Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yeni Bir İş Arayabilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Durumdan çok uzaklaşmamaya dikkat edin. İster işle ilgili, ister aşk hayatınızda bir sorun olsun, tutkuyla bu sorunu ele almanız önemli. Eğer insanlar, bir şeyleri isteksiz bir şekilde yaptığınızı düşünürlerse, ne size yardım edecerler ne de gösterdiğiniz çabaya inanırlar. Eğer bir şeyin peşindeyseniz, geri çekilmeyin. Tüm varlığınızı, size ilham veren şeylere adayın.

Bugün biraz daha derinlere inin. Bir süredir kafanızda kurduğunuz yaratıcı projeye odaklanın. İşleri tamamlama zamanı. Fikirler harika, ama onları işe yaratabilmenin anahtarı uygulamadan geçiyor. Kaynaklarınızı birleştirin ve bir plan yapmak için biraz zaman ayırın. Bugün eylemlerinizi anlayabilme konusunda daha başarılı olacaksınız.

Vay canına, finansal durumunuzu ilk kez gözden geçiriyor, toparlıyor ve düzenliyorsunuz. Yapılacak daha çok şey var fakat en sonunda tamamen farklı bir şekile ulaşacaksınız. Örneğin, bugün biri beklenmedik bir şekilde fikirlerinizi destekleyebilir. Finansal istikrarınızı geliştirme sürecindesiniz ve buna dahil olan insanların hepsi bunu destekleyecek gibi görünüyor!

Bugün hislerine hayat vermen için seni güdüleyecek derecede bir enerji patlaması yaşayabilirsin. Her zaman gerçek hislerini yansıtacak şekilde hareket et ve dikkate alınması gereken biri olduğunu göster. Tehditkar veya saldırgan olmanın bir anlamı yok elbette, ama eğer birisi sana sataşmaya kalkarsa, o kişiye gerekli cevabı verebilecek bir güce sahip olduğunu bil.Hayatınızın kimsenin ilgisini çekemeyecek kadar sıkıcı olduğunu düşünebilirsiniz. Kendinize acıma tuzağına düşüp hayatınızda yeterince heyecan olmadığı ve asla olmayacağı fikrine kapılmayın. Bugünlerde yaşayabileceğiniz her türlü mağduriyet hissinin üstesinden gelebilecek güçte olduğunuza inanın. Duygularınızı dürüstçe paylaşabileceğiniz bir manevi destek grubuna katılmayı düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen insanlar size hayata karşı maskülen bir yaklaşımınız olduğunu söyleyebilir ki bu da savaşçı doğanızdan kaynaklanıyor. Fakat bugün savaş alanında öncü olmaktan yorulduğunuzu göreceksiniz. #burç adı# burçlarında öğreneceğiniz çok şey var. Size, durumların değişkenliğini duygusal olarak dahil olmaksızın kabul etmek gerektiğini öğretebilirler. Bir istisna yapıp rahatlayın.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün acelecilik ve tahammülsüzlükten kaçınmalı, kontrolsüz tepkiler göstermemelisiniz. Yakın ilişkilerde fedakarlıklar gerekebilir. İç huzursuzluğa neden olan bir konuda net bir duyguya varabilirsiniz. İlişkilerde yüzleşmeler olabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Patronununyerinde fikirlerinin önemsenmediğini hissetmen seni işinden soğutabilir. Ancak arkadaşlarının desteği kendini iyi hissetmeni sağlıyor. Üretken ve pratik olan zekanı başka işlere yönlendirmek niyetindesin. Yeni birarayışına girebilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan duygularını karşı tarafa yansıtmakta zorluk çekiyor olabilirsin.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi düşünerek hareket etmeniz gereken bir gün içerisindesiniz. Fazla hassas olmanız sizi yorarken, ne istediğinizi açık ve net bir şekilde belirlemek sizin için önemli fırsatlara neden olabilir. Hedef odaklı ilerlemek bugün çok önemli bir konudur. Ortaklı finansal ilişkilerinizde bazı sorunları çözümleyebilirsiniz. Finansal bir sorununuz son bulabilir ve bunun mutluluğu ile günü tamamlayabilirsiniz.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ait konularda heyecan verici gelişmeler yaşanabilir. Gün içinde geçmiş ile ilgili olayların etkileriyle ilgilenebilirsiniz. Yaşayacağınız olaylardan dolayı güven arayışına girebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebileceksiniz. Riskli ve tehlikeli konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar olabilir.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde üzerinize çektiğiniz enerjilere dikkat etmelisiniz. Enerjisel planda hassas olabilirsiniz ve başarılarınızın kıskanıldığını görebilirsiniz...

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününde bol açılı bir gökyüzü bizi bekliyor. İletişimde sizden kaynaklı olmayan garip ve hızlı gelişen durumlar karşısında sabrınızı muhafaza etmelisiniz. Ortak maddi konularda ise uyanık olmalısınız.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İki kişi arasında yaşananlara müdahale etmemelisiniz. Bu büyük bir kavga bile olsa hiçbir şekilde fikrinizi söylememelisiniz. Aksi taktirde iki tarafla aranız uzun süreli olarak bozulabilir.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati ev ve aile hayatınıza dikkat çekiyor.Evde olmaktan keyif alacağınız bir gün, ev içindeki işlerinizle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür ile Mars arasındaki sert etkileşim içsel hesaplaşmalara işaret ediyor. Çevrenizdekilerle inançlar ve ideolojiler üzerine tartışmalara girmemenizde fayda var.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni tanıştığınız bir insanın, hayatınızda ne kadar önemli bir yer edinebileceğini bilemezsiniz. Para veolanakları açısından ilginç gelişmeler karşınıza çıkabilir. Pozitif düşünme, yeni bir güne başlarken kullanmanız gereken anahtar sözcüktür. 

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Harcamada sınır tanımıyorsunuz. Bugün, planladığınız işler için yüklü bir bütçeye ihtiyacınız olacak. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek uğruna borçlanabilirsiniz. Çevrenize iyi niyetle yaklaşmanız, her zaman olumlu sonuç vermiyor.

27 Temmuz 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 12' 05"
Ay
Akrep
24° 53' 28"
Merkür
Koç
26° 28' 14"
Venüs
Balık
21° 39' 24"
Mars
Balık
05° 00' 01"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 11"
Satürn
Balık
13° 18' 22"
Uranüs
Boğa
20° 39' 49"
Neptün
Balık
27° 48' 37"
Plüton
Kova
01° 49' 36"
Chiron
Koç
18° 47' 45"
Lilith
Başak
19° 48' 04"
True Node
Koç
15° 36' 05"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>