Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İstemesen de Ketum Olabilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2020, Cuma

Aşk 50%
Para 10%
Sağlık 90%

Hayal kırıklığı bugün için gündemde olabilir. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgilinizle bir araya gelmek için planlar yaptıysanız, bu plan bozulabilir. Beklenmeyen olaylar yüzünden ertelemeler yapmanız gerekebilir. Programınızı ayarlamayla ilgili problemler, telefonunuzun susmamasına neden olabilir. Ayrıca bugün, yaratıcı veya sanatsal projeler üzerinde çalışmak için iyi bir gün değil, çünkü istediğiniz sonuçlar zor olabilir. En iyi tavsiye: Günü kitap okuyarak geçirin!

Bugün bazı agresif veya korkutucu kişiliklerle karşılaşabilirsiniz. Etrafınızda işinde biraz egolu olan biri olabilir. Bugün ağırlıklarını ortaya koymaya çalışıyor olabilirler. Genelde bu tür karakterlerin etrafında düşük bir profil sergiliyorsunuz, ancak bugün biraz rahatsız hissedebilirsiniz. Belki bu kişiyi yerine yollamanın zamanı gelmiştir! Çok fazla bozulmaya neden oluyorlarsa, geri çekilmelerini sağlamanız gerekebilir.

Bugün, kendinizin bir grup ortamında ışık saçtığını görebilirsiniz. Bir konuşma veya sunumu bitirdiniz ve düşüncelerinizi harika bir şekilde açıklayabilirsiniz. Zihninizdeki netlik ve ince zekanız sizi başarıya götürebilir. Sizi dinleyenleri inovatif fikirleriniz denemek için kullanabilirsiniz. Şimdi konuşursanız, yaratıcılığınız tanınabilir ve takdir görebilir. Profesyonel ve yaratıcı fikirlerin çok daha fazla değer gördüğü bir çevreye yönelebilirsiniz.

Yoluna bariyerler koyabilecek kısıtlayıcı bir enerji söz konusu. Yolunu bulman zor olabilir. Sırf kendi egon zarar görmesin diye her şeyi yıkıp geçme cazibesine karşı koymalısın. Bu engellerin orada olmasının da bir sebebi var. Hemen suçlayıcı olmak seni uçuruma sürükleyecektir. Kendine sağlıklı sınırlamalar getirmelisin.Bugün yaratıcı hayallerinizin peşinde koşun ancak gemideki gerçeklik polisine de dikkat edin. İnatçı bir kişiyle ya da hayatınızın çok iyi planlanmamış bir alanıyla biraz çatışma yaşıyor olabilirsiniz. Eyleme geçmeden önce iyice düşünün, yoksa kendinizi geri dönebileceğiniz herhangi bir imdat çıkışı olmayan bu hayaller dünyasında kaybolmuş halde bulabilirsiniz. Durumun olumlu taraflarına odaklanırsanız başarılı olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ne kadar bir #burçAdı# olsan da, hayatındaki alanların hepsinde bir özgüven şampiyonu değilsin. Örneğin, yetenek ve becerilerin üzerine konuşulduğunda sessiz kalabiliyorsun çünkü kendinle ilgili şüphelerin var. Hatta bazen herhangi bir şeye yeteneğin olup olmadığını bile sorguluyorsun. Bunu kendin bilecek durumda olmalısın! Eğer bilemiyorsan, otur ve yapabildiğin her şeyi bir listesini çıkar.

31 Temmuz 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal değişimler içinde olabilirsiniz. Yeni bir ilişki için adım atabilir, duygularınızı dile getirebilirsiniz. Yapılacaklar ve sorumluluklar can sıkıcı gelebilir. Saat 14.58'den itibarenve ev düzeni gündeminizde.

31 Temmuz 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay boşlukta aranın limoni olduğu bir arkadaşın ile tekrar yakın ilişkiler kurabilirsin. Bu durum uzun amandır aklını meşgul eden bir konudan kurtulmanı sağlıyor. İlişkisi olan bir Aslan duyguların konusunda ketum davranabilirsin. Karşı taran bu nedenden ötürü gerçek hislerini bir türlü anlayamıyor. Farkında olmadan çevrende kendinle alakalı soru işaretleri yaratabilirsin.

31 Temmuz 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kontrol edemediğiniz bir konuyu takıntılı hale getirip belli bir hırs şekline dönüştürmemelisiniz. Biraz daha akış içinde kalmalısınız. İlişkilerdeki aceleciliğiniz ani kararlar vermek durumunda sizleri bırakabilir. Sosyal çevrenizle ilgili bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bu değişimleri yaparken neyi nasıl bir düzene koymanız gerektiğini fark edeceksiniz. Hisleriniz bugün size doğru yolu gösterecektir.

31 Temmuz 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ailenizle ilgili olayları ihmal etmemeye çalışmalısınız. Beraber çalıştığınız kişilerden gün içinde destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha hassas durumlar ortaya çıkabilir. Akışta kalmaya çalışın.

31 Temmuz 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karmaşık sinyaller gönderiyor olmanız en çok partnerinizi etkileyebilir, ilişkiden ya da ondan emin olmadığınızı düşünebilir. Bir süre beklemenizde...

31 Temmuz 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonra Ay burç değiştirirken, günlük rutininiz, çalışma ortamınızın hareketliliği detaylara takılmanıza ve mükemmeliyetçi davranmanıza neden olabilir. Titizlik ve kusursuzluk arayışı içinde olabilirsiniz ancak kaygı ve evhamlardan uzak durmalısınız.

31 Temmuz 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızın çok sığ bir alanında işler daha derin bir seviyeye taşınıyor. Bu, bir ilişkinin yeni bir seviyeye geçmek üzere olduğunu, gelişen bir arkadaşlığı veya işinizde daha farklı bir konuma yükselişinizi sembolize ediyor olabilir.

31 Temmuz 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Oğlak burcuna giriş yapacağı 14:58'e kadar Yay burcunda boşlukta olacak.Sabah saatlerini yeni işlere başlamak yerine size keyif verecek aktivitelerle ilgilenerek değerlendirmelisiniz. Ay'ın Oğlak burcuna girişi ile çalışma hayatı ve sağlık konuları önem kazanıyor. Doktor kontrolünden geçmek için önümüzdeki birkaç günü değerlendirebilirsiniz.

31 Temmuz 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

31 Temmuz 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güçlü ve aynı zamanda zarif olan duruşunuzdan dolayı etrafınızdaki insanları kendinize hayran bırakıyorsunuz. Mali durumunuz bir süredir beklentilerinizi karşılamıyor, ancak şansın sizinle olacağı bir döneme girdiniz.

31 Temmuz 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kardeşlerle bağlarınızı güçlendirme adına yapacağınız işbirlikleri olumlu sonuç verecek.Yakın ilişkilerinizde pozitif davrandığınız zaman kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Bugün, iletişim konusunda oldukça şanlısınız.

31 Temmuz 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 13' 11"
Ay
Akrep
12° 41' 05"
Merkür
Koç
25° 58' 58"
Venüs
Balık
20° 25' 44"
Mars
Balık
04° 13' 39"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 36"
Satürn
Balık
13° 11' 33"
Uranüs
Boğa
20° 37' 03"
Neptün
Balık
27° 46' 23"
Plüton
Kova
01° 48' 38"
Chiron
Koç
18° 44' 16"
Lilith
Başak
19° 41' 27"
True Node
Koç
15° 35' 22"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>