Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Masrafların Artıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanın zor anlarında yanında olması ilişkiniz için yararlı olabilir. İletişiminizi artırmak ve birbirinizin yanında olmak aşkın da kuvvetlenmesini sağlayabilir. Birbirinize daha fazla odaklanabilirsiniz bugün.

Özellikle mesleğiniz konusunda çevrenizle çatışabileceğiniz bir gün. Biraz daha esnek davranmanızda fayda var. Burcunuzdaki Ay ın durumu size her konuda girişimci ama ayakları yere basan bir tavır getiriyor. Aşırı duyarlı yapınız duygusal karmaşaya neden olabilir fakat sakin görünebilirsiniz.

Beklemediğin bir gelişme sebebiyleyükünün artması mümkün olacak bugün. İki ayağını bir pabuca sokmak yerine bazı şeyleri ertelemen daha iyi olabilir. İş ve maddiyat konusunda kendine bir esneklik payı bırakmalısın.

Sağlık ve temizlik konularına daha fazla önem göstermekte yarar var bugün. Özellikle ofis olarak kullandığın bir alan varsa oranın temizliğine odaklanabilirsin. Sürekli kullandığın elektronik eşyaları temizlemek de mikroplardan arınmanı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşına çıkacak fırsatlar seni heyecanlandırabilir bugün. Sonunda bir şeylerin yoluna girdiğini görmek neşeni yerine getirebilir. Tek bir kaynağa bağlı kalarak mutluluk aramamanın faydasını görebilirsin.

30 Temmuz 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 48 saat içinde bir arkadaşınıza veyaarkadaşınıza hâlâ güvenilip güvenilmeyeceğini merak etmenize neden olacak bir şey olacak. Büyük olasılıkla hikâyenin yalnızca bir tarafını görüyorsunuz, bu nedenle genel resim netleşene kadar birkaç gün bekleyin.

30 Temmuz 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne güzel bir kahvaltı ile başlayacaksın. Bunun verdiği mutluluk zihninin gün içinde daha pozitif çalmasına olanak sağlayacak. Genişleten gezegen Jüpiter, ateş burcunda geri gidiyor. Telefon ya da bilgisayarında sorun çıkması, seni masrafa sokabilir. Akşam saatlerinde katılacağın yakın arkadaşının düğünü için hazırlık yapabilirsin.

30 Temmuz 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda ani çıkan durumlar üzerine telaşlı bir hazırlık içinde olabilir ancak bu durumda sağlığınıza dikkat etmeniz gereken durumlarla baş edemeyebilirsiniz. Bugün ev içinde bazı eksikliklerinizi tamamlamak daha iyi bir fikir olabilir.

30 Temmuz 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi istekli ve duyarlı kılmakta. Şahsi alanda önemli kararlar ve planlar içinde olabilirsiniz.

30 Temmuz 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ağzınızdan çıkan sözler kişilerle olan ilişkinizi direkt olarak etkileyebilir bu yüzden mümkün olduğunca karşınızdakilerle pozitif bir iletişim kurmalısınız...

30 Temmuz 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu gibi günlerde, son birkaç günün olaylarını anlamak için zaman çok önemlidir. Kendiniz ve davranışlarınız hakkında bazı şeyleri değiştirmeye karar vermiş olabilir misiniz? Kendiniz için bir kaç dakika ayırabilirseniz, yapacağınız değişiklikler çok daha sorunsuz bir şekilde geçecektir. Bugün havadaki enerji, bu konuda düşünmenize yardımcı olabilir.

30 Temmuz 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün meydan okumalara, yeni başlangıçlara ve dramatik sonlara uygun bir zemin hazırlıyor. Çalkantılı ve duygusal olarak yükseklerdeki ruh halleri, hayal kurmak ve iç dünyaya dair bazı şeyleri itiraf etmek için sizi hazırlayabilir. Genel olarak tekrar doğru ve kalıcı bir yola çıkmadan önce inançlar ve güven duygusu tekrar gözden geçiriliyor. Bir süre daha beklemek en iyisi olabilir...

30 Temmuz 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

30 Temmuz 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

30 Temmuz 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün maddi kaynaklarınızla ilgili bugün önemli kararlar alabilirsiniz. Aslında bu konuda ne yapacağınızı en iyi siz biliyorsunuz.

30 Temmuz 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden hoşlanmayabilirsiniz. Bazı konularda herkesten farklı düşünüyorsunuz. Bugün duygusal bazlı çalışmalar içinde olacak ve yaratıcılığınızı çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz.

30 Temmuz 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 42' 19" R
Ay
Terazi
26° 53' 30" R
Merkür
Koç
16° 10' 30"
Venüs
Koç
22° 29' 03"
Mars
Balık
24° 23' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 21' 16"
Satürn
Balık
15° 56' 30"
Uranüs
Boğa
21° 57' 24"
Neptün
Balık
28° 41' 29"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
20° 15' 49"
Lilith
Başak
22° 34' 16"
True Node
Koç
15° 38' 59"
Son Güncelleme : 23/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>