Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Açık Sözlüsün Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşka dair beklentilerin azalabilir bugün. Mutlu olmak adına ekstra çaba gösterecek bir ruh halinde olmayabilirsin zira. Bir şeyleri kendi haline bırakmak sana daha iyi gelebilir. Kendini zorlamaman en iyisi.

Bu sıralar riskli denemeleriniz olabilir. Kendinizi geliştirme uğraşlarınızda bazen cesaretinizden, verebileceğinden fazlasını istiyorsunuz. Bazı görüşmelerde kulağınızı bükecek olanlar iyi niyet taşıyor.

Yeni işlere girişmek için yeterli araştırmayı yapabilmelisin bugün. Bunun için de biraz çaba gerekebilir. Ancak bugün o harekete geçmek için gereken cesareti toplaman mümkün olacak. Kendine göre kararlar alıp bunları harekete geçirebilirsin.

Bugün daha fazla içinden geldiği gibi hareket etmek isteyebilirsin. Koşmak istiyorsan ertelememen, tek başına bir odada saatlerce oturmak istiyorsan oturman sana bir şey kaybettirmeyecek. İçinden geldiği gibi davranmak stresten arınmanı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir içini sıkan vekonusunda yaşanan yanlış anlaşılmaların çözülmesi için gereken adımlar atılabilir bugün. Sana bu konuda destek olacak ve yol gösterecek olan bir insan ile iletişime geçebilir, bu konuda gerçek bir adım atabilirsin.

25 Temmuz 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün düşüncelerinizi aktif olarak ifade edin. Geride durmanın ya da olayları görmezden gelmenin zamanı değil! Başkalarına güçlü, düşünceli bir mesaj iletme gücüne sahipsiniz, bu yüzden zihninizi kullanma fırsatından vazgeçmeyin.

25 Temmuz 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üretken ve pratik olan zekanı başka işlere yönlendirmek niyetindesin. Arkadaşlarının sana olan desteği kendini iyi hissetmeni sağlıyor. Bazı konularda açık sözlü olman ve arkadaşlarına doğruları söylemen yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Aile büyüklerine danışman gereken konular karşına gelebilir.

25 Temmuz 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkileriniz gündeme gelebilir. Geçmişte yaşadıklarınızı düşünebilirsiniz. Ancak bu durum sizi depresif bir noktaya taşımamalıdır. Kendinize “dur” diyecek aşamayı kaçırmamalı, geçmişin öğretilerini bugün daha iyi olmak için kullanmalısınız. Bazı ilişkilerinizdeki sorunları çözmek, dargınlıklara son vermek için ideal bir gündesiniz.

25 Temmuz 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük planların ve ortak çalışmaların keyifli ilerleyeceği, kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kendi istekleriniz aynında, değişik kişilerle arkadaşlık etme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu dönemde kafanızı kurcalayan gelecekle ilgili konular zihninizi fazlasıyla meşgul edebilir. Yeni önerilere açık olduğunuzda, arkadaşların fikirleri size yol gösterebilir. Sosyal organizasyonlarda yeni paylaşımlar gündeme gelebilir.

25 Temmuz 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsan ilişkilerinizde bilinçli gelişimler ve değişimler ve İkizler burcu etkileri ile sosyal çevreniz genişleyerek sizi daha mutlu hale getirecek...

25 Temmuz 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karamsar ya da morali bozuk bir kişinin beklenmedik bir ziyareti biraz canınızın sıkılmasına neden olabilir. Fazla neşeli olmaya uğraşmayın. Şu anda iyi bir dinleyici olmanız daha önemli. Ayrıca bugün biraz fazla hassas olduğunuzu fark edebilir ve ani gürültülerde yerinizden sıçradığınızı görebilirsiniz. Bundan çok fazla anlam çıkarmamaya dikkat edin. Bu aşırı duyarlılık kalıcı değil ve birkaç gün içinde geçecek gibi görünüyor.

25 Temmuz 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbiniz başkasının üzerindeyken, zihniniz kendi başarınıza bağlı olabilir. Aynı anda farklı kazançlar elde ediyor olabilirsiniz ve ilk önce kimi kutlayacağınızdan emin değilsiniz. Bunu bir rekabet haline getirmeye çalışmak yerine, sadece birlikte kutlayın! Birbirinizin takımındasınız ve kimsenin egosu araya girmeden birbirinizi onurlandırdığınızda, ikiniz de harika zaman geçirebilirsiniz. Övünmek, birini tebrik etmek ve sizi alkışlamasına izin vermek kadar tatmin edici olmayacaktır.

25 Temmuz 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü hafızanız, her konuda size yardımcı. Size yapılan haksızlıkları unutmayışınız,yaşamınızı zorluyor. Aslında haklısınız. Siz yoğun duyguların insanı olmaya devam edin. Coşkulu yapınıza haksızlık yapılıyor.

25 Temmuz 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

25 Temmuz 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün sosyal çevre ve arkadaşlarınızla iletişimde olabilirsiniz ama sosyal çevrenizden dolayı para konusunda yanlış kararlar alabilirsiniz. Bugün borç verme günü ve borçlanma zamanı pek değil. Gizli kapaklı bir ilişki gündeminizde ise bu konuda aranızdaki bağ güçlenebilir ama inanç konularında daha fazlasını bekleyebilirsiniz.

25 Temmuz 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz.Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız.

25 Temmuz 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 46' 03" R
Ay
Yay
05° 49' 25"
Merkür
Koç
16° 01' 18"
Venüs
Koç
26° 21' 43"
Mars
Balık
26° 49' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 54"
Satürn
Balık
16° 14' 10"
Uranüs
Boğa
22° 07' 60"
Neptün
Balık
28° 47' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 41"
Lilith
Başak
22° 55' 13"
True Node
Koç
15° 31' 58"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>