Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İlişkilerde Yapıcısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2022, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin insana bugün düşündüğün kadar zaman ayıramayabilirsin belki ama ona karşı açık olmak bu konuda bir sıkıntı yaşamanızı engelleyecek. Anlayışlı olması seni mutlu edip onun değerini anlamana yardımcı olabilir hatta.

Bugünlerde biraz ferahladınız, ama bu rahatlama sandığınız gibi uzun sürmeyecek gibi görünüyor. İş hayatınızda başarılısınız. Bir iki problemli ilişkiyi de iyi idare ediyorsunuz.

İş yerinde daha fazla sorumluluk almak gerekebilir bugün. Ve bunun için de kolları sıvayabilirsin. Güzel gelişmeler için çok çaba sarf etmen gerekebilir. Gün içinde harcadığın emeklerin ileride sana artı olarak döndüğünü göreceksin ama.

Yoğun tempo ile insanlar bir şey yapmayı hep unutur: O da su içmek! Bugün bol bol su tüketmelisin. Sadece sıcak havalar ile daha iyi başa çıkabilmek için de değil üstelik. Enerjini daha iyi kontrol edebilmek için bu gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanların da sana bir katkıda bulunmaya çalıştığını gözlemleyebilirsin. Her şeyi tek başına halletmek için çabalamamalısın o yüzden. Herkesin eşit derecede sorumluluk aldığını bilmek içini rahatlatacak.

2 Ağustos 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda etrafta uçuşan pek çok güçlü duygu varken, başınızı biraz aşağıda tutmanız akıllıca olabilir. Dikkati kendinize ne kadar çok ilgi çekerseniz, birinin yanlış giden şeyin suçlusu siz olduğunuza karar verme olasılığı o kadar artar.

2 Ağustos 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Aslan burcuysan çalışanın ailevi meseleleri işlerin aksamasına zemin oluşturabilir. Bu konuda anlayışlı davranacak ve çalışanlarının takdirini kazanacaksın. Gökyüzünde kuvvetli etkiler var. Potansiyel olarak insan gücünü maddi beklentilerin ile birleştirmek istiyorsun. Özellikle yakın çevrenle olan ilişkilerinde bugün yapıcı davranacaksın.

2 Ağustos 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otorite figürleri ile ilgili dengeyi bulmanız gereken bir gündesiniz. Uyumu yakalarsanız olaylar sizin istediğiniz yönde gelişebilir. Daha stratejik olmalısınız.

2 Ağustos 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu günlerde dinlenmek ve iç sesinize kulak vermek için ideal bir dönemdesiniz. Ancak gereksiz endişeler yüzünden şanssız olduğunuz fikrine kapılmamanızda ve kendinizi mutsuz etmemenizde fayda var. Geçmişe dönmek, anılara odaklanmak size huzur verebilir. Önemli planların beklemede tutulması da gerekecek. İş ortamında devam eden konular,ilişkilerini onarma çabanız başkaları tarafından anlaşılmayabilir.

2 Ağustos 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınız sizin için ön planda olabilir. Partnerinizin ona olan sevginizi kötüye kullanmasına izin vermeyin, karar mekanizmanız daima sizinle...

2 Ağustos 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yazmak ve konuşmak konularını içeren görevlerin hakkında içinde iyi hisler barındırıyor olmalısın. Eğer bir teklif sunacak ya da rapor yazacaksan, kendini daha ikna edici ve açık bir biçimde ifade etmelisin. Eğer önemli bir mevzuda tartışacaksan güzel konuşma yeteneğin ve yaratıcılığın seni anlamaları konusunda yardımcı olacak. Hepsinden öte, merküryen yeteneklerini kullanmaktan keyif alacaksın.

2 Ağustos 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gündemdeki bir değişiklik, mevcut bir mücadeleyi çözmenize yardımcı olabilir. Zihinsel olarak sıkışıp kalmış olsanız da olmasanız da, her zaman aynı dört duvara bakmak muhtemelen yardımcı olmuyor. Katı veya size yardım etmek istemeyen birinin yanında olmak da bir sorun olabilir ve onlardan biraz uzaklaşmak kafanızı temizlemeye yardımcı olacaktır. Onların bakış açısı, görüşünüzü bulandırıyor olabilir. Net görebilmek için bir adım geri atın!

2 Ağustos 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenizde dürüstlüğünüzle tanınmanıza rağmen, düşüncelerinizi söylerken aşırıya kaçabilirsiniz. Karşılıklı çözümlerin ön planda olacağı bir gün yaşayacaksınız. Bugün kendinize güvenmeniz gerektiğini unutmayın.

2 Ağustos 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

2 Ağustos 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kariyer hayatınızda ya da kaderinizi etkileyen beklenmedik gelişmeler var. Hafta ortasında; kariyerinizden dolayı aile ve evinizle ilgili beklenmedik kararlar alabilirsiniz.

2 Ağustos 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeteneklerinizi ispat etmek zorunda değilsiniz. Kapasitenizin üstünde performans göstererek, parasal konularınızın üstesinden gelmek istiyorsunuz. Gizli yatırımlar söz konusu. Sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.

2 Ağustos 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 44' 46" R
Ay
Başak
20° 44' 48"
Merkür
Koç
17° 05' 46"
Venüs
Koç
18° 44' 32"
Mars
Balık
22° 02' 27"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 26"
Satürn
Balık
15° 38' 55"
Uranüs
Boğa
21° 47' 19"
Neptün
Balık
28° 35' 30"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 15"
Lilith
Başak
22° 14' 05"
True Node
Koç
15° 37' 52"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>