Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Çalışmalarına Yoğunlaşacaksın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Yeni ortamlara girmek için daha istekli davranman gerekecek bugün. Yeni insanlarla tanışmak ileride bir ilişki yaşayacağın insanla tanışmana sebep olabilir çünkü. Aşkta nereden ne geleceğini kestiremeyebilirsin. O yüzden bu aralar sosyal olman iyi olacak.

Bugün planlarınızı bozarsanız şaşırmayın. Spontane ve pratik yepyeni bir yaklaşımı benimsemeniz gerekebilir. Bir durum için eski yaklaşımınızın mutlaka en iyisi olduğunu varsaymayın. İşler yürümüyor gibi görünüyorsa, yeni bir şey deneyin. Aradığınız cevap düşündüğünüzden daha yakın.

Bugün parasal anlamda büyük sıkıntılarla karşılaşmaman olası. İçini rahatlatacak durumlarla karşılaşabilirsin. Maddi açıdan zihnini yoran şeyler olmaması, ileriye dönük daha rahat planlar yapmanı kolaylaştırabilir.

Kendini yaptığınyüzünden çok yormamaya dikkat etmelisin bugün. Bulduğun fırsatları dinlenmek için kullanmak sana iyi gelecek o yüzden. Bolca su tüketmek ve yeri geldiğinde dinlenmek enerjini daha iyi bir hale getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni şeylere başlamak için gereken cesareti toplayabilirsin. Hayatında değişiklik yapmak için uzun zamandır beklediğin fırsatı bulmak, ileriye doğru adım atmanı da kolaylaştıracak ayrıca. Sevdiklerin de senin kadar sevinecek en az.

4 Ağustos 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Asıl amacınız bu olmasa da, kendinizi bir kulüpte veya toplumda aktif ve önemli bir rol üstlenirken bulabilirsiniz. Bir rakipten bir tür rekabet bekliyordunuz ve sizi şaşırtacak şekilde, onlar isteyerek sürücü koltuğuna geçmenize izin vermek için geri adım atacaklar.

4 Ağustos 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan bir Aslan burcuysan onların geleceği için daha çok kaygılanabilirsin. Onların daha iyi bir geleceği olması için çalışmalarını artıracaksın. Bugün her olay sana kendini hatırlatacak. Kafandakiler ve yaşamında oluşturdukların arasında güzel bir uyum yakaladığında aklının içindeki meselelerin de zamanla silinip gittiğini sen de fark edeceksin.

4 Ağustos 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konuların ön planda olacağı bugün gereğinden fazla harcamalar yaparak bütçe dengenizi aşabilirsiniz. Bugün özellikle birilerini tenkit ederken ölçüyü kaçırmamalısınız. Çevrenizin cesaret ve cömertliğinizi yanlış anlaması planlarınızı sekteye uğratabilir. Kendinizle ilgilenin.

4 Ağustos 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken size hem yenilik, hem enerji hem de heyecan vaat ediyor. Yeni adımlar atmak, yeni girişimlerde bulunmak istiyorsanız tam zamanı. Uzun süredir gerçekleştirmek istediğiniz konularda tam beklediğiniz gibi koşullar oluşabilir. İşle ilgili değerlendirmeniz gereken yeni fırsatlar söz konusu olabilir. Bol bol yolculuk planı yapabileceğiniz, yurt dışına çıkma hayalleri kurabileceğiniz bir gündesiniz.

4 Ağustos 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda derin düşünmeden akışında kalmasına izin vermelisiniz. Kontrol edemeyeceğinizi kabullendiğinizde büyük bir rahatlık gelecektir.

4 Ağustos 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcılığınız bir kuş gibi kanat çırpıyor fakat önünüze büyük bir engel çıkacak gibi görünüyor. Biri ya da bir şeyler, ilerlediğiniz yolda devam etmenizi istemiyor çünkü muhtemelen onun hayatta pek de tasvip etmediği yepyeni bir tutkuyu keşfetmenizden korkuyor. Sahne kimin, unutmayın. Orada tek bir mikrofon var ve o sizin.

4 Ağustos 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir kaçınmaya çalıştığınız hayatınızın parçaları bugün yüzeye çıkabilir ve başınıza biraz bela açabilir. Henüz yola koymadığınız bir şey, size bir ders vermek için giderek daha kaotik hale geliyor. Şimdi daha ilerisini düşünmeye ara verip bugünün işlerini düzenleme zamanı. Fazla rahat olmak kötü sonuçlar doğurabilir, bir gözünüz daima saatinizde olmalı.

4 Ağustos 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecektir. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecek.

4 Ağustos 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

4 Ağustos 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim ve ev, aile konuları ön plana çıkabilir. Aile içinde bazı problemler yaşanabilir. Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle; maddi kaynaklar vehayatınızda önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Ani beklenmedik değişimler ve terfi söz konusu olabilir.

4 Ağustos 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çeşitli nedenlerden dolayı bilinçaltınızın sizi yönlendirmesine izin veriyor ve yaşamı her konuda sorguluyorsunuz. İçsel sesinizin meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmasından dolayı, bilgi dağarcığınızı entelektüel düzeyde arttırabilirsiniz.

4 Ağustos 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 41' 06" R
Ay
Başak
20° 00' 34"
Merkür
Koç
17° 07' 21"
Venüs
Koç
18° 39' 55"
Mars
Balık
21° 59' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 35"
Satürn
Balık
15° 38' 33"
Uranüs
Boğa
21° 47' 07"
Neptün
Balık
28° 35' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 02"
Lilith
Başak
22° 13' 40"
True Node
Koç
15° 37' 48"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>