Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Bütün Şartları Zorluyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 30%
Sağlık 20%

Geçmiş yaşamlara inanmayabilirsiniz, ancak bugün gerçekten merak ettiğiniz bazı anlar olabilir! Bazı ilginç tesadüfler yaşayabilirsiniz. İş ya da sosyal hayatınızda ruh eşinizle karışalaşabilirsiniz. Bu kişi sizinle aynı ilgilere veya inançlara sahip olabilir. Bu kişiyle daha önce tanışıp tanışmadığınızı merak edebilirsiniz, çünkü öyle hissedeceksiniz!

Geçtiğimiz günlerde, kararlı bir şekilde çalışmak, istikrar aramak ve planlarınızı yazıya dökmek için bir karar verdiniz. Öyleyse gün, sürpriziyle birlikte gelecek. Kendiniz için belirlediğiniz katı programa meydan okuyan veya sizi cesaretlendiren insanlarla tanışabilirsiniz. Ya bu engellerin üstesinden geleceksiniz ya da onlar sizi yenecek!

Bir işi veya grubu ilgilendiren çok fazla sorumluluk yükü - bazıları ailesel olabilir - bugün kafanızda çok yer etmiş durumda. Kendinizi koca dünyayı omuzlarında taşıyan Atlas gibi hissedebilirsiniz. Yorgunsunuz ve belki de sözlerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Doğuştan gelen nezaketiniz yüzünden, gereğinden fazla sözler veriyorsunuz. Vermiş olduklarınızı yerine getirin fakat yenileri için iki kez düşünmeden karar vermeyin. Nihayetinde, siz de çok önemlisiniz, biraz da kendinizi düşünün.

Adeta denklemden çıkarılmış gibi hissediyorsun. Belki de bir yere ait olmayan, tuhaf ve acayip bir kimse -yedek lastik- gibi olduğunu düşünüyorsundur. Kaygılanma. Sırf bugün böyle hissediyor olman kadersel çizginin bundan sonra böyle olacağı anlamına gelmez. Eğer mevcut durumundan hoşnut değilsen, pozisyonunu değiştir. Birlikte olduğun insanları sevmiyorsan, başka bir sosyal grup kur. İçinde bulunduğu durum için de başkalarını suçlama. Kendin adına sorumluluk almalısın.Her ne kadar bir #burçAdı# olsan da, hayatındaki alanların hepsinde bir özgüven şampiyonu değilsin. Örneğin, yetenek ve becerilerin üzerine konuşulduğunda sessiz kalabiliyorsun çünkü kendinle ilgili şüphelerin var. Hatta bazen herhangi bir şeye yeteneğin olup olmadığını bile sorguluyorsun. Bunu kendin bilecek durumda olmalısın! Eğer bilemiyorsan, otur ve yapabildiğin her şeyi bir listesini çıkar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen insanlar size hayata karşı maskülen bir yaklaşımınız olduğunu söyleyebilir ki bu da savaşçı doğanızdan kaynaklanıyor. Fakat bugün savaş alanında öncü olmaktan yorulduğunuzu göreceksiniz. #burç adı# burçlarında öğreneceğiniz çok şey var. Size, durumların değişkenliğini duygusal olarak dahil olmaksızın kabul etmek gerektiğini öğretebilirler. Bir istisna yapıp rahatlayın.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşama dair heyecan duygunuz artabilir, daha sabırsız olabilirsiniz. Aşk ilişkileri için oldukça güzel bir gün. Beğenilebilir, dikkat çekebilirsiniz. Tutkular ve arzular artabilir. İş ve kariyer planlarında iyileşme sağlama, ilerleme isteği artıyor.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ailesini görmeyen bir Aslan burcuysan onları özleyebilirsin. İş yerinden izin almak için bütün şartları zorlayabilirsin. Onların yanına gitmek niyetindesin. Akşam dışarı çıkmak üzere aynanın karşısında hazırlanırken kilo aldığını fark ediyorsun. Diyetisyen desteği almak için arkadaşlarına fikirlerini sorabilirsin. Bu süreçte beslenmene dikkat ediyorsun.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalıştığınız alanda kendinizi gösterebileceğiniz önemli başarılara imza atabilirsiniz. İşinize olan sevginiz sayesinde hayata karşı motivasyonunuz daha da artabilir. Kendi içinizde çözemediğiniz bazı sorunları bugün bir dost yardımı ile çözüme götürebilirsiniz. Bazen bir cümle bile aydınlanmaya yeter.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek istediğiniz konulara yönlenebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz hareketli bir gündesiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Çocuklarla vakit geçirmek size iyi gelebilir. Akşam saatlerinde keyif aldığınız insanlarla programlar yapabilirsiniz. Gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk ilişkilerinizdeki umudu işinize de yansıtarak daha verimli bir hayata geçiş yapmak için gerekli aksiyonları alabilirsiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınıza odaklanarak işlerinizi tamamlayabilir, günlük yaşamınızda ailenize zaman ayırabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde sevip, değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi sorgulamak yerine daha sakin ve sevginizi belli eden taraf olmayı tercih etmelisiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün istekleriniz konusunda dikkatli olun. Kalbinizin sesini duymazlıktan gelmenize gerek yok ancak çok hızlı harekete geçmemeniz gerekiyor. İçgüdülerinize kulak vermeli ancak kendi zaman çizelgenize de uyum sağlamalısınız.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati hayatın keyifli yönlerini ön plana taşıyor.Aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Size keyif verecek seyahatler planlamak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür'ün Jüpiter ile karşıtlığı çalışma hayatınızda yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bütün enerjiniz ile birlikte günü kucaklayın ve eşinizle beraber romantik dakikalar geçirmeye hazır olun. Hayattan beklentileriniz yüksek olduğu için daha fazla çalışmalısınız ve çabalamalısınız. Günlük rutininizi bozmamaya özen gösterin.  

30 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınızla ilgili olumlu çıkış yapmak üzeresiniz. Mesleki başarılarınızı arttırma çabası içinde olmanız, herkesin dikkatini çekiyor. Bugün, görüştüğünüz kişiler üzerinde olumlu bir etki bırakmanız sizi her anlamda mutlu edecek.

30 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 38' 52" R
Ay
Başak
07° 28' 28"
Merkür
Koç
17° 37' 07"
Venüs
Koç
17° 21' 17"
Mars
Balık
21° 10' 10"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 00"
Satürn
Balık
15° 32' 16"
Uranüs
Boğa
21° 43' 37"
Neptün
Balık
28° 33' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
20° 01' 18"
Lilith
Başak
22° 06' 36"
True Node
Koç
15° 36' 24"
Son Güncelleme : 19/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>