Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Aşk İtirafına Hazır Mısın? Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanla zaman geçirmek sana angarya gibi gelmemeli bugün. Onunla zaman geçirmekten keyif almıyorsan eğer bu iletişimin amacı ne? Onun arkadaşlığından keyif almak ilişkinizin gidişatı için önemli olabilir.

Zaman geçirmeden önlemler almalısınız. İş yaşamınızın geleceğinde birçok şeyi altüst edebilecek gelişmeler var. Bu gelişmelerin üstesinden tek başınıza gelmeniz olanaksız gibi görünüyor.

Bugünortamlarında birlik ve beraberlik daha önem kazanabilir. Bir şeyleri tek başına yüklenmemelisin. Çevrenden destek istemek sana daha iyi gelebilir. Ekip çalışması ve ortak sorumluluklar işte seni biraz daha rahatlatabilir.

Gün içinde enerjini sık sık toparlaman gerekebilir bugün. Kendini daha zinde hissetmek için özen göstermen gerekebilir o yüzden. Enerji depolamana vesile olacak yiyecekler tüketmen gerekebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Büyük sıkıntıları geride bırakmak senin için önemli bir gelişme olacak senin için! Her şeyin ardından da bu sıkıntılardan çıkardığın dersleri hayatının her alanında uygulamak isteyebilirsin. Bir şeylerin yoluna girmeye başladığını görebilirsin bugün.

21 Temmuz 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bakış açınızı değiştirmeyin ve çevrenizdekilerin eleştirilerine kulak asmayın. Bakış açınızı savunmak ve onu yüksek sesle ifade etmek zorunda kalabilirsiniz. Ya da görevlerini yerine getirmeyen birini işe dahil edip onları yapmasını sağlayabilirsiniz. Suçu size atmalarına izin vermeyin. Duruma açıklama ve çözüm getirecek güce sahipsiniz. Doğru ve onurlu kavramların arkasında durup onları savunmak gerek.

21 Temmuz 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta başında sağladığın disiplinini korumaya özen gösteriyorsun. Koruduğun disiplinin sayesinde işinde olan beklenmedik problemler hızlıca çözüm buluyor. Gün içerisinde yalnız kalmayı tercih etsen de sevdiklerin seni yalnız bırakmayacak. Sevdiklerinin sana verdiği değeri hissedeceksin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, hiç beklemediğin bir kişiden gelen aşk itirafı seni şaşırtabilir.

21 Temmuz 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü sadece partnerinizle ve ilişkinizin gidişatıyla ilgilenerek geçirebilirsiniz. Geldiğiniz noktayı görmek, duygularınızı ifade etmek önemli olacaktır. Bir karara varmak için kendinizi zorlamak yerine biraz akışta kalmayı denemek gerekebilir.

21 Temmuz 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sizi sıkıştıran konuların ön plana çıkabileceği bir gündesiniz. Daha fazla beklentiye girmeden, eldeki işlere odaklanmanız gerekebilir. Biraz kölelik etmek, aynı zamanda yeteneklerinizi geliştirmek için gayretli ve sabırlı olmanızda fayda var. Kariyer planlarında başlayan yenilikler zaman içinde ilerleyecektir. Bu konudaki engelleri aşacak gücünüz var. Bu dönem sabırlı olmanız gerekiyor.

21 Temmuz 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bazı konulara tutkuyla bağlandığınızı ve bazı gerçekleşmeyen olaylar için çocukça bir tutturma haline geçtiğinizi fark edebilirsiniz.

21 Temmuz 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süre önce başlayan büyük meditasyon evreniz sona eriyor. Bu da demek oluyor ki, dünyaya geri dönmek zorundasınız! Bir müddet " yeni ve gelişmiş" siz, günlük hayatta nasıl ilerleyecek, bunu test etmeniz gerekiyor. Gerçek değişimler deneyimleyebilirsiniz!

21 Temmuz 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konu aşk ve romantizm olduğunda kendinizi biraz zor durumda bulabilirsiniz. Alışkın olduğunuzdan daha fazla bir bağlılık, söz isteyen birileri olabilir ve nasıl yanıt vereceğinizden emin olamayabilirsiniz. Çok sevdiğiniz özgürlük duygusundan vazgeçmekten çekinebilirsiniz. Başka bir kişiyle yakın bir bağlantının önemini kabul edin. Kendinize bu tür yoğun ilişkiyi daha kalıcı bir şekilde deneyimleme fırsatı verin.

21 Temmuz 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş çevresinde konuşkan kişiliğinizle sempati topluyorsunuz. Alışılandüzenine karşı tavırlarınız bugün sizi zorlayabilir. Emir almaktan hoşlanmadığınız için, size aktarılan düşüncelere hemen tepki gösterebilirsiniz.

21 Temmuz 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

21 Temmuz 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz ama tartışma ve gerginlik yaşanabilir, durumları büyütebilirsiniz ve egosal bir savaşa girebilirsiniz. Sakin kalmaya çalışmalısınız.

21 Temmuz 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zihinsel aktiviteniz çok yüksek. Hızlı ve girişken yapınızı ön plana çıkaracak seyahatler söz konusu olabilir. İdealleriniz doğrultusunda hareket etmekten yanasınız. Hiçbir konuda ödün vermemeniz gereken bir gün içindesiniz.

21 Temmuz 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 02" R
Ay
Oğlak
07° 10' 20"
Merkür
Koç
16° 27' 17"
Venüs
Koç
29° 20' 25"
Mars
Balık
28° 41' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 36"
Satürn
Balık
16° 27' 21"
Uranüs
Boğa
22° 16' 13"
Neptün
Balık
28° 52' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 57"
Lilith
Başak
23° 11' 18"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>