Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Fiziksel Olarak Dinlenmek İstiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 10%
Sağlık 20%

Bir şeylerin zihinsel tarafına çok odaklanmamaya çalışın. Aklınızdaki herşeyi yapmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bulacağınız şey ise, dışınızda düşüncelerinizi ellerinden geldiğince manipüle etmeye çalışan kuvvetli güçlerin olduğudur. Durumdan uzaklaşmak ve bunun yerine kalbinize odaklanmak iyi bir fikir olabilir. Konuyla ilgili düşüncelerinize çok fazla güvenmek yerine sezgilerinizle hareket edin.

Bugün dikkatiniz, geçmişinizden bazı projelere doğru çekilebilir. Eski birarkadaşınıza rastlayıp güncel haberlerinizi paylaşabilirsiniz. Belki önceki şirketinizde çalışmaya geri dönebilirsin. Ya da kendinizi bir zamanlar terk ettiğiniz birgirişimini yeniden gözden geçirirken bulabilirsiniz. Hala işe yarayabileceklerini görmek için eski yatırım stratejilerini araştırın. Geçmiş çabalardan ortaya iyi bir şey çıkabilir.

Para mevzuları bugün ilginizi çekebilir ancak muhtemelen bunları düşünecek doğru bir yerde değilsiniz. Aklınız başka şeylerde - büyük ihtimalle projelerinizde - ancak para konularını bir düşünmeye başlarsanız, tüm gün boyunca kaygılanıp duracaksınız. Elinizden geleni yapın, eğer ihtiyacınız olursa yardım isteyin. Eğer böyle yaparsanız, günün geri kalanında keyfinize bakabilirsiniz. Ha gayret!

Bugün işler senin için yolunca gidiyor. Havada fazladan bir dinginlik olacak ve bu da sinirlerini gevşetmene yardım edecek. İşleri olması gerekenden daha karmaşıklaştırmaya da gerek yok. Gerekli cevaplar aslında oldukça basit. Büyük olasılıkla, her şey şu an parmaklarının ucunda. Aradığını bulmak için çok da uzaklara bakmana gerek yok.Bu gece sevdiğiniz kişiyi evinize davet ettiğiniz halde gelmemiş hatta telefonlarını bile açmamış olabilir. Bu da sizi son derece endişelendirmiş olabilir. Karamsar olmayın. Partneriniz iyi durumda. Ayrı kalmanıza sebep olan muhtemel sorun trafiktir. Gelmesi gerekenden çok daha geç olsa da, arkadaşınız yanınıza gelecek. Sakin kalın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genellikle kadınların isyankar ve asi bir yönü vardır. İşler ciddileşmeye başladığında genelde kendilerini yollara vururlar. Eğer gezegenlerin dizilimleri size birisine ya da bir şeylere bağlanacağınızı söyleyecek olsaydı, bu seni kızgın hissettirir miydi? Çünkü olmak üzere olan şey tam da bu, hem de önümüzdeki bir çok gün boyunca!

16 Ağustos 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizde olabilir. Yapılması gerekenlerle ilgilenebilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sınavlar, eğitim konuları gündeme gelebilir. Geleceğe dair umutla bakmak, motivasyonunuzu korurken fırsatları hazırlayabilir.

16 Ağustos 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kötü çalışma koşulları hafta içinde seni oldukça yordu. Fiziksel olarak kendini dinlendirmek istiyorsun. Arkadaşların ziyaretine gelebilir. Onlarla dertleşmek, konuşmak sana iyi geliyor. Akşam eve geldiğinde kendine seçtiğin bir filmi izleyebilirsin. Bu aralar duygusal olman filmin etkisinde kalmana yol açabilir.

16 Ağustos 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çok ani haberler alabilirsiniz. Kariyer beklentileriniz gerçekleşiyor olabilir. Bu haberleri bir süre kimse ile paylaşmamanız sizin için garanti altına almak gibi değerlendirilebilir. Sevginiz şefkat göstermeniz saklamamanız gereken bir gün, siz korkmayın ki yeni aşklar size doğru gelebilsin. Ortaklık konusunda yeni değerlendirmeler önünüze gelebilir. Kendi çıkarlarınızı da gözetmeyi unutmayın.

16 Ağustos 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz sabırlı olmak ve fazla iddialı davranmamak gerekiyor. Duygusal açıdan geçmişten kaynaklanan koşullar ağır basmakta.

16 Ağustos 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylar biraz dağınık, biraz da kontrolünüz dışında ilerlerken dalgınlık, ihmal ve unutkanlığa her zamankinden çok dikkat etmeniz gerekebilir. Vazgeçmeniz ya da ardınızda bırakmanız gereken şeyler olabilir.

16 Ağustos 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

16 Ağustos 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştirmek için motivasyona ihtiyacınız var. Kendi içinizdeki tutkuyu yeterli bulamıyorsanız yakınlarınızdan destek alabilirsiniz. Size iyi gelen insanlarla bu konuyu konuşabilirsiniz.

16 Ağustos 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati kendinizi içe kapanık hissetmenize sebep oluyor.Spiritüel çalışmalar yapabilir, manevi yönünüzü güçlendirecek aktivitelerle ilgilenebilirsiniz. Burcunuzda seyahat etmekte olan Güneş ile Koç burcundaki Mars arasındaki destekleyici açı eğitimler ve seyahatler için destekleyici olacaktır. Seyahatler planlayabilir, akademik çalışmalarınızı ilerletmek için bugünleri değerlendirebilirsiniz.

16 Ağustos 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

16 Ağustos 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir ilişkiniz varsa, birlikte keyifli aktiviteler yapmak için harika bir gün olacak. Finansal açıdan çok iyi bir şekilde ilerliyorsunuz. Kendinizi yalnız ve sıkılmış hissediyorsanız, aile bireyleriniz ile birlikte görüşme ayarlayın.

16 Ağustos 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün bulunacağınız ortamlarda duygusal yönleriniz ortaya çıkabilir ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Çevrenizde sizi seven arkadaşlarının olumlu destekleri sayesinde, problemlerin üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz.

16 Ağustos 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 11' 15"
Ay
Akrep
24° 43' 08"
Merkür
Koç
26° 27' 53"
Venüs
Balık
21° 38' 22"
Mars
Balık
04° 59' 22"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 00"
Satürn
Balık
13° 18' 16"
Uranüs
Boğa
20° 39' 47"
Neptün
Balık
27° 48' 35"
Plüton
Kova
01° 49' 35"
Chiron
Koç
18° 47' 42"
Lilith
Başak
19° 47' 58"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>