Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Aklındaki Sorular Yanıtlanıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Karşına değerlendirecek birkaç fırsatın çıkması seni şaşırtabilir bugün. Aşk konusunda senin için en iyi olanı tercih etmek adına kendine güvenmekten vazgeçmemelisin. Kendin olabileceğin insanlarla daha fazla zaman geçirebilirsin.

Kısa vadeli planlarınızda birkaç değişiklik, sizi karamsarlığa düşürmemeli. İş gezinizden umduğunuz kazançlarla döndüğünüz söylenemezse de, yine de memnun olacağınız sonuçlar alabildiniz.

Yeni ortaklıklar içine girmek ve yeniimkanlarıyla karşılaşmak senin için daha mümkün olabilir bugün. Sorumlulukların baştan belirlenmesi, işleyişin senin için sorunsuz olmasını sağlayabilir. Planlı ve programlı hareket etmelisin.

Kendini daha sağlıklı hissetmek için egzersizi artırmayı düşünebilirsin bugün. Yediklerini daha iyi kontrol etmek için yeni bir diyet programı oluşturmak da ayrıca yararlı olabilir. Fırsat buldukça yürüyüş yapmak sana çok iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün şansının arttığını veya bir şeylerin sonunda yoluna girdiğini görebilirsin. Uzun zamandır uğraştığın işlerin istediğin şekilde gitmeye başlaması seni sevindirecek hatta bugün. Gelecek ile ilgili daha farklı planlar yapma şansı da bulabilirsin. Keyfine göre hareket etme fırsatın olacak.

29 Temmuz 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kariyeriniz ve diğer sorumluluklarınız da dahil olmak üzere hayatınızın bazı yönlerinde ciddi ve ağır bir aura olmaya devam ediyor. Ağırhavasında olmayabilirsiniz, ancak size yönelik bir dizi talep hedeflendiğinde bu konuda başka seçeneğiniz olmayabilir.

29 Temmuz 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Limoni olduğu bir arkadaşın ile tekrar yakın ilişkiler kurabilirsin. Bu durum uzun amandır aklını meşgul eden bir konudan kurtulmanı sağlayacak. Ortaklı bir işte çalışan Aslan burcuysan, ortağının son günlerdeki sorumsuzlukları tartışmalara yol açabilir. Yalnız bir Aslan burcuysan, sosyal medya üzerinden seninle iletişime geçmek isteyen kişilere önyargılı yaklaşabilirsin.

29 Temmuz 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden destek alarak katılacağınız bir eğitim ya da seyahat programında ufkunuzu genişleten bir düşüncelerinize yön veren tanışmalar olabilir. İş hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak adına bazı kararlar verebilirsiniz. Projelerinizi aktifleştirmek için doğru bir gündesiniz.

29 Temmuz 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay, haftanın son gününde de burcunuzdaki yolculuğuna devam ediyor. Hafta sonuna keyifli bir başlangıç yapacağınızı söylemek mümkün. Bu zamana kadar zihninizde yer alan yeni projeler ve fikirler bu dönemde somut bir nitelik kazanabilir. Kendinizi cesur, heyecanlı ve hevesli hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bu ruh haliniziortamınıza da yansıtabilir, bu sayede üstlerinizden ve etrafınızdaki kişilerden takdir görebilirsiniz.

29 Temmuz 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Organizasyon başarılarınız sayesinde arkadaşlarınızla etkinlikler yapabilirsiniz ve çok mutlu bir gün geçirebilirsiniz. İçinizi dökmek de size iyi...

29 Temmuz 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sosyal olarak yoğun bir gününüz olduğunu göstermelisiniz. Hakkında çok güçlü hissettiğiniz bir konu hakkında tartışmak için bir arkadaşınızla ya da bir grup insanla bir araya gelebilirsiniz. Bu durum gelecek için planladığınız şeyleri yapmak konusunda size motivasyon sağlayacağı gibi, sizi birbirinize daha da yakınlaştırabilir. Yabancı ülkeden gelen ya da heyecan verici bir yerde yaşayan birisiyle tanıştırılabilirsiniz.

29 Temmuz 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize öncelik vermek artık daha mümkün olabilir. Kendinizi harika hissetmiyor olsanız bile, bu fırsatı geriye bakıp son zamanlarda ne kadar yaptığınızı görmek için kullanabilirsiniz. Evren sizi yavaşlamaya ve kendinizi yormaktan kaçınmaya zorluyor olabilir. Yaptığınız her şeye harcanan çabayı kabul etmek ve takdir etmek için biraz zaman ayırın. Öte yandan, zamanınızı ve enerjinizi nasıl harcadığınızı yeniden değerlendirmek isteyebilirsiniz.

29 Temmuz 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz. Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alışverişi içinde olmanıza rağmen, en son sözü kendiniz söylemek istiyorsunuz. Kendinizi zorlamayın.

29 Temmuz 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

29 Temmuz 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kendinizi ifade ederken kariyer hayatında çok egolu davranabilir ve ani sorunlar gerçekleşebilir.

29 Temmuz 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın ilişkilerinizin önem kazandığı, mantıklı ve akıllıca kararlar alacağınız bir gün. Bugün kardeşlerle ilgili projeler gündemde olacak. Onların sorunlarına kökten çözümler bulabilmeniz için gerekli donelere sahip olmanız gerekiyor.

29 Temmuz 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 16' 54"
Ay
Akrep
13° 26' 51"
Merkür
Koç
26° 01' 01"
Venüs
Balık
20° 30' 22"
Mars
Balık
04° 16' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 23"
Satürn
Balık
13° 11' 59"
Uranüs
Boğa
20° 37' 14"
Neptün
Balık
27° 46' 31"
Plüton
Kova
01° 48' 42"
Chiron
Koç
18° 44' 29"
Lilith
Başak
19° 41' 52"
True Node
Koç
15° 35' 25"
Son Güncelleme : 28/03/2024 14:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>