Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gün İçinde Daha Pozitifsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 20%

Son zamanlarda, günlük rutininiz konusunda halsiz bir ruh halinde olabilirsiniz. Ama bugün, alarm sizi aniden uyandıracak. Yardımınızın acilen gerekli olduğunu anlayabilirsiniz ve boşa harcayacak zamanınız yok. Tek bir iyi belirlenmiş hedefe tüm enerjinizi vermeniz gerek. Genellikle projeden projeye atlıyorsanız, bu sizin için bir değişiklik olacak.

Hem maddi hem de manevi yaşantınız şu sıralar mükemmel bir uyum içinde görünüyor. Kariyer hedefleriniz orada duruyor fakat siz onlara erişecek özgüveni kendinizde bulamıyor olabilirsiniz. Hayalgücünüz, sezgileriniz ve ilhamınız had safhada. Bugünkü kadar yüksek olmasalar da öyle olmaya da devam edecekler. Bu iki kutbu kaynaştırmak oldukça zordur fakat siz bunu başarmış gibisiniz. İlerlemeye devam edin!

Bugün bir dönüm noktası yaşarsanız şaşırmayın. Buna ister kriz deyin ister farkına varma deyin, hayatınızda bir yön seçip diğerini devre dışı bırakmanız gereken zamanlardan biri. Tabii ki, sizin gibi insanlar belirsizlikten nefret ederler. Asla tereddüt etmezsiniz ve zorlukların üstesinden gelirsiniz. Bugün hedefinize tam gaz ulaşacaksınız ancak ayaklarınız yere basana kadar birkaç endişeli an yaşayabilirsiniz.

İçgüdülerin hiç olmadığı kadar kuvvetli. Bazen şeyler hakkında yoğun kokular alıyorsun ama bunlara her zaman önem atfetmiyor ve dikkatini vermiyorsun. Bugün bu enerjiye sarıl. Birisi hakkında, bütünüyle içgüdüsel, bazı düşünceler geliştirebilirsin. Bu içsel rehberliğe güven ve buna göre hareket etmekten çekinme. Profesyonel yaşamında sana faydası dokunabilecek bilgiler ayağına gelmiş olabilir mesela!Çok büyük olasılıkla duygusal hayatınızda bazı güzel gelişmeler olacak bugün. Kendinizi yenilenmiş ve enerji dolu hissedeceksiniz! Yurt dışında yaşamayı düşünebilirsiniz mesela ve bu fikir sizi ve arkadaşınızı ortak bir gelecek inşa etmek üzerine düşünmeye itebilir. Bir takım ilişkisini güçlendirmek için büyük bir projeden daha iyi bir şey olamaz, sizce de öyle değil mi?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaratıcı hayallerinizin peşinde koşun ancak gemideki gerçeklik polisine de dikkat edin. İnatçı bir kişiyle ya da hayatınızın çok iyi planlanmamış bir alanıyla biraz çatışma yaşıyor olabilirsiniz. Eyleme geçmeden önce iyice düşünün, yoksa kendinizi geri dönebileceğiniz herhangi bir imdat çıkışı olmayan bu hayaller dünyasında kaybolmuş halde bulabilirsiniz. Durumun olumlu taraflarına odaklanırsanız başarılı olacaksınız.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, etrafınızdakilerle yardımlaşma içinde olabilirsiniz. İş hayatı ve sınavlar gündeminizde olabilir. Rutininizde, beslenme düzeninde değişiklik yapmak daha iyi gelebilir. Yürüyüş yapmak ve hareket halinde olmak iyi gelecektir.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah eşinin hazırladığı güzel bir kahvaltı ile uyanabilirsin. Bunun verdiği mutluluk zihninin gün içinde daha pozitif çalmasına olanak sağlıyor. Kendi işinin sahibi bir Aslan burcuysan sektöründen bambaşka bir alana yönelmek konusunda bilgi toplayabilirsin. Ailenin bu konuda seni desteklemelerini talep ediyorsun.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gizli konuların gün yüzüne çıkması sizi şaşırtabilir. Bu durum karşısında güçlü bir tavır içinde olmanız sağlıklı sonuca ulaşmak adına doğru yol olacaktır. Yeni ve eğlenceli bir gün içerisine olabilirsiniz. Biraz daha olaylar karşısında ani tepkilerinizi olumlu olarak ilerletmelisiniz. Bugün girdiğiniz bazı ortamlarda daha fazla fark ediliyor olabilirsiniz bunu bir avantaj şekline dönüştürmenizi tavsiye edebiliriz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerek kendiniz gerekse başkalarından kaynaklanan konular yüzünden yorulabilirsiniz. Hafta sonu olmasına karşın yapılması gereken ödevler olabilir.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karmaşık sinyaller gönderiyor olmanız en çok partnerinizi etkileyebilir, ilişkiden ya da ondan emin olmadığınızı düşünebilir. Bir süre beklemenizde fayda var.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ayın ilk gününde gündelik işler, rutininiz ve çalışma şartlarınızla ilgili durumlar, gelişmeler ağırlık kazanabilir. Detaylara, hesap işlerine her zamankinden fazla önem verebilirsiniz. Mükemmeliyetçi yönleriniz ön planda.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi zorlayacak olan olaylar karşısında tarafsız kalmaya çalışmak çünkü diğer insanların bilmediği bazı şeyleri biliyorsunuz. Şimdi bildiklerinizi söylemenin ve insanları birbirine düşürmenin zamanı değil.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati günlük rutinlerinize ve çalışma hayatınıza dikkat çekiyor.İş yükünüz artacaktır, sorumluluklarınızı ihmal etmeyin. Çalışma hayatında disiplininizle dikkat çekebileceğiniz bir gün. Merkür'ün Plüton ile karşıtlığı birlikte çalıştığınız kişilerle yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sabah eşinin hazırladığı güzel bir kahvaltı ile uyanabilirsin. Bunun verdiği mutluluk, zihninin gün içinde daha iyi çalışmasını sağlıyor.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kararsızlıklarınızı bırakmak, sabır göstermek, ilişkilerinizde anlayışlı davranmak ve kendinizi en iyi şekilde ifade etmek için şanslı bir günde bulunuyorsunuz. Işığınızı en iyi şekilde ifade edebilir, insanlara duygusal, merhametli ve sevgi dolu yönlerinizi göstererek, ilişkilerinizde sevgiyi daha çok hissedebilirsiniz. Bugün size fazladan güzellik/yakışıklılık katan bir enerjinin içindesiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 21' 20" R
Ay
Yay
00° 27' 57"
Merkür
Koç
15° 59' 40"
Venüs
Koç
25° 50' 23"
Mars
Balık
26° 29' 37"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 01"
Satürn
Balık
16° 11' 50"
Uranüs
Boğa
22° 06' 34"
Neptün
Balık
28° 46' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 14"
Lilith
Başak
22° 52' 23"
True Node
Koç
15° 33' 19"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>