Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İstikrarı Koruyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşka dair beklentilerini yumuşatabilirsin bugün. Her şeyi büyük beklentilere bağlamaman daha iyi olabilir. Flörtleşmelere açık olabilirsin. Sonucunda bir şey olacağını beklemeden bir konuşmaya girişebilirsin. Bu sana daha iyi gelecek.

Hayalleri ve vizyonu çok geniş olabilen çok coşkun bir insansınızdır, ancak küçük detaylara odaklanmak yerine büyük resmi görmek bazen daha kolaydır. Başkalarını yönetiyor veya denetliyorsanız, bugün çalışanlarınızla iletişim kurmak ve onların günlük sorunlarını anlamak ve öğrenmek için iyi bir gün. Eğer bir ebeveynseniz, çocuğunuz okul çalışmalarında ve faaliyetlerinde ilgi gösterdiğiniz için sizden faydalanacaktır.

İş yerinde bir koşturmaca içinde bulunabilirsin bugün. Sorumluluklarını hakkıyla yerine getirdiğin sürece bir sorunla karşılaşman zorlaşacak. Sorumluluklarını bilerek ve kontrollü bir biçimde hareket etmek bütün engelleri aşmanı sağlayabilir.

Erkenden yorgun düşmemek için enerjini idareli kullanmakta yarar var bugün. Bolca sıvı tüketerek kendine bir iyilik edebilirsin. Beslenme biçiminde de dikkatli olduğun sürece gün boyunca devam eden bir enerji sağlayabilirsin kendine.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatında daha büyük sorumluluklar almak için birtakım değişiklikler yapmayı düşünebilirsin bugün. Programını gözden geçirip yeni işler için düzenlemeler yapmak, günlük rutinini kuvvetlendirmek önemli olabilir. Kendini daha iyi bir programa adapte edebilirsin.

3 Ağustos 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zodyak'ın Ateş burçlarından biri olarak, risk almaya yabancı değilsiniz ve bugün yaptığınız şey birkaç kişiyi şok edebilir. Ayrıca, yararlanmak için mükemmel bir şekilde yerleştirildiğiniz fırsatlar yaratacaktır. Her halükârda şansınızı biraz zorlayın.

3 Ağustos 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız bir Aslan burcuysan senden hoşlanan kişinin teklifine olumlu bir dönüş yapabilirsin. Yeni bir ilişkinin başlangıcı bugün olabilir. Genel olarak uyumlu ve sakin tavrının ödülünü alacağın bir gün olacak. Hafta başından beri bir türlü gerçekleşmeyen konu bugün sonuçlanabilir. İstikrarını koruyarak, yeni başlangıçlar, yeni kararlar almak için çok nedenin var.

3 Ağustos 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otorite figürleri ile yapacağınız görüşmeler mantıklı ve eleştiriden uzak olmalıdır. Suçlayıcı olmayın. Haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız bunu öfkeden uzak ifade etmelisiniz. Sevgi dolu bir yaklaşım size kendinizi daha iyi hissettirecektir. İçinizde yaşadıklarınızı dışarıdaki hayata aktarmamalısınız.

3 Ağustos 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için aileye ilişkin sorunların ele alındığı bir gün olabilir. Duygusal açıdan sizi yoran konuları geri planda bırakma çabası tüm güne damgasını vurabilir. Başkalarının sizden isteklerini gerçekleştirmek konusunda ve manevi açıdan destek olacağınız çalışmalarda ise oldukça yararlı işler yapabilirsiniz. Size destek olması gereken kişilerle yaşanabilecek sorunlar karşısında esnek olmaya çalışın. Sağlığınıza da çok dikkat etmenizde fayda var.

3 Ağustos 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayları sinir anlarında değil daha sonrasında değerlendirmenizde fayda var. Sakin olabilmeye ve yeri geldiğinde nefesinize odaklanabilmeye çalışın...

3 Ağustos 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin tarafınızdan gelebilecek herhangi bir bencil davranış, hangi koşulda olursa olsun hoş görülmeyecek. Etrafınızdakilerin duygularını incittiğinizi fark etmemiş gibi yaparak durumu kendiniz için daha da kötü bir hale getirmeyin. İnsanlar bugün muhtemelen normalde olduğundan çok daha hassas olacak, dolayısıyla tek istediği onu dinleyebilecek ya da omzunda ağlayabileceği bir kişi olan birisini kullanmaya çalışmadığınızdan emin olun.

3 Ağustos 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bütçenizi dengelemek bugün zor olabilir, özellikle de kontrolünüz dışındaki faktörler üzerinde ağır basıyorsa. Kalbiniz sizin için en iyisi olmayan bir konuda ısrarcı olabilir ve bu konuda mantığınızı dinlemek için ısrarcı olmalısınız. İstediğiniz sonuçları elde etmek için çaba göstermeye istekli olsanız da, sızdıran bir teknede kürek çekmek sizi hiçbir yere götürmez!

3 Ağustos 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle duygularınızı paylaştığı zamanlar yaşam enerjiniz artıyor. Kalbi boş olanlar için, ufukta güzel günler görülüyor. Şanslı dönemlerinizden birindesiniz. Hızlı düşünüp karar vermelisiniz. Ara, sıra dinlenmelisiniz.

3 Ağustos 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

3 Ağustos 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; yakın çevre, kardeşler, eğitim gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Eğitim konusunda ve seyahatlerde bazı sorunlar gerçekleşebilir. Kariyer hayatınızda iletişimde sorunlar yaşanabilir. Gerginlikler yaşanabilir. Ama bir kadından destek görebilirsiniz.

3 Ağustos 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün birçok aktiviteye partnerinizle birlikte katılmak isteyeceksiniz. Yaratıcılığınızı ve maddesel gücünüzü onunla paylaşmaktan hoşnut olacaksınız. Anlamlı olayları paylaşmak için her türlü şartların uygun olduğu bir gün.

3 Ağustos 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 25' 08"
Ay
Akrep
15° 08' 42"
Merkür
Koç
26° 05' 29"
Venüs
Balık
20° 40' 41"
Mars
Balık
04° 23' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 09"
Satürn
Balık
13° 12' 56"
Uranüs
Boğa
20° 37' 37"
Neptün
Balık
27° 46' 50"
Plüton
Kova
01° 48' 50"
Chiron
Koç
18° 44' 58"
Lilith
Başak
19° 42' 47"
True Node
Koç
15° 35' 31"
Son Güncelleme : 28/03/2024 18:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>