Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Özgüvenin Yerinde Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk konusunda büyük ve önemli kararlar almadan önce dikkatlice düşünmen gerekebilir. Bir adım atmadan önce içinde bulunduğun durumu iyice tartman gerekebilir. Kendini zorlayacak bir harekette bulunmamalısın bu konuda.

Yaratıcılığınızı yeterince ortaya koyamayışınız, gerekli desteklere ulaşamayışınızdan kaynaklanıyor. Önümüzdeki günlerde ilgisini çekeceğiniz kişilerle tanışabilirsiniz.

Bugün parasal açıdan içinde bulunduğun durumların en çok kime yaradığını sorgulaman gerekebilir. Bu durum ile alakalı daha dikkatli hareket etmen gerekecek. Çevrende seni kukla gibi kullananlar olmaması için gözlerini açmalısın.

Bolca sıvı tüketip güneşin zararlı etkilerinden kaçınman gereken bir gün olabilir bugün. Güneşten korunmak adına kremler kullanmayı da deneyebilirsin. Sağlığın için cildine ve sıvı tüketimine ekstra özen göstermen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birisi sana, sen istemesen bile bazı tavsiyelerle gelebilir. Buna gözlerini yummaman gerekecek. Gelen bilgileri dikkatlice gözden geçirmek bazı sorunların çözümü için gerekli olabilir. Kendini dışa kapatmamalısın.

24 Temmuz 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugün tamamen duygusal ve sezgisel olarak hareket edeceğiniz bir gün olacak. Gün boyunca kendinizi ve sevdiklerinizi dinleyerek sosyal anlamda zirvede hissettiğiniz bir gün yaşayacaksınız. Karşınıza çıkan frısatları değerlendirmeye çalışın ve hayatınıza dair büyük kararlar almaktan korkmayın.

24 Temmuz 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Vaktinde yaptığın birikimler maddi açıdan sana bir özgüven sağlıyor. Cesur harcamalar yapabilirsin. Davranışlarınla çevrenin tepkisini çekiyorsun. İkili ilişkilerde takındığın tavır tartışmalara sebep olabilir. Akşam saatlerinde kendinle baş başa kaldığında verdiğin kararları sorgulayacaksın. Hata yaptığını düşünmüyorsun.

24 Temmuz 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi yanılgıya düşüren konularla yüzleşmeniz gerekebilir. Bu duruma bir son vermek ve yaşantınıza düzen getirmek adına bir adım atmalısınız. Duygusal ve ekonomik sınırlarınızı yeniden belirlemek, objektif öngörülerde bulunmak işinizi kolaylaştırabilir.

24 Temmuz 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay İkizler’de küçülürken, arkadaşlarla ve gelecek beklentilerinizle ilgili değişiklikler gündeme gelebilir. Yeni hedefler içinde olabilirsiniz.

24 Temmuz 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dolunayın negatif etkilerini minimalize etmek için yalnız kalmakta fayda var. Sevebileceğiniz şeyler yaparak, kitap okuyarak daha verimli zaman geçirebilirsiniz...

24 Temmuz 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Biraz gösteriş yapıp yapmamak sana kalmış. Doğuştan gelen hünerlerini göstermek konusunda bu denli çekingen olmaya devam edersen, hayatının anlamını bulmak senin için zorlaşır. Günün gezegen hareketleri, yeteneklerini biraz ciddiye alman için seni zorluyor. Bu yeteneklerden kolayca yararlanabilirsin; nasıl olabileceğini anlamak için iç dünyana bak.

24 Temmuz 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün beklenmedik şekilde iletişim kuracağınız durumlar olacak, ancak kime güveneceğiniz konusunda dikkatli olun. Resmi etkileyecek bir hayal unsuru söz konusu olacak. Her şeyi otomatik olarak göründüğü gibi kabul ettiğiniz takdirde hayatınızda kargaşa yaşayabilirsiniz. Harekete geçmeden önce kaynaklarınızı en az iki kez gözden geçirmeye özen gösterin. Her şeye hazırlıklı olsanız iyi olur.

24 Temmuz 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostunuza vereceğiniz destekle birlikte yeni konular gündeme gelecektir. Aranızda oluşan eski sorunları konuşma fırsatının doğması, sizin konuya daha çözümleyici olarak yaklaşmanızı sağlayacak.

24 Temmuz 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

24 Temmuz 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün sosyal çevrenizle ilgilenebilir, arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken zorlanmadığınız ve insanların sizi pür dikkat dinlendiği bir haftadasınız.

24 Temmuz 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle birlikte mantıklı davranışlar içinde olacak ve bazı planlarınızı birlikte hayata geçireceksiniz. Zevklere düşkünlük söz konusu olacak. Ortak kararlar alacak, birçok aktiviteye birlikte katılacaksınız. Hareketlenme var.

24 Temmuz 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 16' 12"
Ay
Akrep
25° 45' 08"
Merkür
Koç
26° 30' 00"
Venüs
Balık
21° 44' 33"
Mars
Balık
05° 03' 16"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 04"
Satürn
Balık
13° 18' 51"
Uranüs
Boğa
20° 40' 01"
Neptün
Balık
27° 48' 46"
Plüton
Kova
01° 49' 39"
Chiron
Koç
18° 47' 59"
Lilith
Başak
19° 48' 31"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>