Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hırslarını Kontrol Ediyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin insanla daha çok zaman geçirmek için bütün imkanları kullanmak isteyebilirsin bugün. Ancak kendini yoracak bir çaba içine girmemek daha iyi olabilir. Şartları zorlamamak bazen iki taraf için de daha iyi sonuçlanabilir.

Bugün, özellikle ilişkilerinizin söz konusu olduğu durumlarda kesin yargılarda bulunmak için iyi bir gün değil. Bugünün atmosferinin birleşme ve uzlaşmayı vurguladığı doğrudur, ancak bu durumu lu an hayatınıza kanalize etmeye çalışmayın. Uzun vadeli kararlar vermeden önce dikkatlice ilerleyin. Eğer işte ya da kişisel yaşamınızda büyük bir 'sonraki adımı' atmak üzereyseniz, bir gün daha kararınızı düşünmeye çalışın. Düşünceleriniz daha sonra netleşecek.

Kendini kariyer konularında geliştirmek isteyebilirsin. Bunun hemen maddi bir karşılığı olmayabilir. Ancak alacağın eğitimler, odaklanacağın konular uzun vadeli planlarında sana destek olabilir. Bugün bu konulara odaklanman gerekecek.

Zihnini canlı tutmaya ayrıca özen göstermen gerekecek bugün. Nefes egzersizleri yapmayı ihmal etmemek yararına olabilir. Yediklerine daha çok dikkat etmek de günü rahat geçirmene vesile olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni fikirlere ve projelere açık olmak keyfini yerine getirecek bugün. Geleceğe yatırım yaparken daha özgür davranabilirsin de. Keyifli iletişimler de her konuda sana çok daha iyi bir enerji sağlayabilir.

5 Ağustos 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Perde arkasında yaşanan gizli pazarlıklar sizi heyecanlandırıyor. Bu işle ilgiliyse, rakiplerin ilgilenmesini önlemek için müzakerelerin gizli tutulması gerekir. Başkalarından sakladığınız bir ilişkiyse ve zaten bir partneriniz varsa, sonuçlarını düşünmeye başlamalısınız.

5 Ağustos 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğe dair hedeflerine ulaşmak için her yolu mubah görmeye başlayabilirsin. Azmin artıyor fakat hırslarını kontrol altında tutabilmelisin. Oturduğun yerden kimsenin seni fark etmesini istemediğin bir gün yaşıyorsun. Hem sosyal hem de kariyer olarak kendine çeki düzen vereceksin. Bugün, motivasyonu kıran kim varsa onlara karşı tutumun sert olabilir.

5 Ağustos 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anne ya da babanızdan duyabileceğiniz eleştirilere karşı biraz daha açık olmalısınız. Bu noktada sizi başarıya taşıyacak başka bir bakış açısı olabilir. Kişisel bakımınızla ilgilenebilir, kendinize zaman ayırabilirsiniz.

5 Ağustos 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay, haftanın son gününde de burcunuzdaki yolculuğuna devam ediyor. Hafta sonuna keyifli bir başlangıç yapacağınızı söylemek mümkün. Bu zamana kadar zihninizde yer alan yeni projeler ve fikirler bu dönemde somut bir nitelik kazanabilir. Kendinizi cesur, heyecanlı ve hevesli hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bu ruh haliniziortamınıza da yansıtabilir, bu sayede üstlerinizden ve etrafınızdaki kişilerden takdir görebilirsiniz.

5 Ağustos 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı düzene sokmak için çaba gösterebilirsiniz. İnsan ilişkilerinizi iyi tutmalı, önce aile sonra sevdikleriniz ve diğerleri ile de ilişkinizi geliştirebilirsiniz...

5 Ağustos 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün olayların üstesinden gelemeyebilirsiniz. Bu sebeple bugün tamamen kendinize odaklanmalısınız. Vücudunuz size ne diyor onu dinlemeye çalışın. Bu yöntem biraz tuhaf görünse de, genel halinizden biraz uzaklaşmanız için hakettiğiniz arayı size sağlayacak. Yepyeni duygular keşfedeceksiniz. Arada bir gülümsemeyi unutmayın!

5 Ağustos 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Neşeli bir sohbet, bugün kontrolden çıkma potansiyeline sahiptir. Bazı şakalarla alınamayacak kadar medeni olduğunuzu düşünebilirsiniz, ancak bu tutum sizin açınızdan incinmiş duygulara ve duygusal patlamalara yol açabilir. Kendi yaralarınızın farkında olmak, onları başkalarıyla paylaşmamayı seçseniz bile size yardımcı olabilir. Başkalarına iyi görünmek için duygularınızı gizlemeyin.

5 Ağustos 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, sunum şeklinizin belli bir düzey içinde gerçekleştirmeli ve olayları abartmamalısınız. Aşk konusunda karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz.

5 Ağustos 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

5 Ağustos 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ev ailenizle ilgilenirken bazı sorunlar içinde kalabilirsiniz. Ayrıca ilişkinizde ve ortaklıkla ilgili beklenmedik gelişmeler sorunlara yol açabilir. Seyahat, yurt dışı gibi konularda ani sorunlara dikkat.

5 Ağustos 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız işbirliği rahatlamanıza neden olacak. Kendi gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz İçsel çatışmalarınızdan sıyrılmalısınız.

5 Ağustos 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 01"
Ay
Akrep
24° 27' 39"
Merkür
Koç
26° 27' 20"
Venüs
Balık
21° 36' 49"
Mars
Balık
04° 58' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 44"
Satürn
Balık
13° 18' 08"
Uranüs
Boğa
20° 39' 43"
Neptün
Balık
27° 48' 32"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 37"
Lilith
Başak
19° 47' 50"
True Node
Koç
15° 36' 03"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>