Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Harcamaların Kontrolden Çıkabilir Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2020, Pazartesi

Aşk 30%
Para 30%
Sağlık 30%

Ruh haliniz, bugün oldukça gelgitli olacak. Geçtiğimiz birkaç günden itibaren en yüksek seviyeye çıktığınızı ve yanınızdaki insanlarla çok haşir neşir haldeydiniz. Sizi mutlu eden ve huzur veren birine karşı daha şefkatli, sevgi dolu bir his besliyorsunuz. Ancak günün sonuna doğru, insanların göründüğü kadar samimi olmadığını görebilirsiniz. Tetikte olun.

Artık profesyonel yönünüzü düşünmenin zamanı geldi. Hayatınıza biraz daha eğlence katmanız ve daha önce hiç yaşamadığınız zevkleri tecrübe etmeniz gerekebilir. İşi ve oyunu ayırma eğiliminiz var, ama buna çok da gerek yok. Aslında, işinizi daha eğlenceli hale getirmenin yollarını keşfettikten sonra başarılı olacaksınız!

Kesinlikle hassas ve sezgisel bir insansınız fakat bu duygular bugün her zamankinden biraz daha fazla olabilir. Farklı yerlerden hatta zamanlardan insanların hayatını okumak, insan doğasına yeni sezgiler getirerek o insanların duygu ve hislerini anlayabilmenizi sağlıyor. Özellikle yazma alanındaki yaratıcı projeleriniz için bu durumdan istifade edebilirsiniz. Aklınıza gelen şeyleri daha sonra unutmamak istiyorsanız, en iyi şey not etmek!

Esnek ve kopukluk gündeminde var. Bu geçmişten kopukluk da olabilir bugünün somut gerçekliklerinden de. Doğrusu, en büyük özelliklerinden biri de spiritüel özlere bağlı kalıp gerisini elemek. Önünde uzanan gün boyunca, hedeflerine kafa yorabilir ve fazlalıkları hayatından çıkarabilirsin.Bugün evinizde bir parti vermeye karar verebilirsiniz. Davet edecekleriniz bağlantılı olduğunuz bir toplulukla ilgili kişiler olabilir. Metafiziğe ve medyumluğa ilgi duyan arkadaşlarınızın da davetli listesinde olması mümkün. Muhtemelen evinizin pırıl pırıl olmasını isteyecek ve ailenizden birinin size yardım etmesini rica edeceksiniz. Partiniz pek çok düşündürücü tartışmaya sahne olacak. Akşamın keyfini çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi başkalarının huyuna gitmeye mecbur hissetmeyin. Birinin onun için bir şey yapmanızı istemesi bunu illa yapmanız gerektiği anlamına gelmez. Özgürlük sözde kalmayıp eyleme dökülmelidir, dolayısıyla bu hakkınızı hayatınızın her alanında kullandığınızdan emin olmalısınız. Bunu sizin yerinize kimse yapamaz.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sürprizler, şaşırtıcı durumlar gündeminizde olabilir. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi gösterebilir, dikkat çekebilirsiniz. Başarı isteği artarken, takdir toplayabilirsiniz.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Parasal anlamda yaşadığın kaygılar ailenden gelecek bir yardım ile son buluyor. Fakat harcamalarının kontrolden çıkmamasına özen göstermelisin. Çevrendeki insanlar sana bu konuda eleştiriler getirebilir. İlişkisi bulunmayan bir Aslan burcuysan eski sevgiline geri dönmek için fırsat kolluyorsun.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önünüze gelen fırsatları değerlendirip önemli finansal kazanımlar elde edebilirsiniz. Ancak gelecek kaygısıyla yanlış adımlar atmamaya gayret etmelisiniz. İlişkilerinizde egonuzu yenmeyi öğrenmelisiniz. Artık siz geçmişteki siz değilsiniz. Yeni bir yol çizmenin tam sırası. Kendinize güvenin ve harekete geçin. Bu yenilik sizin kendinize olan güveni tazeleyecektir.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda başkalarıyla daha fazla katılım içinde olabilirsiniz. Görünür olmak için daha aktif olabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi sonuna kadar savunmak isteyebilirsiniz. Eski ilişkilerinizin tekrar gündeme geleceği zamanlar olabilir. Akşam için program yapabilirsiniz.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcılığınıza etkisi olacak konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Kendinizi farklı olan ile beslemeniz, yeni tecrübeler edinmeniz vizyonunuzu genişletebilir

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özgür ve bağımsız hareket etmeyi arzuladığınız bir günde yabancı kişilerle tanışabilir, farklı yerler görebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak ve uzaklaşmak istediğiniz bir gün olabilir. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yola çıkmadan önce her şeyinizin hazır olduğundan emin olamıyorsanız bir liste hazırlayın. Evden çıkmadan önce bu listeye bakarak eşyalarınızı kontrol etmek işinizi kolaylaştıracaktır.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahative kariyer hayatınızı ön plana taşıyor.İş plan ve stratejilerinizi belirlemek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Burcunuzda seyahat etmekte olan Merkür ile Uranüs arasındaki sert etkileşim kariyer hayatınızda sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Kariyerinizi ilgilendiren konularda ani kararlar alabilirsiniz.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizle iletişim kurma ve etkileşim içine girme isteğinizde yoğun bir artış olabilir. Herhangi bir konuyu insanlarla uzun uzun konuşmak veya tartışmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Birçok meseleyi onlarla birlikte derinlemesine ele almanız da mümkündür.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birkaç gündür eşinizden şüphelenmeye başladınız. Bu konuyu sakinliğinizi koruyarak, karşılıklı konuşmaya çalışın. İş yerindeki arkadaşlarınız ve patronlarınız, bitirdiğiniz çalışmalardan dolayı size hayran gözlerle bakıyor. 

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çevrenize karşı kapalı ve duygusal bir tavır sergiliyorsunuz. Olayları çok fazla büyütebilir ve kafanızın daha karışmasına neden olabilirsiniz. tutmalısınız. Dürüstlük kavramını fazla abartıyorsunuz. Kabuğunuzdan sıyrılmalısınız.

10 Ağustos 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 26" R
Ay
Akrep
28° 58' 46"
Merkür
Koç
15° 59' 22"
Venüs
Koç
25° 41' 40"
Mars
Balık
26° 24' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 22"
Satürn
Balık
16° 11' 10"
Uranüs
Boğa
22° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 46' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 49"
Lilith
Başak
22° 51' 36"
True Node
Koç
15° 33' 41"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>