Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günü Kazançlı Geçiriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Hoşlandığın insanla daha çok konuşma imkanın olabilir bugün. Kendini en iyi biçimde ifade etme fırsatını kollaman gerekecek. Başkası gibi davranmak yerine gerçekteki insanı ifade etmen en iyisi bugün.

İnisiyatif tutkunuzu biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız. Bu sizi de rahatlatacak. Birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartıyor.

Bugün paranı kimseyle paylaşmaman gerekecek. Sürekli başkalarının ihtiyaçlarına öncelik vermemelisin. Maddi açıdan kendini zor durumlara sokmaman gerekecek. Kendi paranın kıymetini kendin bilmelisin bugün.

Bugün kendine daha çok zaman ayırman gerekecek. Açık havada yürüyüş yapmak yararlı olabilir. Nefes egzersizleri sayesinde de daha iyi odaklanma imkanın olabilir. Kendince yapacağın egzersizler daha iyi sonuçlanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların seni nasıl gördüğü, senin hakkında ne düşündükleri aklına takılabilir bugün. ama yine de başkalarının ne düşündüğüne çok önem vermemen gerekebilir. Kendi bildiğin doğruları uygulamak ve başkasına göre yaşamamak önemli olabilir.

31 Temmuz 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugün tamamen yaratıcılık ve duygusal zekanın birbiriyle harmanlandığı bir gün olacak. İş ve kariyer konusunda önünüze çıkan fırsatları değerlendirerek gelişiminiz için cesaretli adımlar atabilirsiniz. Olağandışı fırsatlar için tetikte olun.

31 Temmuz 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftayı verimsiz geçirdiğini düşünen bir Aslan burcuysan disiplinini artırmak için kendine bir çalışma programı oluşturabilirsin. Bu anlamda pazar gününü kazançlı geçireceksin. Özellikle işinden memnun değilsen, yeteneklerine dayalı birarayışına girişeceksin. Bir süredir birbirinize vakit bulamadığınız sevgilinden, gelecek sürpriz seni şaşkına çevirebilir.

31 Temmuz 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde gelişecek önemli teklifler sizi düşündürebilir. İşlerinizdeki yükseliş sizleri mutlu ederken yükselen sorumluluklarınız ile kaygılarınız da artıyor olabilir. Doğru plan ve o plana uymanız her şeyi başarılı bir şekilde halletmenize yardımcı olacaktır.

31 Temmuz 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içerisinde becerilerinizi daha iyi kullanabileceğiniz imkanlar var. Ancak bütçeniz üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz.

31 Temmuz 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansınızı dikkatli seçimlerle daha da iyi hale getirebilirsiniz. Bugünlerde işlerle alakalı yeni ve önemli açılımlar olabilir. Dikkatlice seçim yapmakta...

31 Temmuz 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel bir projen için bir işbirliği arıyorsan veya atılım yapmak istiyosan, bugün hepsi bir anda olabilir. Üç ya da dört görüşme yapabilirsin, yeni insanlarla tanışabilir veya yirmi tane telefon araması alabilirsin. Her zaman aynı şeyi yaşadığını biliyorsun: Hayatında hiçbir şey sana küçük dozlarda sunulmuyor.

31 Temmuz 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda toplum içinde sunmanız gereken görünüm sizi strese sokabilir. Muhtemelen iki farklı kişi gibi hissediyorsunuz, yalnızken evde olduğunuz kişi ve herkesin etrafında olduğunuz kişi. Özellikle son zamanlarda normalden daha sosyalseniz, kendi başınıza biraz kaliteli zaman geçirmek akıllıca olacaktır. Sakin bir aktivite bulun ve kendinize huzur içinde birlikteliğinizin tadını çıkarma izni verin.

31 Temmuz 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle sınırsız özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek, seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Yapacağınız atılımlar için önyargısız yaklaşım tarzınız, karşınızdaki kişileri olumlu etkiliyor.

31 Temmuz 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir başlangıç riskine atılmak için mükemmel bir zaman. Enerjinizi, planlanmış bir projeyi sıfırdan başlatmak için kullanın. Çevrenizdekilere de açılırsanız, ilk adımları atmanızda size yardımcı olacaklar. Yaydığınız pozitif ışık çevrenizdekileri size çekiyor. Yeni kişilerle yeni bağlantılar kurabilir ve diğerlerinin de size destek vereceğinden emin olabilirsiniz.

31 Temmuz 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün partner ya da ortakla iletişimde sorunlar ve anlaşmazlıklar yaşanabilir. Ayrıca birbirinizi anlakta zorlanabilirsiniz. Aşk konusunda bazı sorunlar sizi üzebilir. Bir taraftan ise para vekonularıyla ilgilenebilirsiniz.

31 Temmuz 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınızla ilgili olumlu çıkış yapmak üzeresiniz. Mesleki başarılarınızı arttırma çabası içinde olmanız, herkesin dikkatini çekiyor. Bugün, görüştüğünüz kişiler üzerinde olumlu bir etki bırakmanız sizi her anlamda mutlu edecek.

31 Temmuz 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 06' 02" R
Ay
Boğa
19° 01' 21" R
Merkür
Koç
21° 58' 43"
Venüs
Boğa
10° 45' 05"
Mars
Koç
05° 48' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 48' 47"
Satürn
Balık
17° 14' 17"
Uranüs
Boğa
22° 48' 11"
Neptün
Balık
29° 08' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 48"
Lilith
Başak
24° 12' 57"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 08/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>