Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dış Görünümüne Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 30%

Fiziksel dayanıklılığınız bugün düşük olabilir, ancak kendinizi normal sınırlarınızın ötesine zorlamak zorunda hissedebilirsiniz. Gün boyunca kendinizi hızlandırın ve son engelin üstesinden gelmek için en son bir enerji dalgası çağırın. Kişisel meselelerinize sızabilecek ve yanlış anlamaya neden olabilecek para meseleleri üzerinde biraz depresif olabilirsiniz. Sevdiklerinizin neden mavi bir funk'ta olduğunuzu bildiğinden emin olun.

Bugün belirli sınırlar içinde çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sıkışık bir tarih aralığında bir teslimi olan bir projeye dahil olduğunuzu öğrenebilirsiniz. İsyan etmek veya depresyona girmek yerine, kendinizi işe verin. Bazı ekstra coşkular, birkaç bardak kahve ve biraz da olumlu düşünceyle, yakında önünüzdeki görevleri tamamlayacaksınız. Ve sonra başardığınız her şey için harika hissedeceksiniz!

İş hayatında başarı önünüze çıkabilir, fakat bugün kendinizi biraz üzgün bulabilir ve bunun nedenini merak edebilirsiniz. Ancak bunun belli bir nedeni yok. Size olan durum ilk olarak bir hayalkırıklığı. Çünkü beyniniz artık endorfin üretmiyor. İkinci olarak ise, muhtemelen bundan sonra nereye gideceğinizi bilemiyorsunuz. Buna sadece siz karar verebilirsiniz. Kendiniz için yeni bir hedef belirleyin ve bu doğrultuda ilerleyin.

Bir arkadaşının iletişim konusundaki eksikliği içindeki bütün güvensizlikleri ortaya çıkaracak ve bu insanın hala seni umursayıp umursamadığını düşüneceksin. Bu durumun seni çok fazla kaygılandırmasına izin verme. Arkadaşının morali bozuk olabilir fakat bu konunun senle bir alakası yok. Kendi yaşadığı zorluklara kendini öyle kaptırmıştır ki seni kırdığının farkına varamıyordur...Dişini sık ve arkadaşının hazır olduğunu düşündüğünde ona yaklaş!Bazen insanlar size hayata karşı maskülen bir yaklaşımınız olduğunu söyleyebilir ki bu da savaşçı doğanızdan kaynaklanıyor. Fakat bugün savaş alanında öncü olmaktan yorulduğunuzu göreceksiniz. #burç adı# burçlarında öğreneceğiniz çok şey var. Size, durumların değişkenliğini duygusal olarak dahil olmaksızın kabul etmek gerektiğini öğretebilirler. Bir istisna yapıp rahatlayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi biraz yalnız hissederseniz, modunuzu yükseltmek için müzikten faydalanmayı deneyebilirsiniz. Radyo ya da favori albümlerinizi dinlemek gerçekten işe yarayabilir. Şarkı söylemeyi ya da enstrüman çalmayı seviyorsanız, kendinizi bu şekilde de şımartabilirsiniz. Başkaları yokken söylemeyi ya da çalmayı tercih etseniz bile, çok geçmeden daha iyi hissettiğinizi fark edeceksiniz. Ayrıca müzik eşliğinde temizlik ya da düzenleme yapmayı da deneyebilirsiniz ki bu şekilde ev işleri keyifli bir hale gelecektir. Bugün kendinize karşı nazik davranmak için ekstra özen gösterin.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha neşeli ve hareketli, sosyal olabilirsiniz. Dilek ve dualarınız gerçekleşebilir, kariyerde şansı yakalayabilirsiniz. Daha flörtöz olabileceğiniz gün boyu, sevme ve sevilme ihtiyacı artıyor. Oldukça keyifli bir gün.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Giyimine daha çok dikkat etmeye başlayabilirsin. Stil konusuna önem vermek sana ayrı bir çekicilik katabilir. Yalnız bir Aslan burcuysan birinin senden etkilendiği kulağına geliyor. Bu konuda düşüncelerinin ne olduğunu kendine açıklayamıyor olabilirsin. Sanat ile yakından ilgileniyorsun. Bu konuda ciddi atılımlarda ve girişimlerde bulunabilirsin.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çalışma ortamınızda bir arkadaşınızın söylemi üzerine çıkan gerginlik olayları farklı bir duruma çekebilir. Farkında olmadan gerçeklerle yüz yüze geleceğiniz bugün de hiçbir şekilde olaylara müdahale etmeden akışta kalıp durumun gideceği yönü sakinlikle beklemelisiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Şanslı bir gününüzdesiniz. Keyif aldığınız konularda yeni fikirlerle dolup taşabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla yeni fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda kendinizi rahatça ifade edebileceksiniz. Yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz zamanlardasınız. Uzaklarla ilgili konular dikkatinizi çekebilir.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bütün enerjiniz ile birlikte günü kucaklayın ve eşinizle beraber romantik dakikalar geçirmeye hazır olun. Hayattan beklentileriniz yüksek olduğu için daha fazla çalışmalısınız ve çabalamalısınız. Günlük rutininizi bozmamaya özen gösterin.  

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tutku ve heyecanlarınız öne çıkabilir, keyif ve zevk aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Hareketli, dinamik enerjili bir günde coşkulu tutumunuzla dikkat çekebilirsiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkaları ilgi odağı olurken size de onları izlemek düşüyor. Kıskançlık doğal bir içgüdüdür. Aşırıya kaçmış kıskançlık ise hem size hem de karşınızdakilere zarar verir. Bundan uzak durmalısınız.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcunda seyahat etmeye devam edeceği gündüz saatlerinde ev ve aile konuları gündemde olacaktır.Sabah saatlerini aile içindeki problemlerinizi çözmek ve evinizin tadilat işleriyle ilgilenmek için değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Yay burcuna girişi ile romantizm ihtiyacınız artıyor. Önümüzdeki birkaç gün hobileriniz, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınız ön planda olacaktır.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Stresli bir günün ardından eşinizle beraber harika bir yemek yiyin. İş yerinde yaptığınız çalışmalardan dolayı kendinize çok güveniyorsunuz. Son zamanlarda enerjinizi daha düşük hissediyorsunuz ama merak etmeyin, eski pozitifliğinize kavuşacaksınız.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden hoşlanmayabilirsiniz. Bazı konularda herkesten farklı düşünüyorsunuz. Bugün duygusal bazlı çalışmalar içinde olacak ve yaratıcılığınızı çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 39' 58" R
Ay
Akrep
21° 35' 30" R
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
24° 58' 00"
Mars
Balık
25° 56' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 10"
Satürn
Balık
16° 07' 53"
Uranüs
Boğa
22° 04' 10"
Neptün
Balık
28° 45' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 47"
Lilith
Başak
22° 47' 41"
True Node
Koç
15° 35' 22"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>