Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gözler Üzerinde Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşka ve ilişkiye istediğin kadar zaman ayıramayabilirsin bugün. Sevdiğin kişinin isteklerini reddetmek zorunda da kalabilirsin. Ancak bugün önceliklerin farklı olabilir. Önemli olan bunu karşı tarafa hissettirmek olacak.

Zihninizi, uzun zamandır tezahür ettirmeye çalıştığınız bazı büyük planlar için ortaya koymuş olabilirsiniz. Sorun şu ki, bugün aniden bir parça pasta isteyen son derece büyük bir egosu olan bir şeyle veya biriyle çatışan bir çatışma yaşanabiliri. Ya o ya da bu kişi uçağınızı gökyüzündeyken vurmak istiyor olabilir. Hayallerinize dayanmaktan umut etmekten vazgeçmeyin. Bu karşıtlığın yol boyunca yaşanılan maceranın sadece bir parçası olduğunu anlayın.

İş ve maddi konularda yapacağın konuşmalar önemli olabilir. O yüzden bugün iletişim kanallarını açık tutmanda fayda var. Beklenmedik gelişmeler ve yeni iletişimler,konusunda daha fazla yol kat etmene vesile olabilir bugün.

Stresi geride bırakmak adına daha fazla çaban olabilir bugün. Bunun için meditasyona odaklanabilir, açık hava yürüyüşleri yapabilirsin. Zihnini daha iyi şeylere açmanın etkisini daha fazla hissedebilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün erkenden kolları sıvaman gerekebilir. Haftaya başlamadan önce o haftanın hazırlığını yapman önemli bir hal alabilir. O yüzden bugün daha özenli hareket ederek bir çalışma programı çıkarabilir ve işine daha keyifle sarılabilirsin.

7 Ağustos 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugün hafta sonu olmasına rağmenve kariyer kapısında bir değişiklik sizleri bekliyor. Özellikleyerinizden terfi alabilir ya da uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir başka işe başlamak için adım atabilirsiniz. Zihniniz gün boyunca yeni fikirler üretebilir. İşinizi bitirdikten sonra yürüyüşe çıkın ve kafanızı boşaltmayı unutmayın.

7 Ağustos 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesi ile birlikte yaşayan bir Aslan burcuysan dağınıklığından şikayetçi olabilirler. Bu konuda kendine çeki düzen veriyorsun. Bugün arkadaşların ya da bir grupla zaman geçirmek tercihin olacak. Pazar gününü onları görerek telafi ediyorsun. Konuşmaların, fikirlerin, duruşun seni yakından takip eden biri tarafından izlenebilir. Bugün sana yakınlık gösterenlerin fazla olması, seni şaşırtacak.

7 Ağustos 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dürüstlüğün ve güvenilir olmanın daha fazla sorgulanacağı bugünü yalnız kalarak geçirmek isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda tutkularınızın esiri olmamaya özen göstermelisiniz. Sizi kısıtlayan ilişkilerden uzak durmalısınız.

7 Ağustos 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içerisinde becerilerinizi daha iyi kullanabileceğiniz imkanlar var. Ancak bütçeniz üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz.

7 Ağustos 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda şansın sizden yana olacağı bugünleri iyi değerlendirirseniz girişimlerinizin neredeyse tamamı başarı ile sonuçlanabilir.

7 Ağustos 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi bazı sorulara cevap ararken bulabilirsiniz ama tüm bunları kelimelere dökmek biraz zor olacak. Duygusal güvenliğiniz için endişeleniyorsunuz çünkü bu durumu şu an anlamlandıramıyorsunuz. Muhtemelen bugün her şeyi tamamen çözmek imkansız olacak. bir kaç gün bekleyin. Duygularınız daha açık bir hale gelecek ve sorularınızın cevapları size hiç olmadığı kadar açık bir şekilde görünecek.

7 Ağustos 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi hayatınızdaki sorunların tüm yönlerini anlamak için eşsiz bir konumdasınız. Bu size, kafaları hâlâ kuma gömmüş olanlara karşı muazzam bir avantaj sağlarken, size başkalarına karşı daha büyük bir sorumluluk da verir. Sezgisel olarak neyin en iyi olduğunu biliyorsunuz ve şimdi başkalarını bir araya getirmenin ve sizin bakış açınızdan görmelerine yardımcı olmanın bir yolunu bulmalısınız.

7 Ağustos 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Etrafınızdaki kişileri yönlendirme konusunda önemli aşamalar kaydediyor ve bundan büyük keyif alıyorsunuz. Ani değişimlere hazır olmalı, çevrenizin caydırıcı davranışlarına aldırmamalısınız.

7 Ağustos 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

7 Ağustos 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, çocuk, hobi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bu konularda seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz. Kariyerle ilgili ise yeni kararlar almak için hiç uygun bir günde değilsiniz ayrıca partnerle bazı konularda anlaşmakta güçlük çekebilirsiniz. Maddi açıdan ise destekleniyorsunuz ayrıca gizli, platonik aşklar karşınıza çıkabilir.

7 Ağustos 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yaptığınız işlere farklı bir vizyon getiriyorsunuz. Cesaret isteyen çalışmalarınız için gerekli donananıma sahip olmanıza rağmen, fikir ayrılıkları konusunda karşıt düşünceler içinde kalıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat edin.

7 Ağustos 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 57' 24" R
Ay
Yay
08° 17' 46"
Merkür
Koç
16° 02' 21"
Venüs
Koç
26° 36' 06"
Mars
Balık
26° 58' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 36"
Satürn
Balık
16° 15' 15"
Uranüs
Boğa
22° 08' 39"
Neptün
Balık
28° 47' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 21"
Lilith
Başak
22° 56' 30"
True Node
Koç
15° 31' 19"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>