Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kısa Yolculuklar Gündemde Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 50%

Duygularınız çoğu zaman rasyonel düşüncelerinize galip geliyor ve sonunda derinlerde duyguların beslediği bir karmaşa ortaya çıkıyor. Ancak bugün, aklınızın ve kalbinizin önemli konularla aynı fikirde olduğunu ve birlikte hareket ettiğini göreceksiniz. Çok da mantıklı düşünerek kalbinizi görmezde gelmeyin. Amacınız bu ikisi arasında dengeyi bulmak.

Bugün sınırlar içinde çalışmanız gerekecek. Hayal gücünüzü kullanmayı ve kendi başınıza çalışmayı seviyorsunuz, ancak diğer şeyler şu anda çabalarınızı yönlendiriyor olabilir. Belirli bir şekilde performans göstermenizi isteyen bir patronunuz olabilir. Bu kişinin girişimlerine karşı dayanıklı olabilirsiniz! Uzlaşmaya çalışın. Biraz mütevazi davranın ve bu tavsiyelerin işe yarayıp yaramadığına bakın. Kim bilir? Ne hakkında konuştuğunu biliyor olabilir!

Bu, global bir bakış açısına sahip olacağınız bir dönem. Şuanki gök haritasından faydalanmak için, ruhen veya seyehat konusunda bazı kitaplar okumak isteyebilirsiniz. Uzun bir tatile çıkmak isterseniz, normalrutininizde bu olmasa da şirketiniz sizi uzak bir yere gönderirse şaşırmayın. Tereddüt etmeyin! Çıkın, açık ve engin denizde temiz bir hava alın!

Kariyerini ilgilendiren geçici bir aksaklık sebebiyle yolunu kaybetmiş hissediyor olabilirsin. Aksaklığın sebebi bazı ekipmanlar olabilir. Kendini çılgına döndürme - bu geçici bir mesele, yakında çözülecektir. Kararlılığın, verimliliğin ve pratik yetilerin en kısa sürede aksaklığın giderilmesinde önemli yol oynayacaktır. Aslında gelecek konusunda oldukça pozitifsin ve bu enerji de uzun süre değişmeyecek gibi! Hiçbir sorunu bugün takma. Rahatla ve aile ile dostların eşliğinde günü geçir.Bugün birçok çiçekten bal alırken bulabilirsin kendini, ki bu güzel bir şey. Her çiçeği denemeden hangisinin en iyi balı verdiğini asla bilemezsin. Hiçbirini tatmamazlık yapma. Hoşlanacağını en son düşündüğün çiçek en çok beğeneceğin olabilir. Her ne yapıyorsan yap, bugün hiçbirini aceleye getirme, değerlendirilecek birçok etken ve kaynak var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar sana karşı koyuyormuş gibi hissedebilirsin. Onların, senin seçtiğin yönde ilerlemeyi kabul etmesini istiyorsun, hem de hiç şüpheye düşmeden! Peki niyetlerinin neler olduğunu tam olarak açıklamaya yeltendin mi? Belki de bunları açıklamanın planlarını bozabileceğini düşünüyorsundur. Fakat gerçekte bu sadece onları daha inandırıcı kılacaktır.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 16.45'e kadar bildiğiniz gibi hareket etmek isteyebilir, kontrolcü ve mükemmeliyetçi yanınızın öne çıktığını görebilirsiniz. Başarı, destek ve takdir ihtiyacı artabilir. Saat 16.45'ten itibaren sosyalleşebilir, görüşmeler içerisinde olabilirsiniz.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün işin gereği kısa yolculuklar gerçekleştirebilirsin. Patronların tarafından seviliyor olman mesleğinde sana kolaylıklar sağlıyor. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan sevgiline karşı daha özverili davranmalısın. Farkında olmadan onu kırabilirsin. Organizasyonun yaptığın akşam yemeğinde onun gönlünü almayı planlıyorsun.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan iletişiminiz her zamankinden daha zor olabilir. Mümkün oldukça çok sosyal olmamaya özen gösterin. Akşam saatlerinde yapacağınız görüşmeler size daha sonuç verebilir. Hayatınızdaki yenilikler istediğiniz yönde gitmiyormuş gibi gelmesin. Aşk hayatınız ile ilgili şaşırtıcı bir konuyla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda bazı değişimler bugün konuşulmaya başlıyor olabilir.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirmek size iyi gelecektir. Gün içinde abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Sosyal konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. İşten gelen destekler var. Akşam saatlerinde kendinizi duygusal karmaşa içinde bulabilirsiniz.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızdaki bazı insanların, şu an bulunduğunuz yerden başka bir yerde olmanızı ve hatta sizin düşündüğünüzden farklı bir insan olmanızı istemeyeceğinizden emin misiniz? Bu sorular seni rahatsız etmeye başlıyor ve onları düşünmek zamanını alıyor. Ancak, bulduğunuz cevaplar birkaç hafta daha anlamlı olmayacak. Bugün Sadece gerçekten önemli şeylere bakmayı dene.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sabah saatleri akşam üstünden farklı olabilir. Sabahhayatınız ve kariyerinizle ilgili konular gündemdeyken gözden kaçabilecek durumlara ve dalgınlığa dikkat etmelisiniz. Akşam üstünden itibaren ise kişisel gelişim konularına odaklanabilirsiniz.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün konu neyle ilgili olursa olsun, maddi ya da manevi, paylaşımcı olacaksınız. İçinizde bencillik hiçbir zaman olmamıştı zaten. İnsanlar bu durumdan gayet memnun ancak iyi niyetinizin suistimal etmeye çalışanlara karşı siz yine de hazırlıklı olun.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatlerinde Boğa burcundaki seyahatine devam edecek.İş hayatınızla ve kariyerinizle ilgili konular ön planda olacaktır, ancak Ay'ın boşlukta oluşu işlerinizin yavaş ilerlemesine sebep olabilir. 16:45 itibariyle Ay, İkizler burcunda seyahat etmeye başlayacak ve sosyalleşme isteğinizi arttıracak. Arkadaşlarınıza vakit ayırmak için akşam saatlerini değerlendirebilirsiniz.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etrafınızdaki insanların sizden hoşlanması, mutlu olmanızı sağlıyor. Eğer yeni bir işe girdiyseniz, patronunuz vearkadaşlarınız ile birlikte iyi geçinmeye özen gösterin. Fiziksel olarak sağlıklı olabilirsiniz, fakat psikolojik olarak da kendinize iyi bakmalısınız.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişilerle bir araya geleceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Evinizde huzuru sağlamak adına, girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız. Ailenizin mutluluğu için çok şey başarmak isteyebilirsiniz.

12 Ağustos 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 38' 37" R
Ay
Aslan
25° 17' 54"
Merkür
Koç
18° 10' 21"
Venüs
Koç
16° 05' 13"
Mars
Balık
20° 22' 22"
Jüpiter
Boğa
21° 09' 56"
Satürn
Balık
15° 26' 08"
Uranüs
Boğa
21° 40' 15"
Neptün
Balık
28° 31' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
19° 57' 42"
Lilith
Başak
21° 59' 45"
True Node
Koç
15° 35' 06"
Son Güncelleme : 18/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>