Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kararsız Kalabilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2020, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 30%

En çok ilginizi çeken şeyleri öğrenmek, bugün keşfetmek isteyebileceğiniz bir şey. İş yerinde ya da evde, ne zaman ne yapmanız gerektiğine dair belirli bir program vardır. Ancak kendi zamanınızda, kalbinizin arzu ettiği herhangi bir şeyi araştırmakta ve öğrenmekte özgürsünüz. Kişisel gelişim burcunuzun bir özelliği, o halde neden Web'de biraz zaman geçirmiyorsunuz ya da en sevdiğiniz şeyler hakkında daha fazla bilgi edinmek için kütüphaneye gitmiyorsunuz? Bu konular yemek pişirme sanatıyla da ilgili olabilir gen bilimiyle de, her halukarda yeni bir şeyler öğrenceksiniz.

Güç sorunları ile meşgul olabilirsiniz. Bazen, kaderinizdeki kariyerin söylediklerini duymak için çok fazla çalışmakla meşgul oluyorsunuz. Bu küçük görevlerle absorbe edilmeye meyillisiniz ve büyük resmi çizebilmek için kendinize zaman ayırmıyorsunuz. Uzun vadeli hedeflerinizin bir listesini yapmaya çalışın. Şu anki durumunuzun size yardımcı olup olmadığını veya size zarar verip vermediğini görün. Rahatlamak için biraz kendinize zaman ayırmayı da unutmayın!

Bugün iletişim, hayatınızda normalden daha fazla yoğun olacak. Bazı kafa karıştırıcı telefonlar alabilirsiniz. En az bir tanesi bir engel, diğerleri de neden aradığını unuttuğunuz arkadaşlarınızdan gelebilir. İlk bakışta, bazıları çöp olan diğerleri de asla duymadığınız kişilere gönderilmiş maillerle dolu mail kutunuzu görmek için heyecanlanabilirsiniz. Hepsini silin ve metin olun. Bu yoğunluk yarına kadar geçecek!

Birçok şey başarabileceğin harika bir gün. Duyguların kısıtlanmış hissedebilir ve derin bağlantılar kurmakta zorlanabilirsin ama hemen kaygılanma. Derin diyaloglar kurmak için doğru bir zamanlama olmadığını düşünüyorsan, çok da zorlama. Bunun yerine, kişisel ve profesyonel seviyede yapman gerekenleri yap.Bugün kendinizi biraz yalnız hissederseniz, modunuzu yükseltmek için müzikten faydalanmayı deneyebilirsiniz. Radyo ya da favori albümlerinizi dinlemek gerçekten işe yarayabilir. Şarkı söylemeyi ya da enstrüman çalmayı seviyorsanız, kendinizi bu şekilde de şımartabilirsiniz. Başkaları yokken söylemeyi ya da çalmayı tercih etseniz bile, çok geçmeden daha iyi hissettiğinizi fark edeceksiniz. Ayrıca müzik eşliğinde temizlik ya da düzenleme yapmayı da deneyebilirsiniz ki bu şekilde ev işleri keyifli bir hale gelecektir. Bugün kendinize karşı nazik davranmak için ekstra özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın kimsenin ilgisini çekemeyecek kadar sıkıcı olduğunu düşünebilirsiniz. Kendinize acıma tuzağına düşüp hayatınızda yeterince heyecan olmadığı ve asla olmayacağı fikrine kapılmayın. Bugünlerde yaşayabileceğiniz her türlü mağduriyet hissinin üstesinden gelebilecek güçte olduğunuza inanın. Duygularınızı dürüstçe paylaşabileceğiniz bir manevi destek grubuna katılmayı düşünebilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ihtiyaç ve beklentileriniz önem kazanabilir. İleriyi düşünerek hareket etmek, sistemli ilerlemek maddi & manevi kazandırabilir. Aile üyeleriyle karşılıklı destekler, duygusallık ve duygu tabanlı yaklaşımlar söz konusu olabilir. Bazı konular stres veya huzursuzluk verirken, yaşamın farklı alanlarında sevindirici durumlar oluşuyor. Akşam saatlerinde gerilime kapılmayın.

28 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zaman önce duygusal anlamda karar veremediğin ancak aklının hep bir köşesinde olan birini sosyal medyadan kontrol edebilirsin. Yakın arkadaşlarına bu konuyu danışıyorsun fakat kararsız kalabilirsin. Mesleki alanında kazanımların artabilir. Artan tecrübelerine bağlı olarak sosyal statün yükselebilir.

28 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde yoğun bir iletişim içinde olmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir şeyler öğrenmek ya da yeni bazı gelişmeler içinde olmanız gerekebilir. Daha esnek ve pozitif bir düşünce biçimi içinde olmayı seçmelisiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerde ısrar ve zorlanma yaşayabilirsiniz. Babanıza dair konularda daha özenli davranmanız gereken koşullar yaşanabilir. Duygusal olarak endişe duyabilirsiniz. Ortaklı konularda payların ayrılması ile ilgili konular gündeme gelebilir. Parasal anlamda yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal yükselişleriniz hususunda dikkatli olmanız gerekmekte. Emin olmadığınız dedikodular dolaylarında kimseyi yargılamadığınızdan emin olmalısınız.

28 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati ev ve aile hayatınıza dikkat çekiyor. Evde olmaktan keyif alacağınız bir gün, ev içindeki işlerinizle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür ile Mars arasındaki sert etkileşim içsel hesaplaşmalara işaret ediyor. Çevrenizdekilerle inançlar ve ideolojiler üzerine tartışmalara girmemenizde fayda var.

28 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığınız büyük bir yükselişte, bu yüzden onun uçuşa geçmesine izin verin! Programınızdaki gereksiz maddeleri eleyin ve hayal gücünüzün harekete geçmesini sağlamak için alanınız olduğundan emin olun.

28 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcunda devam eden seyahati ev ve aile hayatınızı ön plana taşıyor.Ailevi meseleler gündemde olacaktır, evinizin dekorasyon ve tadilat işleri için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs ile Neptün arasındaki sert etkileşim arkadaşlık ilişkilerinizde yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. Bugünlerde finansal konularda risk almamaya özen gösterin.

28 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ev ve aile konularına odaklanabileceğiniz bir gündesiniz. Ev ve mutfak işleriyle meşgul olabilirsiniz. Ailenizle görüşebilir, onlara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Geçmişe dair konular gündeminize gelirken eskileri karıştırma zamanı olabilir.

28 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın ilişkilerinizin önem kazandığı, mantıklı ve akıllıca kararlar alacağınız bir gün. Bugün kardeşlerle ilgili projeler gündemde olacak. Onların sorunlarına kökten çözümler bulabilmeniz için gerekli donelere sahip olmanız gerekiyor.

28 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 13' 38" R
Ay
Akrep
28° 48' 17"
Merkür
Koç
15° 59' 21"
Venüs
Koç
25° 40' 38"
Mars
Balık
26° 23' 30"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 11"
Satürn
Balık
16° 11' 06"
Uranüs
Boğa
22° 06' 07"
Neptün
Balık
28° 46' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 47"
Lilith
Başak
22° 51' 31"
True Node
Koç
15° 33' 44"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>