Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendini Güçlü Hissediyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin insanın yardıma ihtiyaç duyabilir bugün. Onun yardımına koşmak, elinden geldiği kadar yardımcı olmak senin için önemli bir hal alabilir. Zorlukların altından birlikte kalkmak ilişkinizi daha da kuvvetlendirebilir.

El üstünde tutulmanıza karşın, sürekli doyumsuzluk içindesiniz. Sınır tanımayan bir hayal gücünüz var. Bu özelliğiniz yazık ki,hayatınızda size artı puanlar yazdırmıyor.

Karşına yenifırsatları çıkabilir bugün. Cesur hareketlerde bulunmak ve risk almak güzel sonuçları sana getirebilir. Girişim ve maddi anlamda yatırım konularında daha şanslı olabilirsin bugün.

Bugün fiziksel olarak çok yorulmanın değil de, doğru zamanda doğru hareket etmenin etkisini daha net görmen gerekebilir. Yeri geldiğinde dinlenmeli, yeri geldiğinde daha sağlıklı beslenme tercihlerinde bulunmalı, yeri geldiğinde de bol bol su tüketmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olaylara duygusal tepki vermemeye özen göstermelisin bugün. Yaşadıklarının seni duygusal olarak yormasına izin vermemek tamamen bir tercih meselesi olabilir. Kendini seni kötü etkileyecek olaylardan uzaklaştırmak kendine yapabileceğin en iyi şey olabilir.

28 Temmuz 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Burcunuzdaki yeni ay, bugün hayalinize bir isim koyarsanız, muhtemelen gerçekleşeceği anlamına gelir. Belki hemen değil ama kesinlikle şimdi ve yıl sonu arasında. Evren yolun her santiminde arkanızda.

28 Temmuz 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ailesini görmeyen bir Aslan burcuysan onları özleyebilirsin. İş yerinden izin almak için bütün şartları zorlayabilirsin. Onların yanına gitmek niyetindesin. Duygusal yapını ortaya koymamış olsan da bugün içindeki yaşanmışlıkları ortaya dökeceksin. Bugün burcunda Yeniay meydana gelecek. Yeniay motivasyonunu artırırken, kendini daha güçlü hissetmeye de başlayacaksın.

28 Temmuz 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Suçlayıcı olmayın. Haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız bunu öfkeden uzak ifade etmelisiniz. Etrafınızdaki insanların size olan yaklaşımını iyi analiz edip, daha sakin ilerlemelisiniz. Bugün alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak. Yeni girişimlerde bulunmaktan korkmayın.

28 Temmuz 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken size hem yenilik, hem enerji hem de heyecan vaat ediyor. Yeni adımlar atmak, yeni girişimlerde bulunmak istiyorsanız tam zamanı. Uzun süredir gerçekleştirmek istediğiniz konularda tam beklediğiniz gibi koşullar oluşabilir. İşle ilgili değerlendirmeniz gereken yeni fırsatlar söz konusu olabilir. Bol bol yolculuk planı yapabileceğiniz, yurt dışına çıkma hayalleri kurabileceğiniz bir gündesiniz.

28 Temmuz 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdikleriniz için planlarınız olabilir. Her ne kadar onların iyiliğini isteseniz de istemedikleri şeyleri yapmaya zorlamamanız gerekiyor, bu çok...

28 Temmuz 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize acımaktan vazgeçmelisiniz. Olaylar istediğiniz gibi gelişmediğinde veya bazı istenmeyen durumlarla karşılaştığınızda, mağduru oynamak çok kolay olabilir. Ancak her zaman çevremizde olup bitenleri ve bize olacakları kontrol altına alamayacağımızdan, en iyisi onlarla nasıl baş edebileceğimizin yollarını bulmak olacaktır. Acı çekmek her ne kadar iyileşmek için önemli bir unsur olsa da, daha iyi bir yol var. Asla pes etmeyip kendinizi hep daha iyiye taşımayı çalışın.

28 Temmuz 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir otorite figürü size kızgın olabilir. Farkında bile olmadan sıra dışı konuşuyor olabilirsiniz veya bu kişi söylemek zorunda olduğunuz her şeyden hoşlanmayabilir. Nedeniniz ne olursa olsun, sonunda sözleriniz için cezalandırılabilirsiniz. Şu anda hayatınızda birilerine karşı dilinizi tutarsanız, daha kolay olacaktır. Ne de olsa, söylediklerini duymadığınız bir şey için moraliniz bozulamaz!

28 Temmuz 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal motivasyonunuz çalışma hayatınıza olumlu yansıyor. Kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Paylaşım duygunuzun önemli olduğunu çevrenize hissettirmelisiniz..

28 Temmuz 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

28 Temmuz 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; çok atak olduğunuz ve ön olana çıktığınız bir döneme giriyorsunuz. Kariyer hayatınızda bazı sorunlar gerçekleşebilir, yeni bitiş ya da başlangıçlar gerçekleşebilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat ya da hukukla ilgili ise şans kapılarınız açık ve bu konularda adım atabilirsiniz. Aşk açısından ise gizli bir aşk olabilir, platonik biri size açılabilir. Ya da daha gizli kapaklı ilişkiler yaşayabilirsiniz.

28 Temmuz 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Harcamada sınır tanımıyorsunuz. Bugün, planladığınız işler için yüklü bir bütçeye ihtiyacınız olacak. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek uğruna borçlanabilirsiniz. Çevrenize iyi niyetle yaklaşmanız, her zaman olumlu sonuç vermiyor.

28 Temmuz 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 45' 59" R
Ay
Başak
20° 59' 33"
Merkür
Koç
17° 05' 14"
Venüs
Koç
18° 46' 05"
Mars
Balık
22° 03' 25"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 43"
Satürn
Balık
15° 39' 02"
Uranüs
Boğa
21° 47' 23"
Neptün
Balık
28° 35' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 19"
Lilith
Başak
22° 14' 13"
True Node
Koç
15° 37' 54"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>