Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Farklı ortamlardan tanışacağın insanlarla iletişimin artabilir. Bazı iletişimler de flörtleşmelere dönüşebilir. Aşka kendini açman gerekecek. Bir şeyleri kestirip atmak yerine bazı ihtimalleri gözden geçirmen gerekebilir.

Düşüncelerinizi istediğiniz noktaya odaklamayı başarıyorsunuz ve buyaşamınızda size küçük başarılar kazandırabilir. Bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi için önemli adımlar atabileceksiniz bugün.

Birarkadaşınla normalden daha fazla çalışman gerekebilir bugün. Takım çalışmaları daha fazla gündeme gelebilir. Bunun için elinden geleni yaptığını bilmek ve planlı programlı hareket etmek parasal açıdan elini kuvvetlendirebilir.

Enerjini yüksek tutmak için çaba göstermen gerekebilir bugün. Kendini bırakmamak adına gün içinde bazı değişimler yapman gerekebilir. Gün ortasında molalar vermek, açık havada zaman geçirmek ve masa başı egzersizleri yapmak sana daha iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir programa daha sıkı başlayabilirsin bugün. Maddi gelirini arıtmak ya da sosyal statünü değiştirmek için birtakım girişimlerin olabilir hatta. Kendini bir şeylere sonuna kadar verebilecek, daha rahat odaklanabileceksin.

8 Ağustos 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün tamamen sosyal ve aktif hissedeceğiniz bir gün olacak. Sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz bir aktivite bulun ve hayatın keyfini çıkartın. Uzun zamandır planladığınız tatile çıkmanın tam zamanı! Bu yolculuk size hayata dair yepyeni bir bakış kazandıracak.

8 Ağustos 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Parasal anlamda yaşadığın kaygılar ailenden gelecek bir yardım ile son buluyor. Fakat harcamalarının kontrolden çıkmamasına özen göstermelisin. Bugün üzerindeki rehaveti atmış gibi hissediyorsun. Birçok şey düzene girsin diye aranı düzeltmeye çalıştığın annen ile anlaşmaya gidebilirsin. Daha fazla kendine odaklanıp, yeni şeyler keşfetmek için dış dünya ile kapalı olabilirsin.

8 Ağustos 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemligörüşmeleri yapabilirsiniz. Bugün sizin bir milat niteliği taşıyor olabilir. Ne istediğinizden eminseniz yol almanız da kolaylaşacaktır. Ancak isteklerinizin dışında gelişen konulara karşı da önyargılı olmamalısınız. Dengeler değişiyor.

8 Ağustos 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftaya, maddi yatırımlarınız üzerinde düşünerek, yatırımlarınızın getirilerini ve götürülerini değerlendirerek başlayabilirsiniz. Bugün elinize geçeceğini düşündüğünüz paraların ödenmesinde gecikmeler olabilir. Siz de elinizde olmayan nedenlerle ödemelerinizi geciktirebilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan alacağınız destekler sayesinde yaşayacağınız sıkıntı hafifleyebilir.

8 Ağustos 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun yolculuklar gündeminize gelebilir. İçinde bulunduğunuz realiteden uzaklaşmak hayatınıza dışardan bakma fırsatı vererek sizi olgunlaştırabilir...

8 Ağustos 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin gibi hassas insanlara göre bir gün değil. Aslında, bugün en yüksek perdeden bağıran ve masaya yumruğunu en sert vuran kimse, o kazanacak. Havadaki saldırganlık, sizi de kötü yönde etkileyecek. Keyfiniz kaçabilir, hassaslaşabilirsiniz ve normalden çok daha savunmasız bir ruh haline bürünebilirsiniz. Tüm bu olan bitenden uzak durmaya çalışmak faydanıza olacaktır.

8 Ağustos 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir aklınızda olan bir fikri denemek için cesaret arıyor olabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan teşvik istemek çekici görünebilir, ancak yanıtlarını duymak istemediğiniz sorular sorarken dikkatli olun. Başkalarını kararlarınıza dâhil ettiğinizde, onların katılımını geri çevirmek zor olabilir. Paylaşmaktan çekineceğiniz konuları gündeme getirmemeye çalışın.

8 Ağustos 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle duygusalbirliği içinde olduğunuz zaman kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. Bugün çevresel sorumluluğunuzun farkındasınız. Yaptığınız bir takım işlerde, kişisel girişimciliğiniz size aktivite kazandıracaktır.

8 Ağustos 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar etrafınızdakilerle özellikle iyi bir iletişim içinde olduğunuzdan ve planlarınızı ikna edici bir şekilde sunabildiğinizden, sizi heyecanla takip edecek kişileri kendinize çekeceksiniz. İnsanlara güvenmemeyi artık bir kenara bırakın ve uzatılan yardım elini kabul edin. Ayrıca başkalarının fikirlerine açık olmaya ve hatta bunları kendi fikirlerinize dahil etmeye çalışın. Bu sayede büyük hızla ilerleyebileceksiniz.

8 Ağustos 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, flört, tatil, çocuk konuları ön plana çıkabilir ve güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda ise tartışma ve problemler gerçekleşebilir. Akşam saatlerinde çalışma hayatı, gündelik işler, evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz.

8 Ağustos 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Harcamada sınır tanımıyorsunuz. Bugün, planladığınız işler için yüklü bir bütçeye ihtiyacınız olacak. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek uğruna borçlanabilirsiniz. Çevrenize iyi niyetle yaklaşmanız, her zaman olumlu sonuç vermiyor.

8 Ağustos 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 01' 22"
Ay
Akrep
22° 39' 26"
Merkür
Koç
26° 23' 27"
Venüs
Balık
21° 26' 00"
Mars
Balık
04° 51' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 53"
Satürn
Balık
13° 17' 08"
Uranüs
Boğa
20° 39' 19"
Neptün
Balık
27° 48' 12"
Plüton
Kova
01° 49' 25"
Chiron
Koç
18° 47' 07"
Lilith
Başak
19° 46' 51"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>