Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yeni Fırsatlar Sana Göz Kırpıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2020, Salı

Aşk 10%
Para 10%
Sağlık 10%

İfade edip etmeme konusunda çok güçlü bir hayal gücünüz var. Ancak önümüzdeki birkaç gün boyunca, hayatınızın bu yönünde enerji eksikliği yaşadığınızı hissedebilirsiniz. Belki de, kendiniz için yaptığınız bazı planların nasıl ortaya çıkacağı konusunda biraz endişelisiniz. Genel olarak, gelecek hakkında biraz karamsar hissetmiyor musunuz? Belki de insanlara olan inancınızın bir kısmını kaybettiniz. Ama endişelenmeyin, aşk size biraz daha iyimser hissettirecek!

Herkesten daha iyi biliyorsunuz ki, iyi birplanı hataları ve aksaklıkları her şey tamamen altüst olmadan ortaya çıkarabilir. Bugün, profesyonel yaşamınızdaki bir proje için kaynak yetersizliği ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bununla birlikte, hedeflerinizi duruma uyum sağlamak için değiştirme fikri sadece sizin doğanızda yok. Bugünü, problemleri faza taviz vermeden çözmek adına, stratejik düşünmek için kullanın.

Yaratıcı bir projeye başlama konusunda düşünüyorsanız - özellikle de yazma alanında - bugün kesinlikle doğru zaman. Yaratıcı enerjiniz kıpır kıpır, zihniniz de odaklanmış ve konsantre durumda olmalı. Sizi finansal anlamda destekleyecek bir şeyler yaratabilirsiniz. Tek sorun şu: Bu projeye başladıktan sonra, büyük ihtimalle durup başka bir şeye başlayamazsınız. Kendinizi bir düzene sokun ve küçük molalar vermeyi unutmayın.

Anılar, travmalar ve foviler gününü ele geçirecek. Depresif hissediyorsun ve nedenini de tam olarak anlayamıyorsun. Bir olay, bütün bunları sana yaşatıyor ama kaynağını bilemiyorsun. Son zamanlarda rahatsız edici rüyalar görüyorsan onları not almayı denemelisin. Seni neyin rahatsız ettiğine dair bir kapı aralayabilir. Meditasyon ya da serbest çağrışım şu an ihtiyacın olan şeyler gibi...İnsanlar sana karşı koyuyormuş gibi hissedebilirsin. Onların, senin seçtiğin yönde ilerlemeyi kabul etmesini istiyorsun, hem de hiç şüpheye düşmeden! Peki niyetlerinin neler olduğunu tam olarak açıklamaya yeltendin mi? Belki de bunları açıklamanın planlarını bozabileceğini düşünüyorsundur. Fakat gerçekte bu sadece onları daha inandırıcı kılacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizde bir parti vermeye karar verebilirsiniz. Davet edecekleriniz bağlantılı olduğunuz bir toplulukla ilgili kişiler olabilir. Metafiziğe ve medyumluğa ilgi duyan arkadaşlarınızın da davetli listesinde olması mümkün. Muhtemelen evinizin pırıl pırıl olmasını isteyecek ve ailenizden birinin size yardım etmesini rica edeceksiniz. Partiniz pek çok düşündürücü tartışmaya sahne olacak. Akşamın keyfini çıkarın!

11 Ağustos 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünveya özel hayatınızda özgürleşme isteği artabilir. Bildiğinizi yapma, isteklerinizi gerçekleştirme çabasında olabilirsiniz. Saf niyetler, kalpten dilekler gerçekleşebilir. Takıntı, stres ve korkulardan özgürleşme zamanı.

11 Ağustos 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sanat ile uğraşan bir Aslan burcuysan önüne yeni fırsatlar çıkabilir. Bu fırsatları ailen ile birlikte değerlendiriyorsun. Maddi açıdan kendini güvende hissettiğin bir gündesin. Etrafına karşı yapmacık tavırlar taşımak yerine kendi kimliğini yansıtarak hareket ediyorsun. Bu durumdan hoşlanan birisi sana karşı olan duygularından bahsedebilir.

11 Ağustos 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili bazı manipülasyonlarla karşılaşabilirsiniz. Hızlı ve aceleci işler içine girmeyin. İstemediğiniz konuşmalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yeni bir ilişki kurmak ya da yeni birgeliştirmek için güzel bir gün. Bugün ilişkileriniz içinde yaşadığınız baskılara boyun eğmek yerine kendi ihtiyaç ve isteklerinizi ön plana almalısınız. Tavrınızı koyarken öfkeli olmamalısınız.

11 Ağustos 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeleri yönlendireceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konular, arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz gündeminizi oluşturabilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler gün içinde ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Harcamalarınızı kontrol atına almak isteyebilirsiniz.

11 Ağustos 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün dengesiz duygularını ortadan kaldırmak için çok uygun bir gün. Dramalardan geri dur ve iç huzurun için ciddi bazı değerlendirmelerde bulun. Yaptığın her şey seni deliye döndürürken, her şeyin iyiye gittiğini söyleyerek kendini mi kandırmaya çalışıyorsun? Gerçeklerine karşı dürüst ol ve kendini mutlak doğruya götür. Düşüncelerine doğru bir yolculuğa başla.

11 Ağustos 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

11 Ağustos 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Macerayı seven tarafınız her gün farklı bir yolculuğa çıkmak isterken korkularınız sizi durdurmayı başarıyor. Bu durum sizi büyük felaketlerin eşiğinden döndürse de bugün biraz cesur davranmanızdan hiçbir zarar gelmeyecektir.

11 Ağustos 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcunda devam eden seyahati kariyer hayatınızı ön plana çıkarıyor.Ay ile Jüpiter üçgeninin etkili olacağı gündüz saatlerihayatınız için destekleyicidir. İş plan ve stratejilerinizi belirlemek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Yeni birkonusu gündeme gelebilir,arayışına girebilirsiniz.

11 Ağustos 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

11 Ağustos 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde bazı gerginlikler yaşamış olabilirsiniz, fakat şimdi birbirinizin yaralarını sarma zamanı. Arık hayatınızdaki olumsuz şeylere daha pozitif bakmayı öğrendiniz. Kendinize çok fazla baskı yaptığınızı hissediyorsanız bir uzmandan destek alabilirsiniz.

11 Ağustos 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün özgürlük duygunuzun sizi farklı konumlara sürükleyebileceğini düşünmeli ve kendinizi özel bir kişi gibi görmemelisiniz. Yaptığınız çalışmalar, istediğiniz hedefe yaklaşmanızı sağlıyor. Yaşam kalitenizi yüksek tutuyorsunuz.

11 Ağustos 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 23' 04"
Ay
Akrep
14° 43' 13"
Merkür
Koç
26° 04' 23"
Venüs
Balık
20° 38' 06"
Mars
Balık
04° 21' 26"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 42"
Satürn
Balık
13° 12' 42"
Uranüs
Boğa
20° 37' 31"
Neptün
Balık
27° 46' 46"
Plüton
Kova
01° 48' 48"
Chiron
Koç
18° 44' 51"
Lilith
Başak
19° 42' 33"
True Node
Koç
15° 35' 29"
Son Güncelleme : 28/03/2024 17:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>