Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Anlayışlı Davranıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2020, Salı

Aşk 90%
Para 30%
Sağlık 100%

Bugün, özellikle ailenizle ilgilenmek söz konusu olduğunda, kendinizi biraz diken üstünde hissedebilirsiniz. Akrabalarınızla bir sevgi/nefret ilişkinizin olması muhtemel. Onları seviyorsunuz fakat çok yakın olduğunuzda bazen boğuluyorsunuz. Bugün sabırlı olmaya çalışın. Aileniz sinirlerinizi bozuyorsa, bunun nedeni şu anda biraz duygusal alana ihtiyacınızın olması.

Muhtemelen yemek yeme şeklinizi değiştirmeyi ve sadece daha sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemeyi düşünüyorsunuz. Vejeteryan olmak, sigarayı bırakmak, daha fazla egzersiz yapmak, vb. Bugün yaşamınızda bu tür bir karar vermek için mükemmel bir gün. Birkaç ay öncesinin aksine, bu sefer kararlarınıza bağlı kalabileceksiniz. Başarabileceğiniz konusunda kendinize güvenin!

İş ortamınızdan olması muhtemel ve gördüğünüze çok mutlu olacağınız ve bir kadın arkadaşınız bugün evinize gelebilir. Bu kişi beraber yaratıcı bir girişimin içinde olduğunuz biri olabilir. Oldukça pozitif gözüken maddi konuları tartışabilirsiniz. Neticede, bunun çok önemli ve verimli bir buluşma olacağı kesin. İş konularını konuştuktan sonra, biraz eğlenebilirsiniz. İyi eğlenceler!

Her zamankinden daha da optimist ol. Yoğun duyguların tarafından çıkmaza girmiş hissetmemen önemli. Eğer öyle hissedersen, önemli şeyleri görüş açından kaçırabilirsin. Gerçeklik ve aranda sağlıklı bir ilişki sürsün. Aklının bir karış havada olduğunu fark edebilirsin ve bir başka dünyaya yavaş yavaş kaymakta olduğunu görebilirsin. İzlediğin yoldan sapmamalısın.Bugün kullandığınız sözcüklere daha fazla özen göstermek isteyebilirsiniz. Bazen konuşurken atılgan davranıyor ve cesur bir tavır takınıyorsunuz. Fakat kendinizi biraz daha ılımlı olunması gereken bir durum içinde bulabilirsiniz. Çok önemsediğiniz bir konuyla ilgili derin bir tartışmaya dahil olursanız hırsınıza yenik düşmemeye çalışın. İki düşünüp bir konuşun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır beklediğiniz bir mektup veya telefon görüşmesi gecikebilir. Beklediğiniz sürece bir şeylere başlamak istemeyeceğiniz için bu çok sinir bozucu olabilir. Ancak bir arkadaş, akraba veya komşunuz aniden kapınızı çalabilir. Eğer ciddi bir mesele söz konusuysa varsa bu biraz ilginç olabilir. Tadını çıkarın! Tartışmanın en etkileyici yerinde beklediğiniz telefon gelebilir!

4 Ağustos 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tuhaf bir biçimde dengesini sağlayabildiğiniz üç haftalık bir sürecin sonuna geldiniz. Pek çok kez, kendinizden ödün vermeden toplumda bi yer edinebilmenin ve kültürel yaşamın bir parçası olmanın zorluklarından dem vurdunuz. Başarılı oldunuz mu? Şimdi, atlattığınız bu dönemi enine boyuna tartma vakti. Aynada kendinize bakın ve dürüst bir yargıda bulunun.

4 Ağustos 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinde huzuru sağlamak isteyeceğin bir gün olabilir. Kendi işinin sahibi bir Aslan burcuysan çalışanın ailevi meseleleri işlerin aksamasına zemin oluşturabilir. Bu konuda anlayışlı davranıyorsun. Çalışanlarının arasında saygınlığın artış gösteriyor. Evli bir Aslan burcuysan eşinin ailesi ile aranı iyi tutmaya özen gösteriyorsun.

4 Ağustos 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde yoğun bir iletişim içinde olmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir şeyler öğrenmek ya da yeni bazı gelişmeler içinde olmanız gerekebilir. Daha esnek ve pozitif bir düşünce biçimi içinde olmayı seçmelisiniz.

4 Ağustos 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konularla uğraşabileceğiniz zamanlar içindesiniz. Tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Sabah saatlerinde daha çatışmaya açık koşullar söz konusu. Kendinizi daha iyi ifade etmeniz gereken bir gündesiniz. Akşam saatlerinde planlarda değişiklikler olabilir.

4 Ağustos 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddiyatınızı yönetmek için çaba göstermeniz gerekebilir. Bugünlerde maddi anlamda isteklerinizi tam olarak elde edemiyor olabilirsiniz.

4 Ağustos 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunayın ardından ikili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Karşınızdaki kişiyi çok da idealize etmeden gerçekçi ve objektif yönünüzü korumalısınız. Denge ve uyum bugün vazgeçilmeziniz olabilir.

4 Ağustos 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir durumun düşündüğünüzden çok farklı olduğunu fark ederseniz şaşırmayın. Bunu gösteren işaretler vardı ama onları görmek için çabalamadınız. Bu sizin için bir ders olmalı.

4 Ağustos 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen Dolunay'ın ardından Ay, Kova burcundaki seyahatine devam edecek.İkili ilişkilerinizle veortaklıklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Mars ile Jüpiter arasındaki sert etkileşim çalışma hayatınızda gerginliklere işaret ediyor. İnançlarınızı savunurken fanatikleşmemeye özen gösterin.

4 Ağustos 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

4 Ağustos 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkiniz hakkında önemli bir karara varmadan önce, iyice düşündüğünüzden emin olun. Gelecekte sıkıntıya girmemek için birikim yapmaya başlamalısınız. Bugün neşeli ve eğlenceli bir ruh halinde olacaksınız.

4 Ağustos 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız işbirliği rahatlamanıza neden olacak. Kendi gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz İçsel çatışmalarınızdan sıyrılmalısınız.

4 Ağustos 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 59' 19"
Ay
Akrep
22° 13' 42"
Merkür
Koç
26° 22' 31"
Venüs
Balık
21° 23' 26"
Mars
Balık
04° 49' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 27"
Satürn
Balık
13° 16' 53"
Uranüs
Boğa
20° 39' 13"
Neptün
Balık
27° 48' 08"
Plüton
Kova
01° 49' 23"
Chiron
Koç
18° 46' 59"
Lilith
Başak
19° 46' 38"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 29/03/2024 07:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>