Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Potansiyelini Ortaya Çıkarıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Yeni tanışacağın biri vesilesiyle ilişki konularına bakış açın değişebilir bugün. İçine kapanıp bütün kapıları kapatmak yerine ufak da olsa bir açık kapı bırakmalısın. Bu insanla geçireceğin ufacık bir zaman seni aşk hakkında daha fazla düşünmeye itebilir zira.

İş hayatınızdaki dostlukları çok önemsiyorsunuz. Arkadaşlarınızla yaşadığınız dayanışma işlerin daha kolay yapılmasını sağlıyor. Bu uyumu bozan bir kişinin varlığı sizi rahatsız ediyor.

İş konusunda kendini güncel tutman gerekebilir. Değişen dünyaya ayak uydurmak senin için önemli olacak zira. Yeni bir düzen veplanı çıkarmak maddi açıdan daha memnun olacağın çözümler üretmeni sağlayabilir.

Zihnini yeni şeylere açmaya çalışmak bugün sana kendini biraz daha iyi hissettirebilir. Stres ve negatiflikten uzak durmak için yeni şeyler öğrenmeye kendini açabilirsin mesela. Zihnini çalıştırmak iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer etrafındaki insanlar seni sürekli acele ettiriyorsa elde etmek istedikleri bir şeyler var demek olabilir. Senin telaş etmen kimin işine geliyor? Biraz geri durup düşünebilirsin bunu.

22 Temmuz 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bireyselliğinizi ifade etme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Kendiniz olmanıza izin veren ve diğer insanların tarzınız hakkında ne düşündüğü hakkında endişelenmenize izin vermeyen bir yer arayışı içindesiniz. Özgürlüğün ilham verici tadını yakalayın.

22 Temmuz 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zaman zaman arkadaş ortamında gerçekleştirdiğin sert konuşmalar küslüklere yol açabiliyor. Bugün bu kırgınlıkları telafi edebilirsin. Haftanın songünü senin için yoğun geçecek. Tüm sorumluluklarını tek başına halletme ısrarından bugün vazgeçmelisin. Yaşamın simgesi Güneş, burcunda konumlanmaya başlıyor. Potansiyelini ortaya çıkaracak etkinliklere katılmak isteyeceksin.

22 Temmuz 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerin ve onlarla ilgili konularda nasıl bir tutum sergilemen gerektiğini düşünebilirsin. Bunu düşünürken karşındaki insanların yaşadıklarını da hesaba katman gerekebilir. Ekonomik ve duygusal adımlar atmadan önce karşınızdaki kişinin isteklerini göz önünde bulundurmalısınız.

22 Temmuz 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınıza giren değişikliklerin sizi karamsarlığa sürüklemesine izin vermemeniz gereken bir gündesiniz. Gerek aileye ait sorunlar gerekse işle ilgili sorumlulukları aşacak adımlar atabilirsiniz. Ancak üstlerle ilişkilerde daha dengeli ve ölçülü olmanız büyük fayda sağlayabilir. Bu dönemde kardeşler ve yakın çevre ile ilgili konular da gündeme geliyor. İletişim ve eğitim çalışmalarınız oldukça hareketli geçebilir.

22 Temmuz 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın travmatik konuları su yüzüne çıkabilir. Geçmiş veya gelecekle yaşamayı bırakıp anda kalmalı, kendinizi ve başkalarının affetmeyi göze alabilmelisiniz.

22 Temmuz 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinizde bir filozof var. Bazen kendinizi etrafınızdaki insanları izleyen yaşlı bir ruh gibi hissediyorsunuz. Bir tarafınız her zaman bir şeyleri analiz ediyor ve olaylara daha geniş bir çerçeveden bakmaya çalışıyor. Bugün içinize yönelmek ve hayatınızda nasıl daha büyük bir denge elde edebileceğinizi görmek isteyebilirsiniz. Beslenme ve egzersiz alışkanlıklarınız gibi temel konularda birtakım gelişmeler olabilir.

22 Temmuz 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İç görünüz ve yaratıcılığınız tüm hızıyla sahneyi alıyor ve yeni fikirler yoğun ve hızlı bir şekilde geliyor. Bununla birlikte, kendinizi bu konuda çok fazla şey yapamayacak kadar sıkıcı, sıradan işlere kapılmış bulabilirsiniz. Yine de fiziksel enerji boldur, bu yüzden ev işleriyle ilgilenmek mümkün ve sonrasında zevk aldığınız şeyleri yapmak için zamanınız var. Enerjiniz olabilir ancak bunu yine de dikkatli harcayın. Çok çalışırsanız çok yorulursunuz!

22 Temmuz 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz, güçlü bir kişi olarak tanınırsınız. Bugün sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin psikolojik yapılarına dikkat etmelisiniz.

22 Temmuz 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

22 Temmuz 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kariyer vehayatınızda ani problemler, iniş-çıkışlar yaşanabilir ve sabit fikirlilikten dolayı engellerle karşılaşabilirsiniz. Ortak, partner ya da otoriteden ise duygusal engeller görebilir, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

22 Temmuz 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, her olayı pratik bir şekilde çözeceğinizin farkındasınız. Düşünceleriniz hızlı ve yoğun duygular içindesiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için gerekli şartları kısa sürede oluşturacaksınız. Beklediğiniz haberleriniz gecikebilir.

22 Temmuz 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 19' 05"
Ay
Akrep
26° 21' 20"
Merkür
Koç
26° 31' 14"
Venüs
Balık
21° 48' 09"
Mars
Balık
05° 05' 32"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 41"
Satürn
Balık
13° 19' 10"
Uranüs
Boğa
20° 40' 09"
Neptün
Balık
27° 48' 53"
Plüton
Kova
01° 49' 42"
Chiron
Koç
18° 48' 10"
Lilith
Başak
19° 48' 51"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>