Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendini Toparlıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 40%

Yavaş ve istikrarlı doğanız bugün çok takdir görecek. İyi düşünülmüş, güzel bir saldırı planının General'den onay aldığını göreceksiniz. Tam olarak nasıl ilerleyeceğinizi biliyorsunuz. Şimdi tek ihtiyacınız olan fikirlerinizi takip etmek için güven. Aklınız kalbinizle uyumlu bir şekilde çalıştığı için bir şeylere başlamak bugün daha kolay olacak.

Bugün herkesin neden bu kadar harekete geçtiğini anlamakta zorlanabilirsiniz. Anlamak için zamanınızı heba etmeyin. İşlerin olduğu noktada gayet iyi durumda olduklarını kabul etmekte ve eğer insanlara kendi dramalarını sergilemeleri konusunda izin vermekte daha iyisiniz. Sizin işiniz dengeyi sağlamak. Oldukça yoğun olan sorunlarla uğraştığınız için bu durum söylemekten bile daha kolay gerçekleşebilir, bu başa çıkamayacağınız bir şey değil.

Duyduğunuz veya okuduğunuz ruhani ve metafiziksel konular bugün kafa karıştırıcı ve biraz da sıkıcı gelebilir. Tek başına bir yerlere gidip bu konuları anlamaya çalışabilirsiniz, fakat bugün bunun için iyi bir zamanlama değil. Çünkü böyle yaparak sadece kafanızı biraz daha karıştıracaksınız. Bugün bilgi toplamak için iyi bir gün diye düşünün, bunları kabul edip etmeme konusunda düşünmeyin. Yarın zihniniz daha temiz olacak.

Müthiş miktarda bolluk bereket dolu bir gün; ve sen de bundan yararlanmalısın. Kendini karanlıktan aydınlığa olumlu bir davranışlar serisiyle çıkarken bulacak; yeni zorluklara karşı hazırlıklı hissedeceksin. Kilit nokta ise günlük, küçük tatsızlıkların, rutinle ilgili problemlerin ve duygu değişimlerinin seni aşağıya çekmesine izin vermemek. Uzun vadeli düşünme zamanı. Sana bereket ve parlak bir gelecek sunan tutkulu enerji dalgasını yakala.Kendinizi başkalarının huyuna gitmeye mecbur hissetmeyin. Birinin onun için bir şey yapmanızı istemesi bunu illa yapmanız gerektiği anlamına gelmez. Özgürlük sözde kalmayıp eyleme dökülmelidir, dolayısıyla bu hakkınızı hayatınızın her alanında kullandığınızdan emin olmalısınız. Bunu sizin yerinize kimse yapamaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her ne kadar daha iyi plan yapabilmek ve işleri yoluna koymak için gerçek dünyaya dönmek isteseniz de yapılması gereken şey bu olmayabilir. İşleri büyük ölçüde oluruna bırakırsanız her şey yerli yerine oturacaktır. İnsanlara güvenin ve şunu bilin ki hayatta edineceğiniz en güzel deneyimlerden bazıları plansız gelişenlerdir. Yapılacaklar listenizi bir kenara koyun.

9 Ağustos 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sorumluluklarla ilgilenebilir, gün içinde planlarınızda değişiklik yapabilirsiniz. Günün stresli-keyifsiz geçmesi ile daha başarılı geçmesi sizin enerjinize bağlı olacak. Düşüncelerinizin ve sözlerinizin enerjisi güçleniyor. Takıntılı düşünceler ve takılı kalma haline dikkat. Çalışmak, hareket halinde olmak iyi geliyor.

9 Ağustos 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesi ile birlikte yaşayan bir Aslan burcuysan dağınıklığından şikayetçi olabilirler. Bu konuda kendine çeki düzen veriyorsun. Uzun zamandır bir şekilde ertelediğin arkadaşların ile buluşabilirsin. Kişisel bakım ihtiyaçlarının artığını fark ediyorsun. Bu doğrultuda maddi gücünü ayarlayabilirsin.

9 Ağustos 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda beklenmedik bazı sorunlar ortaya çıkabilir ama bu sorunu çok pratik bir şekilde de çözümleyebileceksiniz. Yaşadığınız durumları, olguları ve deneyimleri çoğaltıp bunlardan ders alın ve aldığınız bu dersler doğrultusunda hareket edin. Bugün kariyerde beklediğiniz takdiri ve övgüyü alabilirsiniz. Varlığınız ve yokluğunuzun net bir şekilde anlaşılacağı alanda başarı elde edeceğiniz bir süreç olacak.

9 Ağustos 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay ve Mars Koç'ta birleşirken fikirlerinizde biraz daha yapıcı olmaya gayret etmelisiniz. Haklı olsanız dahi gereksiz çıkışlar sizi zor duruma düşürebilir.

9 Ağustos 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcılığınıza etkisi olacak konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Kendinizi farklı olan ile beslemeniz, yeni tecrübeler edinmeniz vizyonunuzu ge....

9 Ağustos 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinizi iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve beklediğiniz finansal çözümü bulabilirsiniz. Bu süreçte sevdiğiniz kişi ile ev ortamında olmayı tercih edebilir, kalabalık ortamlar yerine sakin yerlerde olarak, enerjinizi yükseltebilirsiniz.

9 Ağustos 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bağlantılar kurup farklı insanlar tanımak size daha uygun birbulma konusunda yardımcı olabilir. Ancak kiminle konuştuğunuza dikkat etmeniz gerekiyor, yanlış insanların eline koz vermemelisiniz.

9 Ağustos 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat etmeye devam edecek.Derin düşüncelere kapılacağınız bir gün olacaktır. Din, inançlar ve felsefe konuları üzerine kafa yorabilirsiniz. Ay'ın Mars ile kavuşumu seyahat etme isteğinizi arttıracaktır, biraz uzaklaşmak iyi gelecektir.

9 Ağustos 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

9 Ağustos 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızı düzene koyacağınız bir döneme girdiniz. Finansal durumunuzun iyi olmadığının farkındasınız. Fakat endişelenecek bir durum yok, her şey yoluna girecek. Kendinize sosyalleşmek ve dinlenmek için zaman ayırın.  

9 Ağustos 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, içsel disiplininiz mükemmel seyrediyor. Sadece kendinizin değil çevrenizin sorunlarına da çözüm getiriyorsunuz. Hafızanızı kullanmanız gereken konularla ilgili bazı oluşumlar gündeme gelebilir. Uykunuza dikkat edin.

9 Ağustos 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 26' 39" R
Ay
Başak
05° 00' 47"
Merkür
Koç
17° 43' 31"
Venüs
Koç
17° 05' 52"
Mars
Balık
21° 00' 28"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 09"
Satürn
Balık
15° 31' 01"
Uranüs
Boğa
21° 42' 56"
Neptün
Balık
28° 32' 50"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
20° 00' 35"
Lilith
Başak
22° 05' 12"
True Node
Koç
15° 36' 07"
Son Güncelleme : 19/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>