Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Her Yolu Mubah Görmemelisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 20%

Bugün aşk hayatınızda şanslı olabilirsiniz. Bazen mutlu bir ilişkiye başlamak size zor gelebilir. Dramatik bir yapınız olduğundan fırtınalar ve yoğun duygularla dolusunuz. Biraz rahatlayıp romantizm yaşamak şu durumda zor olabilir. Bu enerji şu an sizin için değişebilir. Kendinizi, en iyi yönlerinizi ortaya çıkarmanızı sağlayacak harika bir ilişki içinde bulabilirsiniz.

Yaklaşık iki hafta önce, kariyer planlarınızın bazılarına yeni bir boyut eklediniz. Bugün, bu planların hayata geçmesi için sıkı çalışmaya başlama zamanı. Buna emin olabilirsiniz! Her şeyi mümkün olduğunca verimli bir şekilde yapmak için ihtiyacınız olan tüm enerjiye sahip olacaksınız. Bugün verdiğiniz kararlar, kariyerinizde bazı uzun vadeli etkilere neden olabilir.

Bugün derin bir nefes alın! Şimdi bir tane daha. Meditasyonhayatınızla ilgili sorunları çözmenizi sağlayacak. Unutmayın, belirsizlik büyümenin habercisidir. İçinizdekilere güvenmeseniz de, bugünkü atmosfer sizi bunu yapmaya zorlayabilir. Devam edin, bu hoş bir değişim olacak!

Gösterişli olacağın bir gündesin. Fiziksel olarak hem enerjin hem güdün mevcut. Bu enerjiyi iyi şekilde değerlendirmek istiyorsun. Evin için fiziksel hareket gerektiren işlere girişmeyi dene. Bahçeyle uğraş, garajını temizle. Savaşçı kostümünü giyip yaşam alanına bir el atarsan iyi hissedeceksin. Öyleyse kendini süpürge, kürek ve çekiçle donat!Odaklanın ve harekete geçin. İçinizde kendi kendine çözülmeyecek derece şiddetli bir çatışma var. Durumu düzeltmek için, enerjinisi köklemeniz ve trenin istasyondan çıkış yapmasını kendiniz sağlamanız gerekecek. Hareketi başlattığınız anda, meselelerin çözüme kavuşması muhtemeldir. İlk başta olaylar öyle olmayabilir ama, başlamadığın sürece asla bilemezsin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlere hakim olmakta sıkıntı yaşamayacak gibi görünüyorsunuz. O ajandayı ya da kişisel not defterini kapın ve güncelleyin. Her zaman yanında liste taşıyan türden bir insan olmayabilirsiniz ancak buzdolabının üstündeki yapılacaklar listesinin başına yazmak bile işinizi görecektir. Kendiniz için birkaç hedef belirlemenin tam zamanı; zira bugün onlara ulaşmak için tam olarak ne yapmanız gerektiğini daha kolay göreceksiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 16.04'e kadar finansal konularda, para yönetiminde büyük risk ve hamlelerden kaçınmalı. Bu alanda şanslarla, küçük fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlar ve sosyal çevreyle ilişki ise daha çok anlayış ve empati gerektirebilir. Saat 16.04'ten itibaren keyifli enerjiler çalışıyor. Daha hevesli, heyecanlı hissedeceğiniz durumlar olabilir.

7 Ağustos 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğe dair hedeflerine ulaşmak için her yolu mubah görmeye başlayabilirsin. Azmin artıyor fakat hırslarını kontrol altında tutabilmelisin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan karşı tarafta soru işaretleri oluşturabilirsin. Bu soru işaretlerini gidermek için harekete geçiyorsun. Kendini ifade etme biçiminde gelişme olduğunu sezimliyorsun.

7 Ağustos 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kontrol edemediğiniz bir konuyu takıntılı hale getirip belli bir hırs şekline dönüştürmemelisiniz. Biraz daha akış içinde kalmalısınız. İlişkilerdeki aceleciliğiniz ani kararlar vermek durumunda sizleri bırakabilir. Sosyal çevrenizle ilgili bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bu değişimleri yaparken neyi nasıl bir düzene koymanız gerektiğini fark edeceksiniz. Hisleriniz bugün size doğru yolu gösterecektir.

7 Ağustos 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni kararlar alabilirsiniz. Bazı konular üzerinde daha fazla mesai harcamanız gerekebilir. Kendi fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde birlikte olduğunuz kişiyle sürtüşme olabilir. Kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

7 Ağustos 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi gölge içerisinde bırakmak zaman içerisinde samimiyetsizlik hissi yaratabilir. Yakınlarınıza veya seçtiğiniz kişilere karşı daha sevecen olabilirsiniz...

7 Ağustos 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda, işlerinizin tanıtımında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam iyicil destekler alırken, bu alanlarda ani ve sürpriz başlangıçlar yaşayabilir, olumlu haberler alabilir, ayrıca gün içinde spora vakit ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmiş ve geçmişe ait konuların üzerinde durmamanız gereken bir süreç sözkonusu olacak.

7 Ağustos 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önem verdiğiniz biri planınıza bugün biri ket vurabilir. Ancak bu konuda fazla sinirlenmeden ve kendinizi kaybetmeden ne yapmanız gerektiğini çözmelisiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcunda seyahat edeceği gündüz saatlerinde finansal konular ön planda olacaktır.Ay'ın Koç burcuna girişi ile derin konular hakkında düşünmeye başlayacaksınız. Venüs'ün Yengeç burcuna girişi ile psikolojik konular önem kazanıyor. Psikolojik destek almak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

7 Ağustos 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize en uygun olan eş adayını arıyorsunuz ve çok yakında bulacaksınız. Bugün, duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Patronunuz ile gerçekleştireceğinizseyahatinden, çok önemli ipuçları öğreneceksiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün insanlar sinirinizi bozabilir. Sanki hiçbir şey yeterince iyi değil ve hiçkimse de ne istediğini tam olarak bilmiyor gibi. Bu aleni karmaşa ve hoşnutsuzluk ortamında hakimiyet sizde olacak. Hatta sorumluluk alıp düzeni yeniden sağlamanız bile talep edilebilir. Eğer çatışma ev içindeyse, hiç durmayın. Fakat polis rolünü dikkatli oynayın.

7 Ağustos 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 58' 13" R
Ay
Akrep
25° 29' 38"
Merkür
Koç
15° 58' 57"
Venüs
Koç
25° 21' 07"
Mars
Balık
26° 11' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 31"
Satürn
Balık
16° 09' 38"
Uranüs
Boğa
22° 05' 14"
Neptün
Balık
28° 45' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 52"
Lilith
Başak
22° 49' 45"
True Node
Koç
15° 34' 30"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>