ve kaynak var.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevreniz, tanıdıklarınızve özel hayatınızda öne çıkabilir. Yardımlar alabilir, destek görebilirsiniz. İlişkileri ve günü kendi isteğinize göre yönetebilirsiniz. Teklifler alabilirsiniz.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde patronunun güvendiği bir elemanı olman üzerine fazla sorumluluk verilmesine neden oluyor. Durumdan şikayetçi değilsin sevdiğin bir mesleki alanda çalışıyorsun. Fakat kedini fark etmeden fiziksel anlamda yormuş olabilirsin. Akşam eve döndüğünde sadece ayaklarını uzatıp dinlenmek istiyorsun.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kalabalık içinde yalnız hissettiğiniz bir gün olabilir. Çevrenizdekilere ait değilmiş gibi düşünüyorsunuz.  Sezgileriniz ve mantığınızı birleştirdiğinizde üstesinden geleceksiniz. Risk almayı seviyorsunuz fakat biraz daha temkinli ilerlemeniz ilerde oluşabilecek sıkıntılara karşı sizi ayakta tutacaktır. Elde etmek istediklerinizi, zamana yayın ve emin adımlarla ilerleyin.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı hareket edebileceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde daha fazla yenilik yapma ihtiyacında olabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili atılımlar yapabilirsiniz. Gün içinde karşınızdakini rahatça ikna edebileceğiniz zamanlar var. İşlerinizde pratik çözümler bulabilirsiniz.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bilimsel konulara ilginiz ön plana çıkacak. Gezegenlerin konumu zaten var olan ilginizi artırabilir ya da daha önce olmayan bir ilgi kıvılcımı çaktırabilir. Bilime giden en kolay ve ulaşılabilir yol gece gökyüzüne bakmaktır. Bir dürbün ya da teleskop edinin. Merakla dolup taşacak ve daha fazlasını öğrenmek için sabırsızlanacaksınız. Bunun keyfini çıkarın!

13 Ağustos 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler burcunda ilerlemeyi sürdüren Ay sosyal bir gündem getiriyor ve arkadaşlık ilişkilerini öne çıkarıyor. Mars Plüton açısında gündelik yaşamınızla ilgili konular baskı yaratabilir. Çalışma ortamınızda güçlü kişilere karşı gelebilirsiniz.

13 Ağustos 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yolunu kaybetmiş biri için yapabileceğiniz tek şey ona bir harita sunmaktır. Nereye gitmek istediğini öğrenip onu bir çocuk gibi elinden tutarak oraya götüremezsiniz. Her yetişkin kendi yolunu kendi çizmelidir. Siz ancak ufak yardımlar edebilirsiniz.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati sosyalleşme isteğiniz artacaktır, yalnız kalmak istemezsiniz.Arkadaşlarınızla iletişiminiz bugün alacağınız kararlarda etkili olacaktır. Mars ile Plüton arasındaki sert etkileşim birlikte çalıştığınız kişilerle yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. Çıkacağınız seyahatlerde yaşayabileceğiniz aksiliklere karşı hazırlıklı olmalısınız.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

13 Ağustos 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize olan sevginizden dolayı kendinizi çok mutlu ve heyecanlı hissediyorsunuz. İş yerinizde sizi bakışlarıyla bile rahatsız edebilen birisi var, o kişiden olabildiğince uzak durmaya çalışın. Arkadaşlarınız ile buluşma ayarlamak için harika bir gün.   

13 Ağustos 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kolay tatmin olmayan bir yapınız var. Bugün birlikte çalıştığınız ve kariyerinize katkıları olacak kişilerin kapasitelerini sınamak isteyebilirsiniz. Özel arkadaş grubunuzla ortaklıklar söz konusu. Dengelerinizi yeniden kuracaksınız.

13 Ağustos 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 27' 11"
Ay
Akrep
15° 34' 11"
Merkür
Koç
26° 06' 35"
Venüs
Balık
20° 43' 15"
Mars
Balık
04° 24' 40"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 35"
Satürn
Balık
13° 13' 10"
Uranüs
Boğa
20° 37' 43"
Neptün
Balık
27° 46' 55"
Plüton
Kova
01° 48' 52"
Chiron
Koç
18° 45' 06"
Lilith
Başak
19° 43' 01"
True Node
Koç
15° 35' 32"
Son Güncelleme : 28/03/2024 18:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>