Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tarzın Dikkat Çekiyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanla birlikte gelecek hakkında planlar yapmak seni sevindirebilir bugün. İlişkinin ileride alacağı şekil hakkında konuşmak senin için önemli olacak o yüzden. Aşka dair bir şeyler daha da ciddileşebilir.

Çalıştığınız ortamdailişkileriniz karşılıklı güven çerçevesinde yürüyor. Anlayamadığınız veya yetiştiremediğiniz konularda arkadaşlarınız size yardımcı oluyor. Siz de bu iyilikleri istismar etmeden daha öz verili çalışmalısınız.

Bugünkonusunda çevrendeki insanlarla ortak bir şeyler yapmanın faydası daha büyük olabilir. Daha az yorulup daha fazlaçıkarabilirsin. Zihnini fazla yormadan iyi bir biçimde bir şeylere odaklanabilmek için ekip çalışmasını tercih etmen gerekebilir.

Alışkanlıklarını düzenlemek için yardım almaktan çekinmemelisin bugün. Her şeyi kendi başına yapmaya çalışmak seni fazlasıyla yorabilir zira. Bulduğun fırsatları değerlendirip dinlenmeyi ihmal etmemelisin o yüzden.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatının gidişatını etkileyecek kararları almadan önce iyice düşünmekte yarar var, özellikle de bugün. Ani ve duygusal tepkilerden kaçınmak senin yararına olacak zira bugün. Makul kalmaya çalışmak senin için doğru olanı bulmana yardımcı olabilir.

27 Temmuz 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevilen birinin son dakika plan değişikliği, hayal kırıklığı içinde inlemenize neden olur, ancak bunun için çok sinirlenmenin bir anlamı yoktur. Şimdi yapmak istediklerine katılırsanız, daha sonra kendiniz için bir şeyler yapmak için size bahane verecektir.

27 Temmuz 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Giyimine daha çok dikkat etmeye başlayabilirsin. Stil konusuna önem vermek sana ayrı bir çekicilik katabilir. Beklediğin fırsatlar kapını çalacak. Çalışmayan bir Aslan burcuysan, yaptığınbaşvurularından gelecek olumlu dönüşler, senin elini güçlendirecek. Evli bir Aslan burcuysan, eşinle baş başa film izleme gibi planların olabilir.

27 Temmuz 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde sorumlulukları üzerinize alarak tek taraflı yürütmenin savaşını veriyor olabilirsiniz. Karar aldığınız konularda çabanızın karşılığını beklemek sonunda sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

27 Temmuz 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için aileye ilişkin sorunların ele alındığı bir gün olabilir. Duygusal açıdan sizi yoran konuları geri planda bırakma çabası tüm güne damgasını vurabilir. Başkalarının sizden isteklerini gerçekleştirmek konusunda ve manevi açıdan destek olacağınız çalışmalarda ise oldukça yararlı işler yapabilirsiniz. Size destek olması gereken kişilerle yaşanabilecek sorunlar karşısında esnek olmaya çalışın. Sağlığınıza da çok dikkat etmenizde fayda var.

27 Temmuz 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer bağlamındaki hedefleriniz için ter dökmeniz gerekse de çok ciddi çabalar harcamadan elde edebileceksiniz. Kişiselliğiniz ön planda olacak...

27 Temmuz 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bitirmeye çalıştığınız bir işle ilgili beklenmedik bir aksaklık yaşabilirsiniz ve bu durum çevrenizdekilerle aranızda gerginlikler oluşmasına sebep olabilir. Bu durum aile bireylerinin evden uzakta daha fazla zaman geçirmesine yol açabilir. Şunu unutmayın: herkesin kendince endişeleri var ve muhtemelen böyle olmasaydı daha farklı davranacaklardı. Peşlerinden koşmayın. Yapmanız gereken işi bitirin ve onlarla aranızı daha sonra düzeltin. Her şey yoluna girecek.

27 Temmuz 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda beklenmedik yerlerden iyi şeyler gelebilir. Sosyal ortamlarda gezinmek normalden biraz daha kafa karıştırıcı görünse de, korkmayın! Muhtemelen, sık göremediğiniz biri tarafından size bir hediye veya eğlenme fırsatı sunulacaktır. Ayrıntılı planlardan daha iyi gitme olasılığı daha yüksek olduğundan, zihninizi spontane deneyimlere açmaya çalışın. Durumu ne kadar az kontrol etmeye çalışırsanız, muhtemelen o kadar az stres yaratacaktır.

27 Temmuz 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konuların yeni bir boyut kazanmasıyla elde edeceğiniz prestiji inkar etmemelisiniz. Yapacağınız organizasyonlarda, kendinizi farklı bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Bazı konularda acele karar vermemelisiniz.

27 Temmuz 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

27 Temmuz 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün maddi kaynaklarınızla ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca kariyer hayatınızda beklenmedik ani gelişmeler var.

27 Temmuz 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde gözle görülen bir hareketlilik söz konusu olacaktır. Bugün, onlardan alacağınız enerji birçok aktiviteyi başlatabilir. Evinizde dostlarınızı ağırlamak isteyecek ve hoş sohbetlerin yapılacağı bir gün geçireceksiniz.

27 Temmuz 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 22' 57" R
Ay
Yay
00° 48' 57"
Merkür
Koç
15° 59' 45"
Venüs
Koç
25° 52' 27"
Mars
Balık
26° 30' 54"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 24"
Satürn
Balık
16° 11' 59"
Uranüs
Boğa
22° 06' 40"
Neptün
Balık
28° 46' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 20"
Lilith
Başak
22° 52' 35"
True Node
Koç
15° 33' 14"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>