Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendini Geliştiriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 30%
Sağlık 10%

Bazen inatçı oluyorsunuz! Sorunları kendi yolunuzla halletmeyi seviyor ve başkalarından yardım istemekten nefret ediyorsunuz. Ancak, endişeleriniz veya zorluklarınızı sevdiklerinize açtığınızda işler sizin için çok daha kolay olabilir. Belki de evinizde üzerinde çalıştığınız fiziksel bir proje var. Bunu tamamlamanıza yardımcı olacak bazı insanlara ihtiyacınız olabilir. Gururu bırakın ve yardım isteyin!

Endişenizden çok uzak bir şekilde, yeni döngünün yeni başlangıcı için durumlar parlak ve cesaret verici. Enerjiyle doldurulacaksınız. Yakın zamanda başlattığınız kariyer planlarını güçlendirmeye özellikle dikkat etmelisiniz. Son birkaç ay içinde meslektaşlarınızdan veya ailenizden biraz uzakta olmanız halinde, şimdi sizin yokluğunuzu telafi etme zamanıdır.

Bugün yapmak istemediğiniz şekilde para harcamaya zorlanmış hissedebilirsiniz. Belki de, bir projenin başına geçmek için söz verebilirsiniz ya da yakın bir arkadaşınız bugün özel bir şeyleri ele almanız gerektiğine karar verebilir. Her iki şekilde de bunları gerçekleştirme konusunda rahat hissetmezseniz, bunu söyleyin. Kendinizi ifade edebilme ve anlatabilme beceriniz bugünün enerjisiyle daha da artacak ve bir şeylere yeniden vadelendirmeniz olası dargınlıkları önleyebilir.

Biraz unutkan olabileceğin bir gün. Detayları hatırlamakta zorlandığını fark edebilirsin. Gün boyunca ihtiyacın olacak adres ve telefon numaralarını not al. Ayrıca anahtarlarının ve cüzdanının yanında olduğundan emin ol. Günün enerjisinin dikkat dağıtma etkisi olacak. Eşyalar bir yerlerde unutulabilir ve unutulan yer hatırlanmayabilir. Yavaş ve sakin ol. Odağını yitirmemek için elinden geleni yap.Bugün her ne kadar daha iyi plan yapabilmek ve işleri yoluna koymak için gerçek dünyaya dönmek isteseniz de yapılması gereken şey bu olmayabilir. İşleri büyük ölçüde oluruna bırakırsanız her şey yerli yerine oturacaktır. İnsanlara güvenin ve şunu bilin ki hayatta edineceğiniz en güzel deneyimlerden bazıları plansız gelişenlerdir. Yapılacaklar listenizi bir kenara koyun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Odaklanın ve harekete geçin. İçinizde kendi kendine çözülmeyecek derece şiddetli bir çatışma var. Durumu düzeltmek için, enerjinisi köklemeniz ve trenin istasyondan çıkış yapmasını kendiniz sağlamanız gerekecek. Hareketi başlattığınız anda, meselelerin çözüme kavuşması muhtemeldir. İlk başta olaylar öyle olmayabilir ama, başlamadığın sürece asla bilemezsin!

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha neşeli ve keyifli olabilirsiniz. Sosyalleşmek ve insanlarla bir araya gelmek, iletişim halinde olmak daha keyifli hissettirebilir. Çevrenizden farklı konularda fikir alabilir, çevrenizle ortak kararlar alabilirsiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yurt dışı bağlantılı işler yapan bir Aslan burcuysan dilini geliştirmek isteyebilirsin. Yoğun tempoda devam edenhayatına kısa bir tatil ile mola vermek istiyorsun. Tatil için ayırdığın birikimini devreye sokabilirsin. Akşam yemeğinde ilginç mutfakların yemeklerini deneyebilirsin. Yenilikleri kovalayacağın bir gün geçiriyorsun.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gizli konuların gün yüzüne çıkması sizi şaşırtabilir. Bu durum karşısında güçlü bir tavır içinde olmanız sağlıklı sonuca ulaşmak adına doğru yol olacaktır. Yeni ve eğlenceli bir gün içerisine olabilirsiniz. Biraz daha olaylar karşısında ani tepkilerinizi olumlu olarak ilerletmelisiniz. Bugün girdiğiniz bazı ortamlarda daha fazla fark ediliyor olabilirsiniz bunu bir avantaj şekline dönüştürmenizi tavsiye edebiliriz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi anlatmak ve daha çok şey keşfetmek yönünde şanslısınız. Ayrıca uzaklar ve yabancılarla ilgili koşullar da sizi ilgilendirebilir.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi gölge içerisinde bırakmak zaman içerisinde samimiyetsizlik hissi yaratabilir. Yakınlarınıza veya seçtiğiniz kişilere karşı daha sevecen olabilirsiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yerinizde durmanın neredeyse imkansız olduğu bir gün. Uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Macera duygunuz ateşleyici olabilir. Ufkunuzu genişletmek ve yeni bilgiler edinmek isteyebileceğiniz bir günde olabilirsiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerin sizin için nasıl gideceği henüz belli değil, ancak değişiklikler yaşanacak. Bu yüzden hazır olun. İtibarınız en büyük endişe kaynaklarınızdan biri ancak bir yıldız gibi parlayacağınızdan şüpheniz olmasın.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Koç burcunda seyahat edecek.Bugün odağınızda inançlar, hayat görüşü ve felsefe konuları olacaktır. Farklı inançlar ve kültürler üzerine çalışmalar yapabilir, entelektüel aktivitelerle ilgilenebilirsiniz. Bugünü uzun süredir görmediğiniz kişilerle ve uzak akrabalarınızla iletişime geçerek değerlendirebilirsiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün bir yolculuk planı yapabilir, geleceğe yönelik sizi mutlu edecek konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Amaçlarınızın saptırılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bugün ikili ilişkilerinizde tüm enerjinizi kaşı tarafa göre yönlendirmek istiyorsunuz. Güven duygunuzun gelişmesini bekliyorsunuz. İniş ve çıkışlarınızı dengeleyeceğiniz bir gündesiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 09' 10" R
Ay
Yay
10° 51' 57"
Merkür
Koç
16° 03' 38"
Venüs
Koç
26° 50' 59"
Mars
Balık
27° 07' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 25"
Satürn
Balık
16° 16' 21"
Uranüs
Boğa
22° 09' 20"
Neptün
Balık
28° 48' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 28' 03"
Lilith
Başak
22° 57' 51"
True Node
Koç
15° 30' 39"
Son Güncelleme : 27/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>