Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Duygusallıktan Uzaklaşıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2022, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanın sürekli yanında olmasını istemek seni gereksiz yere yorabilir bugün. Anın tadını çıkarmak daha iyi olacak o yüzden. Partnerinin yanında olduğu zamanları en iyi şekilde değerlendirmek ama geri kalanını kendi haline bırakmak en iyisi.

Kendinizi çok yönlü geliştirme çabalarınız ilgiyle izleniyor, çok yakında bu konuda desteklenebilirsiniz. Sinirleriniz sağlam. Toparlayıp düzeltme beceriniz, size karamsarlık yaşatmıyor.

İş konularında iletişim daha fazla önem kazanabilir. Daha sağlıklı iletişimler, ileriye dönük konuları netleştirebilir senin için. Sorumlulukların hakkında insanlarla bir şeyleri daha açık konuşmalı,tanımını sağlam yapmalısın.

Fiziksel kuvvetini artırmak bugün önemli olabilir. Daha sağlıklı hissedebilmen için daha fazla egzersize odaklanabilirsin. Kaslarını çalıştırmak ve kan dolaşımını artırmak genel olarak sana kendini çok daha iyi hissettirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini zorlamaman en iyisi. Bir şeyleri yetiştirmek uğruna kendini paralamamalısın. Çok çalışmaktansa verimli çalışmak özen gerektirebilir. Bugün bu ikisi arasındaki ayırımı iyi yapmalısın.

16 Ağustos 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ya da yarın bir tür teklif kucağınıza inecek, ancak umut verici görünse de gezegenler iplerin bağlı olacağı konusunda uyarıyor. Gerçekten neyin dahil olduğunu öğrenin ve yalnızca tüm gerçekleri bildiğinizden emin olduğunuzda bir karar verin.

16 Ağustos 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni aldığın mutfak aletlerinde sorun çıkması seni meşgul edebilir. Bugün iade ve garanti süreçleri ile uğraşabilirsin. İç dünyanın zenginliği, seni başka alanlarda beslese de duygusallıktan uzaklaşman senin iyi daha iyi olacak. Sakin bir karakter göstersen de bu aralar arkadaşların ile aranda ayrışmalar oluşabilir. Öfkeni dizginleyecek ve tartışmaların dışında kalacaksın.

16 Ağustos 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun bir gün olabilir. İşlerinizin büyük kısmını tamamlamak önünüzü daha iyi görmenizi sağlayabilir. Yorgunluğa ve strese bağlı olumsuz durumlar karşısında üstlerinizle gireceğiniz konuşmalarda daha özenli olmalısınız. Sağlık kontrollerinize zaman ayırmanızda fayda var.

16 Ağustos 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu günlerde dinlenmek ve iç sesinize kulak vermek için ideal bir dönemdesiniz. Ancak gereksiz endişeler yüzünden şanssız olduğunuz fikrine kapılmamanızda ve kendinizi mutsuz etmemenizde fayda var. Geçmişe dönmek, anılara odaklanmak size huzur verebilir. Önemli planların beklemede tutulması da gerekecek. İş ortamında devam eden konular,ilişkilerini onarma çabanız başkaları tarafından anlaşılmayabilir.

16 Ağustos 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güvence arayışınız kendinizi garantiye almak için güzel olsa da sizi rutinin bağımlısı haline getirebilir. Hayat değişkendir bunu göz önünde bulundurun...

16 Ağustos 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınızda öne çıkan kişinin muhtemelen günümüzde de büyük bir etkisi olacaktır. Çatışmalar meydana gelebilir, bu yüzden dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüzü arkadaşlarınızın etrafında diken üzerinde geçirmeyin - sadece çatışma ihtimalinin olduğunun farkında olun. Bunun için hazırlıklıysanız, ondan kaçınabilirsiniz veya sorunu önceden çözebilirsiniz. Onlar için minnettarlığınızı da göz önünde bulundurun.

16 Ağustos 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel ve mesleki konulardaki hırsınız bugün aşırı güçlenebilir. Bununla birlikte, profesyonel ilişkilerin ciddi bir yaklaşım gerektirdiği fikrine sahip olmak, doğal olarak samimiyetinizi kısıtlayabilir. Temel sınırların gerekliliğinden kaçamasanız da, yaratıcı yeteneğiniz, şirketinizi herhangi bir bağlamda çekici kılan şeyin bir parçasıdır. Sanatsal yönünüzü yönetilebilir bir ölçüde ortaya çıkarmanın bir yolunu bulmak, etkilemeye çalıştığınız kişiyi hayrete düşürecek bir imaja yardımcı olabilir.

16 Ağustos 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sözlerinizle baskıcı olabilirsiniz fakat taviz vermeyen tavırlarınızla kendinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Yaratıcı kişilerle birlikte olacak ve sizi destekleyen güçlü bireylerin arkadaşlığını tercih edeceksiniz.

16 Ağustos 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cesur davranıp, umutlarınızı ve arzularınızı başkalarına anlatın. Alacağınız olumlu tepkiler hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şevkinizi artıracak. Hızla yeni destekçileri kendinize çekeceksiniz. İşyerinde dahi fikirlerinizi ilgiyle dinleyecekler. Ama tavsiye ve eleştirilere de kulak tıkamayın, bunlar planlarınızı tamamlayacak ve daha iyiye götürebilecek.

16 Ağustos 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat konularıyla ilgilenebilirsiniz ve partnerden bu konularda destek görebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı güçlendirecek önemli fikirler gündeminize gelebilir.

16 Ağustos 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, özlemleriniz değer kazanabilir. Güzel ve olumlu duyguların kişisi olduğunuz için kaybettiğiniz fırsatları bir kez daha düşünebilirsiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz.

16 Ağustos 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 47' 29" R
Ay
Başak
09° 12' 46"
Merkür
Koç
17° 32' 42"
Venüs
Koç
17° 32' 11"
Mars
Balık
21° 17' 00"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 01"
Satürn
Balık
15° 33' 08"
Uranüs
Boğa
21° 44' 06"
Neptün
Balık
28° 33' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 49"
Lilith
Başak
22° 07' 34"
True Node
Koç
15° 36' 36"
Son Güncelleme : 19/04/2024 11:52

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>