Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Düşüncelerinde Mantık Hâkim Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün ilişkinin gidişatı hakkında partnerinle konuşmak gerekebilir. Aranızdaki ilişkinin birbiriniz için anlamını sorgulamak, değerlendirmek isteyebilirsiniz hatta. Yapıcı davranmak ve uzlaşma yoluna gitmek aşkta daha iyi olabilir.

İş hayatınızda bugünlerde biraz rahata kavuşmuş görünüyorsunuz. İşe yeni alınan bir eleman sizin yükünüzü oldukça hafifletiyor. Ona karşı dostça duygular da besliyorsunuz.

Bugünkonularında fikirlerini daha fazla ortaya koyabilirsin. Çevrenden de bu konuda destek görebilirsin. İş konularında yeniye ve iyiye odaklanmanın faydasını maddi açıdan da görebilirsin.

Kendini daha sağlıklı hissetmek için daha radikal kararlar alabilirsin bugün. Kötü alışkanlıkları kesin olarak terk etmek gerekebilir. Yediklerin konusunda daha dikkatli olmak, şekeri azaltmak, sağlıklı olmanı kolaylaştırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır görmediğin arkadaşlarınla daha çok zaman geçirebilirsin bugün. Onlarla geçmiş günler hakkında sohbet etmek, eskiyi hatırlamak sana çok daha iyi gelecek. İş yerine sevdiğin insanlara odaklanmanın faydası olabilir.

10 Ağustos 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güneş doğum burcunuzda ilerlerken, yolunuzu daha sık elde edeceksiniz, ancak ara sıra başkalarının kazanmasına izin vermeniz size para kazandıracak. Ayrıca, ilginç fikirler bulan tek kişi siz değilsiniz, bu nedenle arkadaşlarınızın vearkadaşlarınızın size söylediklerini göz ardı etmeyin.

10 Ağustos 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün işin gereği kısa yolculuklar gerçekleştirebilirsin. Patronların tarafından seviliyor olman mesleğinde sana kolaylıklar sağlıyor. Mantık gün boyunca düşüncelerine hâkim. Kendini tazelenmiş gibi hissedebilirsin. Yapman gereken işlerde yarım kalmış duygusu yaşamayacaksın. Başka işlere odaklanırken gözden kaçıracağın konular olabilir.

10 Ağustos 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakınlarınız, özellikle kadın dostlarınızla olan paylaşımlarınız kafa karışıklığınızı durdurabilir. Ortak bir fikir üzerinden hareket etmek kadar bunu kimlerle yapacağınızı da belirliyorsunuz. Yazılı işleriniz ve yasal konulardaki uğraşlarınız için haberler alacağınız bir gün olabilir.

10 Ağustos 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için aileye ilişkin sorunların ele alındığı bir gün olabilir. Duygusal açıdan sizi yoran konuları geri planda bırakma çabası tüm güne damgasını vurabilir. Başkalarının sizden isteklerini gerçekleştirmek konusunda ve manevi açıdan destek olacağınız çalışmalarda ise oldukça yararlı işler yapabilirsiniz. Size destek olması gereken kişilerle yaşanabilecek sorunlar karşısında esnek olmaya çalışın. Sağlığınıza da çok dikkat etmenizde fayda var.

10 Ağustos 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinde bulunduğumuz gezegen ve komplo teorileri hakkında çok bilgi sahibi olarak dostlarınız ve sevdikleriniz ile beyin fırtınası yapmak isteyebilirsiniz...

10 Ağustos 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Muhtemelen yoğun ve stresli birkaç gün geçirdiniz, bu yüzden biraz bitkin düşmüş olabilirsiniz. Gelgelelim, ev işleri ve diğer sorumluluklar karşınızda duruyor olabilir ve sizse hiçbir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım: Bunların hepsinin gerçekten acelesi var mı? Bırakın dursunlar orada. Dünyanın sonu değil ya! Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. İyi bir kitap okuyabilir ya da televizyon karşısında uyuklayabilirsiniz. Her zaman bir yarın vardır!

10 Ağustos 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herhangi bir grup etkinliğine ya da sosyal davete katılıyorsanız, oradaki insanlar arasında çıkacak tartışmalara da hazırlıklı olmalısınız. Bunu verimsiz ve yararsız bulabilir ve buna bir son vermeye çalışmak isteyebilirsiniz ancak gelebilecek tepkileri öngörerek bunun dışında kalmak en iyisidir. İnsanların davranışlarını üzerinize alınmamaya çalışın çünkü bugün herkesin derdi kendiyle!

10 Ağustos 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz. Özgürlüğünüzü özleseniz de, bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, isteklerinizi içinizde saklamaktan yanasınız.

10 Ağustos 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kararlısınız ve nihayet uzun süredir içinizden arzu ettiğiniz şeyleri gerçekleştirebileceksiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmek için gereken cesareti toplayabilirseniz başarı sizin olacak. Bu sayede uzun vadede hayatınızı daha olumlu şekillendirebileceksiniz. En yakınınızdaki kişiler size destek verecek, ama hedefinizden sapmayın ve kararlı olun.

10 Ağustos 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün çalışma hayatınızla ilgili ani kararlar alabilirsiniz ve ani terfi bile gündeminize gelebilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk-adalet konularında durumları abartabilirsiniz. Akşam saatlerinde partner, ortak ya da yakın arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

10 Ağustos 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, içsel disiplininiz mükemmel seyrediyor. Sadece kendinizin değil çevrenizin sorunlarına da çözüm getiriyorsunuz. Hafızanızı kullanmanız gereken konularla ilgili bazı oluşumlar gündeme gelebilir. Uykunuza dikkat edin.

10 Ağustos 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 14' 58"
Ay
Akrep
25° 29' 38"
Merkür
Koç
26° 29' 29"
Venüs
Balık
21° 43' 00"
Mars
Balık
05° 02' 17"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 48"
Satürn
Balık
13° 18' 42"
Uranüs
Boğa
20° 39' 57"
Neptün
Balık
27° 48' 43"
Plüton
Kova
01° 49' 38"
Chiron
Koç
18° 47' 55"
Lilith
Başak
19° 48' 23"
True Node
Koç
15° 36' 07"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>