Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Birikimini Kullanıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Yeni insanlara tanışmak için ortamlara girmekten kaçınmamalısın bugün. Bu şekilde ileride mutlu olacağın ilişkiyi yaşamana sebep olacak insanla karşılaşabilirsin. Yeniliklere açık olmak mutlu olma şansını artırmaya devam edebilir.

Keyif almadığınız işlerden kendinizi uzak tutmaya çalışıyorsunuz. Ama daha fazla başarı için hoşlanmadığınız işlere de yönelmeniz gerekiyor. İşi bir eğlence gibi ele almanız güzel, ama koşullarınız buna pek elverişli görünmüyor.

Yeni başladığın işlerin istediğin gibi gitmesi seni cesaretlendirebilir. Gelişime daha çok zaman ayırmak isteyeceksin o yüzden. Bu da ister istemez gelirine yansıyacak tabii. Maddi açıdan için rahat edebilir.

Sıkıntı ve buhran kaynağı olacak insanlardan uzak durmalısın bugün. Kendine güvenmeni engelleyecek insanlardan uzak durmak sağlığın için de iyi olacak çünkü. Sana iyi gelmeyen etkilerden uzaklaşmak stresi azaltabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişe dönebilirsin bugün. Eski güzel zamanları hatırlayıp yad etmek senin için iyi olabilir o yüzden. Geçmişten gereken dersi çıkarmak geleceğin için önemli bir hal alabilir.

6 Ağustos 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Burcunuzdaki Güneş, her şeyin mümkün olduğu anlamına gelir, bu yüzden sizi hala geride tutan herhangi bir şüphe varsa, onlardan hemen kurtulmalısınız. Kişisel olarak sizin için doğru olanı yapın ve herkes onaylamıyorsa bir an için bile endişelenmeyin.

6 Ağustos 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun tempoda devam edenhayatına kısa bir tatil ile mola vermek istiyorsun. Tatil için ayırdığın birikimini devreye sokabilirsin. Bugün arkadaşlarınla aranızda yapacağınız organizasyonda ön plana çıkabilirsin. Bu kadar kendini ortaya koyman bazı kıskançlıklara neden olabilir. Eğer yalnız bir Aslan burcuysan, bir süredir mesajlaştığın kişi ile vakit geçirme planları yapacaksın.

6 Ağustos 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğiniz her türlü konu ve duruma ulaşabilirsiniz. Yeter ki harekete geçin. Bugün yeni yerler keşfetmek isterken bir yandan da kendinizi yorgun ve sakinlik arayışı içinde hissedebilirsiniz. Bu ani ruhsal değişiminize kapılmayın. Sizin için asıl değerli olan gözünüzün önünde duruyor, sadece gözünüzdeki perdeyi kaldırmalısınız.

6 Ağustos 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi istekli ve duyarlı kılmakta. Şahsi alanda önemli kararlar ve planlar içinde olabilirsiniz.

6 Ağustos 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevginizi gösterdiğinizde sevgi dolu karşılık alabileceğiniz bir gündesiniz ve partneriniz beklemediğiniz kadar sevgi dolu olabilir. Bu sizi çok...

6 Ağustos 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Süper güçlere sahip olmak üzerine hayal kurmayı bıraktığında, emin ol çok daha iyi hissdeceksin. Sen bir süper kahraman değilsin ve hiçbir zaman da olmadın. Öte yandan, geçmiş sömürülmüş olan yeteneklerin var, fakat şu an bu yeteneklere ilgi göstermiyorsun. Bu meseleleri yeniden düşünme zamanı.

6 Ağustos 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda neye sahip olduğunuzu bilmek, onu nasıl kullanacağınıza karar vermenin ilk adımıdır. Bugün ince düşünceli bir şekilde bir bütçe oluşturabilirsiniz. Ayrıca, halihazırda sizin lehinize çalışan şeylerin farkında olmak, onu tatsız bir şekilde kısıtlayıcı hale getirmemelidir ancak, evinizin veya aile ortamınızın talepleri konusunda gerçekçi olun. Oradaki güç dinamiklerinden memnun olmasanız bile, onlara karşı çalışmaktansa onlarla çalışmak daha iyidir.

6 Ağustos 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün aşklarınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın kalıp düşünceleri, isteklerinize belli bir kontrol getiriyor. Başarıyı karşı taraftan beklemeniz, hataya açık olmanıza neden oluyor.

6 Ağustos 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işinizde yeni sorunlarla karşılaşacaksınız. Ama tam zamanında gelen bir yardım sayesinde görevinizi sakince tamamlayabileceksiniz. Her ne kadar bu yardım alışılmadık bir yerden gelse de, sakın geri çevirmeyin. Sağlığınız konusunda gelecek için ibreyi olumlu yöne çevirebilirsiniz. Olaylara sabır ve dikkatle yaklaşırsanız, uzun vadede bazı sağlıksız davranışlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

6 Ağustos 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; aile ve evinizle ilgilendiğiniz bir gündesiniz ama tartışma içinde kalabilirsiniz. Ama çalışma hayatı, sağlık konusunda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Kariyer, ilişki hayatınızda ise dikkatli olmalısınız.

6 Ağustos 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün daha fazla çalışmaya eğilimlisiniz. Kendinizi belli bir düzene aitmiş gibi görmeniz,disiplininizi arttırıyor. Duygusal ilişkilerinizde isteklerinizi yeniden belirlemelisiniz. Çok gerginsiniz. Bugün konulara sabit bakmanızda yarar var.

6 Ağustos 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 44' 34" R
Ay
Başak
08° 37' 21"
Merkür
Koç
17° 34' 11"
Venüs
Koç
17° 28' 29"
Mars
Balık
21° 14' 41"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 20"
Satürn
Balık
15° 32' 50"
Uranüs
Boğa
21° 43' 56"
Neptün
Balık
28° 33' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
20° 01' 39"
Lilith
Başak
22° 07' 14"
True Node
Koç
15° 36' 32"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>