Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Statün Yükseliyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2022, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk konusunda yeni insanlarla tanışmaktan çekinmemelisin. Gireceğin yeni ortamlarda tanıyacağın insanlarla kurduğun arkadaşlıklar ileride olası ilişkiler olarak geri dönebilir zira. Aşka dair yeni etkiler eskilere göre daha baskın olabilir.

Fazla sorumluluklar taşıyorsunuz, hayatınızındışında kalanına zaman ayıramıyorsunuz. Şimdilik şikayetçi gibi görünmüyorsanız da, yakın bir zamanda yorgunluğunuzu fazlasıyla hissedebilirsiniz.

İş ortamında grup çalışmasına katılman gerekebilir bugün. Üzerine düşeni yaptığın sürece sorunlardan uzak kalabilirsin. Sorumluluk almaktan çekinmemeli ve ekipçe bir şeyler yapmanın keyfine varmalısın.

Dikkatini bir noktada toplamak için daha çok özen göstermen gerekebilir bugün. Meditasyon daha iyi odaklanmana yardımcı olacak o yüzden. Yediklerin konusunda da daha dikkatli olmak enerjini rahat kontrol etmeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir bulunduğun ortamda bir değişiklik yapmayı düşünebilirsin bugün. Ve hatta bunu geçekleştirmek için eline fırsat da geçebilir. Önüne çıkan fırsatlara hayır dememek o yüzden önemli olabilir.

26 Temmuz 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Müsrif bir ortağın bilmediği parayı bir kenara koyuyorsun. Gizliliğinizin nedenleri var. Sürpriz bir tatil, yeni bir araba ya da birlikte keyif alacağınız özel bir şey için para biriktiriyor olabilirsiniz. Yani para konusunda ketum olmanıza rağmen, sonuçta ikinizin de yararına olacak.

26 Temmuz 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleki alanında kazanımların artıyor. Artan tecrübelerine bağlı olarak sosyal statün de yükselecek. Gün senin için dinamik şekilde devam edecek. İş çıkışında arkadaşlarınla bir araya gelecek olman seni mutlu ediyor. Uzun zaman önce duygusal anlamda karar veremediğin ancak aklının hep bir köşesinde olan birini sosyal medyadan kontrol edebilirsin.

26 Temmuz 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır kendinizi köşeye sıkışmış hissediyordunuz ama bugün içiniz içinize sığmıyor hissini yakalayacaksınız. Herkes ektiğini biçiyor. Zamanla bunu net bir şekilde göreceksiniz. Sabırlı olun.

26 Temmuz 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu günlerde dinlenmek ve iç sesinize kulak vermek için ideal bir dönemdesiniz. Ancak gereksiz endişeler yüzünden şanssız olduğunuz fikrine kapılmamanızda ve kendinizi mutsuz etmemenizde fayda var. Geçmişe dönmek, anılara odaklanmak size huzur verebilir. Önemli planların beklemede tutulması da gerekecek. İş ortamında devam eden konular,ilişkilerini onarma çabanız başkaları tarafından anlaşılmayabilir.

26 Temmuz 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Niyetlerinize doğru güçlü bir adım atacaksınız. Bu açıdan bakıldığında evet hareket almanız önemli bir o kadar da sürece güvenmeniz önemli olacak...

26 Temmuz 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için başkalarıyla kıymetli bağlar kurmak açısından son derece önemli. Kendinizi hızlı gelişen ve zekice ilerleyen sobetlerin ve tartışmaların içinde bulabilir ve bunlardan çok şey öğrenebilirsiniz. Madalyonun her iki yüzünü de görmekte başarılısınız fakat bu sizi kararsızlığa ve ilişki kurmakta zorlanmaya itiyor. Bir yol seçip oradan ilerleyin. Kararlı olun!

26 Temmuz 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilgi, şu anda başkalarını nasıl gördüğünüzü değiştirebilir. Bir zamanlar arkadaş olarak kabul ettiğiniz biri hakkında fikrinizi değiştiren ve ne yapacağınızdan emin olamadığınız bir şey öğrenmiş olabilirsiniz. Bu, temel ahlakınızı uyumsuz hale getirebilir veya uzlaşması zor bir şekilde sizi incitmiş olabilir. Bitirebilmek için onlarla konuşmayı düşünün ve onlarla veya onlarsız devam edebileceğinizi bilin. Sezginize güvenmelisiniz.

26 Temmuz 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel koşulların, üzerinizdeki baskıyı esnetme konusunda gerekli yapılanmayı sağlamalısınız. Geliştireceğiniz yeni projeleriniz için, size yardım edecek dostlara ihtiyacınız olabilir. Aklınızı doğru kullanabilmelisiniz.

26 Temmuz 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

26 Temmuz 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün içe kapanabilir, duygusal olarak yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kariyer vehayatınızda ise beklenmedik durumlar gerçekleşebilir. Ani tefi, anideğişimleri ya da geleceğe yönelik ani kararlar alabilirsiniz. Bu durumla ilgili ne olacaksa en iyisi olacak.

26 Temmuz 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yardımlaşma duygularınız yoğun seyrediyor. Yaratıcılığınız konusunda kendinize güveniyorsunuz. Çevrenize karşı temkinli davranma konusunda haklı nedenleriniz olabilir. Sözlerinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz.

26 Temmuz 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 29' 02" R
Ay
Akrep
19° 15' 36" R
Merkür
Koç
15° 59' 09"
Venüs
Koç
24° 44' 08"
Mars
Balık
25° 48' 05"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 34"
Satürn
Balık
16° 06' 50"
Uranüs
Boğa
22° 03' 32"
Neptün
Balık
28° 44' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 09"
Lilith
Başak
22° 46' 26"
True Node
Koç
15° 35' 52"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>