Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendinden Eminsin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Mevcut ilişkinin gidişatı hakkında sevdiğin insanla daha derin konuşmalar yapabilirsin bugün. Aldığınız ya da alacağınız kararlarla geleceğe odaklanmak daha rahat olabilir sizin için. Günün sonunda ilişkinizin daha da derinleştiğini görebilirsin.

Bazı konuların çapınızı aştığını kabullenmelisiniz. Kabullenmek, o konularla inatlaşmaktan daha az zarar getirecek. Ağırlıklı olarak üzerine eğildiğiniz işler, size umduğunuzun ilerisinde fırsatlar sunabilir.

Maddi açıdan harcamalar daha gündeme gelebilir. Kazançtan çok neyi ne kadar harcayacağına odaklanabilirsin. Ani masraflar çıkarsa eğer bunları halletmek için mantıklı kararlar almaya yönelmen gerekebilir.

Haftaya sakin başlaman en iyisi. Duygusal yönden kendini fazla zorlamaman gerekecek. Bazı şeyleri daha rahat bir tonda görmen gerekebilir. Zihnen ve bedenen kendini fazla zorlamaman o yüzden bugün en iyisi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsin. Bu durumun dikkatini dağıtmamasına izin vermemen gerekecek ama. Gündemini kendin belirleyebilmelisin. Planlarını esnek tutarak ama yine de istikrarlı hareket ederek gerçekleştirmenin bir yolunu bulacaksın.

1 Ağustos 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün içinizdeki ses hayat döngünüz içinde yavaşlamanız için sizi uyarıyor. Bugün aile içi meselerle ilgilenmeniz gereken bir gün olacak. Sevdiklerinizle aranızda yaşanan sorunları bir kenara atmadan önce çözdüğünüzden emin olun.

1 Ağustos 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelecek için daha emin kararlar alıyorsun. Ailenin aldığın kararlarda arkanda olması güzel bir his. Mücadele ve devrim gezegeni toprak burcunda kavuşuyor. Bu kavuşum ile birlikte yarım kalan konuşmaları tamamlama fırsatı bulacaksın. Hedeflerin konusunda daha somut adımlar atacaksın. Çıkarları için hareket eden kişileri karşına almaktan çekinmeyeceksin

1 Ağustos 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik anlamda bağlılık duyduğunuz birileri var ise çevrenizde özgürleşmek adına bazı konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Geleceğinize dair maddi güven arayışı içinde olabilirsiniz. Duygusal ve çaresiz duygular içindeyseniz bundan hemen uzaklaşın.

1 Ağustos 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftaya, maddi yatırımlarınız üzerinde düşünerek, yatırımlarınızın getirilerini ve götürülerini değerlendirerek başlayabilirsiniz. Bugün elinize geçeceğini düşündüğünüz paraların ödenmesinde gecikmeler olabilir. Siz de elinizde olmayan nedenlerle ödemelerinizi geciktirebilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan alacağınız destekler sayesinde yaşayacağınız sıkıntı hafifleyebilir.

1 Ağustos 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili partnerinizle alevlenen konuların durulduğunu göreceksiniz. Haklı çıkmak için konuları tekrar açma eğiliminizi durdurmanız...

1 Ağustos 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaratıcı hayallerinizin peşinde koşun ancak gemideki gerçeklik polisine de dikkat edin. İnatçı bir kişiyle ya da hayatınızın çok iyi planlanmamış bir alanıyla biraz çatışma yaşıyor olabilirsiniz. Eyleme geçmeden önce iyice düşünün, yoksa kendinizi geri dönebileceğiniz herhangi bir imdat çıkışı olmayan bu hayaller dünyasında kaybolmuş halde bulabilirsiniz. Durumun olumlu taraflarına odaklanırsanız başarılı olacaksınız.

1 Ağustos 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbiniz şu ana beklediği yanıtları almayabilir. Duygularınız konusunda açık olmaya alışmış olabilirsiniz ve biri kendinizi veya duygularınızı nasıl ifade ettiğinizi eleştirmeye çalışırsa, kendinizi savunma halinde bulabilirsiniz. Gururunuz bundan yaralanabilirken, o kişiye karşı misilleme yapmak zorundaymış gibi hissetmeyin. Siz kendinize inandıktan sonra başka kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz!

1 Ağustos 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok canlı bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Son günlerde gereğinden fazla çalışıyorsunuz. Bugün partnerinizden yardım alabilirsiniz.

1 Ağustos 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

1 Ağustos 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kariyer hayatınızdaki ani değişimler maddi konularda sizi olumlu etkileyebilir. Aşk konusunda gizli aşklar gündeme gelebilirken, platonik biri size açılabilir. Akşam saatlerinde ise para konusunda yanlış kararlar alabilirsiniz ve para kaybı gerçekleşebilir.

1 Ağustos 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kardeşlerle bağlarınızı güçlendirme adına yapacağınız işbirlikleri olumlu sonuç verecek.Yakın ilişkilerinizde pozitif davrandığınız zaman kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Bugün, iletişim konusunda oldukça şanlısınız.

1 Ağustos 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 49' 26"
Ay
Akrep
20° 10' 24"
Merkür
Koç
26° 17' 51"
Venüs
Balık
21° 11' 04"
Mars
Balık
04° 42' 11"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 20"
Satürn
Balık
13° 15' 45"
Uranüs
Boğa
20° 38' 45"
Neptün
Balık
27° 47' 45"
Plüton
Kova
01° 49' 13"
Chiron
Koç
18° 46' 24"
Lilith
Başak
19° 45' 31"
True Node
Koç
15° 35' 48"
Son Güncelleme : 29/03/2024 03:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>