Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Eleştirilere Dikkat! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk için havanda olmayabilirsin bugün. Sana ulaşmaya çalışan insanlara kibarca hayır demek ihtiyaç duyduğun zamanı sana verebilir. Ancak sana ilgi gösteren insanların kalbini kırmadığına emin olman da gerekebilir.

Kimsenin talip olmadığı uzun vadeli biryolculuğuna siz istekli olacaksınız. Bu, şu günlerdeki duygusal yorgunluğunuza çok iyi gelebilir. Yapmayı düşündüğünüz birçok şey, koşullar tarafından erteleniyor.

Karşına çıkacak fırsatlar seni risk almaya zorlayabilir bugün. Maddi açıdan attığın adımları iyi düşünmek senin için bir avantaj olabilir. Zor kararları alırken yanında güvenecek insanların olması da senin için önemli bir konu haline dönüşebilir.

Duygusal açıdan yorulmamak ve genel olarak stresle daha rahat başa çıkabilmek için kendini dinlendirmen gerekebilir. Zihnini zorlayan şeylerden uzaklaşmak ve daha sakin bir gün geçirmek, olaylarla daha rahat başa çıkmana vesile olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşına yeni fırsatların çıkacağı bir gün yaşaman mümkün olabilir bugün. İş konusunda yeni fırsatları değerlendirmeye çalışacaksın o yüzden. Programını buna göre düzenlemek daha rahat hareket etmene vesile olabilir senin için.

23 Temmuz 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün üzerinde çalıştığınız yeni bir proje için veri toplamak için harika bir gün. Hafta sonu olmasına rağmenve kariyer kapısında yeni gelişmelerin yaşandığını fark edeceksiniz. Yeni bir işe girebilir ya da mevcut işinizde değişiklik yapabilirsiniz. Daha fazla sorumluluk almaktan korkmayın.

23 Temmuz 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Aslan burcuysan ailene vakit ayırmak istiyorsun. Onlara ufak sürprizler hazırlayabilir, birlikte vakit geçirebileceğiniz bir plan yapabilirsin. Gündelik işlerden kopuk hallerin bir süre sonra çevren tarafından eleştirilmene neden olabilir. Eğer devam eden ilişkin varsa, rahatsızlık duyduğun konular ile ilgili partnerinle konuşmak isteyeceksin.

23 Temmuz 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizden geçenleri daha fazla tutmak istemeyebilirsiniz. Yorgun ve depresif bir ruh haliyle içinizi dökmek, sonrasında pişman olacağınız konuşmalara sebep olabilir. Üzerinizdeki negatif etkiyi atmaya çalışın ve sadece kendinize odaklanın. Bu da gizli konuların açığa çıkması halinde sizin avantajınıza olacaktır.

23 Temmuz 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarla bir arada olmak, daha çok şey paylaşmak mümkün. Olumlu yönde haberler de sizi yeniden düşünmeye itebilir.

23 Temmuz 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinde şansınızın çok yüksek olduğu bir gündesiniz. Eğer ilişkiniz yok ise bugünlerde karşınıza çıkan ve niyeti ciddi görünen kişilere...

23 Temmuz 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün savunmasız piliçlerinizi şeytani tilkiden korurken kendinizi anne tavuk gibi hissedebilirsiniz. Kapı her çaldığında sorgusun sualsiz açmayacak kadar akıllısınız. Gözetleme deliğini kullanın, çiftçiden gelen beslenmeyi de kaçırmak istemezsin sonuçta. Diğer şeylerin bölgenize girmesi sinir bozucu olabilir. Güçlü olun ve yuvanızda her şeyin yolunda gideceğinden emin olun.

23 Temmuz 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbiniz bugün zihninizin döndüğü yere atıyor. Bunu bir tesadüf olarak değil çabalarınızın sonucu olarak değerlendirmelisiniz. Başınıza gelen güzel şeyler rastgele olaylar değil, yaptıklarınızın ödülüdür. Eylemlerinize anında bir geri dönüş bulamamak onların işe yaramadığı ve görülmediği anlamına gelmez. Gün, bunun en büyük ispatı.

23 Temmuz 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz.

23 Temmuz 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

23 Temmuz 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla bol bol iletişime geçebilirsiniz. Güzel bir gün sizi bekliyor. Yurt dışı, seyahat, eğitim, hukukla ilgili şanslar yakalayabilirsiniz ve kendinizi doğru ifade ederek güzel fırsatları değerlendirebilirsiniz. Bugün kendinize güvenin aslanlar.

23 Temmuz 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sinirlerinize hakim olmalısınız. Ay'ın konumu, aşk ilişkilerinize potansiyel bir heyecan getiriyor. Planlı bir şekilde davrandığınız zaman olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Bugün, enerjinizi istediğiniz gibi dengeleyeceksiniz.

23 Temmuz 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 40' 01" R
Ay
Yay
04° 30' 41"
Merkür
Koç
16° 00' 50"
Venüs
Koç
26° 14' 04"
Mars
Balık
26° 44' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 28"
Satürn
Balık
16° 13' 36"
Uranüs
Boğa
22° 07' 39"
Neptün
Balık
28° 47' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 20"
Lilith
Başak
22° 54' 31"
True Node
Koç
15° 32' 18"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:11

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>