Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yeni Bir Sayfa Açabilirsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 30%
Sağlık 20%

Bugün sizin için son derece güzel bir gün ve tüm meselelerin, (özellikle de aşk hayatınızla ilgili) sizin lehinize ilerlediğini göreceksiniz. Hemen hemen her yerde ilgi odağı olaraksınız, bu nedenle dişlerinizi fırçalamayı unutmayın. Işığınızı herkese yayın. Bugün kendinizi o kadar ışıltılı hissediyorsunuz ki, caddede yürürken sanki uçuyor hissine kapılabilirsiniz.

Bugün, gerçekten yapmak istediğiniz tek şeyin gevşemek ve temel olarak hiçbir şey yapmamak olduğu bir gün olsa da, yapabilecek gibi hissetmeyebilirsiniz. İçinizden bir ses çalışmanızı söylüyor. Dolabınızı temizleme, evinizin etrafındaki peyzajı yeniden yapma veya pencerelerinizi silme isteği duyabilirsiniz. Bu görevleri bir kenara koyun. Kendinizi el emeğine zorlamak, bugün gibi bir günde devam etmenin yolu değildir. Eğer bu enerjiyi bir şeye aktaracaksanız, eğlenceye aktarın. Bunu hakediyorsunuz.

Sosyal bir etkinlik veya grup toplantısı, diğerleriyle paylaştığınız yeni hedefler hakkında hevesinizi arttırabilir. Bu hedefler, size akranınız olan grup üyelerinin dostluğu ve yoldaşlığından keyif almanızın yanı sıra yaratıcı becerilerinizi kullanmanız için de bir şans getirebilir. Bu nedenle, bugün ayarladığınız etkinlikler sizin için hem tatmin edici hem keyifli olabilir. Tereddüt etmeyin! devam edin, faydalı bir şeyler yapın ve tadını çıkarın.

Bugün fazlasıyla kararsız olabilirsin ve çözümler üretme konusunda başarılı olmayabilirsin. Hemen bir şeyleri sonuca götürmen gerekmiyor. Bugün geri planda kal ve gözlemler yaparak veri topla. İnsanlar duyarsız ve kaba olabilir. Kişilerin üzerine gitme. Paylaşabileceğin büyük bir sıcaklık ve tutku var. Güçlü, tahmin etmesi zor bir güç bir yandan duygularını etkiliyor.Son zamanlarda aile tarihinizi incelediniz mi? Kültürel arka planınız ilginizi çekiyor mu? Nasıl bir sosyal çevreye doğdunuz? Bu sosyal çevrenin nasıl değerleri var? Baktığınızda, bu değerlere yakınlık duyuyor musunuz ya da tam tersine sizin sahip olduğunuz değerlerden uzak olduklarını mı düşünüyorsunuz? Bunlar bugün aklınızı kurcalayan ilginç düşünceler...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kullandığınız sözcüklere daha fazla özen göstermek isteyebilirsiniz. Bazen konuşurken atılgan davranıyor ve cesur bir tavır takınıyorsunuz. Fakat kendinizi biraz daha ılımlı olunması gereken bir durum içinde bulabilirsiniz. Çok önemsediğiniz bir konuyla ilgili derin bir tartışmaya dahil olursanız hırsınıza yenik düşmemeye çalışın. İki düşünüp bir konuşun!

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Merkür sizin burcunuza geçiyor. Yaşama daha pozitif bakmaya, daha sağlıklı düşünmeye başlıyorsunuz. Hızlı düşünüp hızlı karar verebileceğiniz, parayı kendinize çekebileceğiniz bir süreç. Özgüven artarken bencillik, yanıltma ve sahtekarlık durumlarına dikkat etmeli. Geleceği düşünerek seçim yapabilirsiniz.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte edindiğin kötü tecrübelerin etkisi olan kaygı ve korkuyu bir kenara bırakıyorsun. Yalnız bir Aslan burcuysan senden hoşlanan kişinin teklifine olumlu bir dönüş yapabilirsin. Yeni bir ilişkinin başlangıcı bugün olabilir. Unuttuğun sorumlulukları tekrar hatırlayabilirsin. Maddi anlamda kendini darda hissediyorsun. Harcamalarını kısabilirsin.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çalışma ortamınızda bir arkadaşınızın söylemi üzerine çıkan gerginlik olayları farklı bir duruma çekebilir. Farkında olmadan gerçeklerle yüz yüze geleceğiniz bugün de hiçbir şekilde olaylara müdahale etmeden akışta kalıp durumun gideceği yönü sakinlikle beklemelisiniz.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal konularda sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı özenli davranmalısınız. Akşam saatleri sizin için daha rahat geçebilir.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açılardan kendinizi ifade etmekte problem çekebilir, kendinizi partnerinize açarken utanabilir, duygularınızı söylemekten çekinebilirsiniz...

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, alım satım ve para akışı konusunda problemler yaşayabilir, ilişkilerde fazla kaygılarınızı partnerinize yansıtabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek finansal problemlerinize çözüm üretebilir, aile ve özel hayatınızda dengeyi sağlayabilir, ilişkilerde daha rahat bir tavır sergileyebilirsiniz.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir ilişki başlatmaya çalışıyorsanız veya şu anki ilişkinizde romantizm seviyesini yükseltmek istiyorsanız, bugün size bunu yapmak için harika bir fırsat verebilir! Bazı özel anlar için mükemmel ortamı yaratabilir ve partnerinize ne kadar değer verdiğinizi gösterebilirsiniz.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcuna girişi ile finansal konular önem kazanıyor.Krediler, borçlar ve gelir paylaşımıyla ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. Merkür'ün burcunuza girişi ile kendinizi ifade etme isteğiniz artıyor. Önemli görüşmeleriniz için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız. Çevreniz sizden bir cevap bekliyor. Onlar her konuda yardımınıza hazır. Parasal konularınızın çözümü de vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamınıza ve aşka epey zaman kalacak.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi endişeli hissetme ihtimaliniz var. İstediğini koparan tiplerdensiniz ve hiçbir şey sizi durduramaz ama bugün ilerlemek için sarf ettiğiniz cesur çabalarına rağmen akıntıya karşı kürek çekeceksiniz. Genelde yalnızca kendinize güvenmeye meyilli olsanız da, bugün manevi olduğu sürece bir yardım elini kabul etmeye de açıksınız.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün daha fazla çalışmaya eğilimlisiniz. Kendinizi belli bir düzene aitmiş gibi görmeniz,disiplininizi arttırıyor. Duygusal ilişkilerinizde isteklerinizi yeniden belirlemelisiniz. Çok gerginsiniz. Bugün konulara sabit bakmanızda yarar var.

5 Ağustos 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 13' 38" R
Ay
Akrep
28° 48' 17"
Merkür
Koç
15° 59' 21"
Venüs
Koç
25° 40' 38"
Mars
Balık
26° 23' 30"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 11"
Satürn
Balık
16° 11' 06"
Uranüs
Boğa
22° 06' 07"
Neptün
Balık
28° 46' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 47"
Lilith
Başak
22° 51' 31"
True Node
Koç
15° 33' 44"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>