Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hakkını Arıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2021, Salı

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, kendinizi şarj etmek ve hayatınız hakkında iyi hissetmeniz için harika bir gün. Gezegensel enerjiler, şansınızı ve ruh halinizi yükseltiyor. Sevdiklerinizle bir şeyleri kutlamak, aile üyeleriyle özel bir buluşma planlamak isteyebilirsiniz. Ya da özel biriyle romantik bir akşam organize edebilir ve muhteşem bir gece geçirebilirsiniz. Bugünü evde televizyonun önünde oturarak harcamayın. Dışarı çıkın ve biraz eğlenin!

Bugün düşünceli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Şans eseri, hem romantik hem de platonik ilişkiler dahil olmak üzere çeşitli ilişkileri düşünüyor olacaksınız. Utangaç bir tarafınız var ve bazen hayatınızda birçok insanın olması sizi rahatsız hissettirebiliyor. Muhtemelen daha çok işine yoğunlaşan ve biraz yalnız kalmaya meyilli birisiniz. Bugün arkadaşlık üzerine düşünebilir ve daha çok arkadaş edinmek isteyebilirsiniz.

İş ve maddi konularda kendinizi daha güvende hissettiğinize göre, ruhani ve metafiziksel yönlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz. Sezgisel ve fiziksel becerileriniz çok yüksek düzeyde bu da bazı canlı rüyalar ve hayaller görmenize ve hatta bunlardan kaynaklanan sezgilere sebep oluyor. İlginizi çeken her hangi bir konudaki kitaplar ve konferanslar sizin için aydınlatıcı olabilir. Keşfedilmek için sizi bekliyorlar!

Günün teması: “yavaş ve istikrarlı olan yarışı kazanır”. Son zamanlarda enerjin inişli çıkışlı ve modun da öyle. Bugün daha dengeli hareket etmelisin. Yeni bir plan hazırla ve bu plana bağlı kal. Zihnin berrakken ve içsel olarak pozitif hissediyorken, daha oturaklı bir zaman dilimine giriş yapmalısın. Enerjiyi, işleri düzene sokmak için kullan.Kendine inanıyor musun? Günün ilerleyen vakitlerinde kendine sormak zorunda kalacağın bir soru olacak bu. Artık salt hayallerle dolu bir yaşam yaşamaya ve hayata dair doğrudan bir yaklaşım edinememiş olmana katlanamıyorsun. Eğer içsel doygunluğun ve tamamlanmışlığın mutluluğunu yakalamak istiyorsan, şu an harekete geçip kendini baştan sona hedeflerine adamanın tam zamanı. Dahası, bugün şimdikinden daha yüksek seviyede bir sorumluluk edinme teklifi alman olası. Kesinlikle kabul et!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaklardan yazı yazmayı, öğretmenlik yapmayı ya da bir şeyler yayımlamayı içeren muhteşem haberler geliyor. Yaratıcılık, başarıyı ve talihi kapınıza getiren yüksek entelektüel yeteneğinizle buluşuyor bugün. Günün büyük çoğunluğunu hülyalı bir halde dolaşarak, durumu tamamen idrak etmeye çalışarak geçirecek, akşam da arkadaşlarınızla bu muhteşem haberleri kutlayacaksınız. Bu hal önümüzdeki birkaç ay sürecek gibi görünüyr. Keyfini çıkarın!

15 Haziran 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bulunduğunuz ortamlarda öne çıkabilir, dikkat çekebilir ve özelliklehayatında takdir görebilirsiniz. Şansınızın arttığı bir gün sizi bekliyor. Kendinize güvenin.

15 Haziran 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hakkını aramaktan vazgeçmiyorsun. Birikimini değerlendirmek için araştırmalarına ağırlık vereceksin. Ay, bugün burcunda hareket edecek. Hummalı bir temizlik çalışması başlatmak isteyeceksin. Evliliğinde sorunlar olan bir Aslan burcuysan, eşinle aranızdaki sorunları bitirmeye yönelik yapacağınız konuşmalar, çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak.

15 Haziran 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde hak ettiğiniz değeri görmediğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Bu düşüncelerinizde haklı olduğunuza karar verip adım attığınızda, hayat size yeni yollar gösterecektir. Hayatın akışına güvenin.

15 Haziran 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konuda önem verdiğiniz işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkacaktır. Beslenmenize dikkat edin. İmaj değişikliği için uygun bir gün. Kendinize zaman ayırın. Akşam saatlerinde daha faklı şeylerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinize sürpriz yapın.

15 Haziran 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Odağınızı yönelttiğiniz her konuda başarı kat edebileceksiniz ancak bu başarı beklediğiniz hızla aynı oranda olmayabilir.

15 Haziran 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay bugün sizin burcunuzda ve yöneticiniz Güneş ile olumlu açılar yapıyor. Günün şanslısı sizsiniz diyebiliriz. Kendinize olan güveninizin de yüksek olduğu bugün yeni plan ve projeleriniz üzerinde çalışmak isteyebilirsiniz. Akşam saatleri oldukça keyifli.

15 Haziran 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diyaloglarınızı başkalarının yaptıkları üzerinde tutmamaya özen gösterin. İnsanların söylediği her şeye inanmanız birilerini yanlış yargılamanıza sebep olabilir. Kendinizi geliştirmeye yönelmeniz size zarar verebilecek alışkanlıklardan uzaklaşmanızı sağlayacaktır.

15 Haziran 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, düşüncelerinizde daha fazla esneklik görülecek. Sosyal ilişkilerinizi güçlendirirken, birçok organizasyon çalışmalarınız gündeme gelecek. Zamanlama konusunda ölçülü olmalısınız. Hata yapmayın. 

15 Haziran 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor.

15 Haziran 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin yanında kendinizi çok güvende ve huzurlu hissediyorsunuz. İş yerinizde çok yorulduğunuz için kendinize ve sevdiklerinize yeteri kadar zaman ayıramıyorsunuz. Çok yakında hayatınızdaki her şey yoluna girecek.

15 Haziran 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Romantik ve duygusal yönleriniz ön plana çıkıyor. Geçmiş bağlarınızı yeniden gözden geçirirken, hatalarınızı da düşünmelisiniz. İlişkilerinizde güvensiz oluşunuzdan dolayı, çevresel bağlarınızı zayıf tutmak istiyor ve yakınlarınızın görüşlerine göre; bencilce davranıyorsunuz.

15 Haziran 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 05' 54" R
Ay
Akrep
14° 21' 37" R
Merkür
Koç
16° 00' 11"
Venüs
Koç
24° 14' 52"
Mars
Balık
25° 29' 44"
Jüpiter
Boğa
22° 41' 05"
Satürn
Balık
16° 04' 37"
Uranüs
Boğa
22° 02' 12"
Neptün
Balık
28° 44' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 47"
Lilith
Başak
22° 43' 48"
True Node
Koç
15° 36' 48"
Son Güncelleme : 24/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>