Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendini Gösteriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2022, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin insanla iletişim her zamankinden zor olabilir bugün. Birbirinizi tam olarak anlamadığınızı hissedebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar, kalp kırıcı sözler daha fazla etkisini hissettirebilir. Bunlara biraz mesafe ile yaklaşman gerekecek.

Uzun zamandır çelişki yaşadığınızarkadaşınız sizin bütün iyi niyetli yaklaşımlarınıza kapalı görünüyor. Bununla ilgili destekleriniz olabilir. Yeni arayışlar için, iyi bir zamanlama değil.

Yeni işler hakkında beklediğin haberleri alabilirsin bugün. Henüz bazı adımlar atmasan da bu konularda zihnini netleştirmen olası. Önümüzdeki günlerde kendini daha yoğun bir ortamda bulman olası. O yüzden bugün en iyisi bir şeylere mesafeyle yaklaşıp gözlem yapmak olacak.

İş programında boşluk yaratıp kendine zaman ayırmayı ihmal etmemelisin bugün. Arada dinlenmek senin için önemli olabilir çünkü. Zihnini boşaltmak ve keyifli şeylere odaklanmak sağlık açısından önem kazanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanlardan biraz uzaklaşmayı düşünebilirsin. Kendi başına kalmak senin için daha önemli olabilir çünkü. Zihnini boşaltıp kendi sağlığına odaklanmayı daha fazla tercih edebilirsin.

9 Ağustos 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gezegenler, birisinin bugün cömert doğanızdan yararlanmaya çalışacağı konusunda uyarıyor, ancak artık kendinizi korumak için adımlar atabileceğinizi biliyorsunuz. Özelliklecephesinde, başkalarının kendileri için yapması gereken işleri yapmayı teklif etmeyin.

9 Ağustos 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sanat ile uğraşan bir Aslan burcuysan, önüne yeni fırsatlar çıkabilir. Bu fırsatları değerlendirmekten başka bir şey düşünmeyeceksin. Kendini gösterebileceğin, mantıklı düşünebileceğin yatırımlarla ilgili araştırmalar yapacağın bir döneme giriyorsun. Kişisel gelişimine destek olacak araştırmalar ve görüşmeler yapacaksın. İkili ilişkilerin çok olumlu bir fırsatı karşına getirebilir.

9 Ağustos 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili önemli görüşmeler ve haberlerin gündemde olacağı bir gündesiniz. Parasal açıdan sizi rahatlatacak sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Görmezden geldiğiniz ya da gönüllü olmadığınız konulara karşı kayıtsız kalmamanız gerektiğini fark ediyorsunuz.

9 Ağustos 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu günlerde dinlenmek ve iç sesinize kulak vermek için ideal bir dönemdesiniz. Ancak gereksiz endişeler yüzünden şanssız olduğunuz fikrine kapılmamanızda ve kendinizi mutsuz etmemenizde fayda var. Geçmişe dönmek, anılara odaklanmak size huzur verebilir. Önemli planların beklemede tutulması da gerekecek. İş ortamında devam eden konular,ilişkilerini onarma çabanız başkaları tarafından anlaşılmayabilir.

9 Ağustos 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sınırlarınızı iyi bilerek bunu profesyonel hayatınıza yansıtmalısınız çünkü bugünlerdearkadaşlarınızın size fazla ve gereksiz gelen samimiyeti...

9 Ağustos 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanların davranışlarını analiz ediyor olabilirsiniz. İnsanlarla ilgili yargılarınız hayatınız boyunca hep çok güçlü olmuştur ve bir nevi doğuştan psikolog olduğunuz söylenebilir. Belki sonunda birini çözeceksinizdir. Biraz gizemli hareketlerde bulunan bir kişi olabilir etrafınızda. Bugün bu gizemi çözen kişi siz olabilirsiniz! Sahip olduğunuz sezgisel yeteneği kullanarak bu kişiyle zekice başa çıkabilirsiniz. O kişinin hassas olduğu noktayı bulabilirseniz, onun suyuna gitmeyi başaracaksınız.

9 Ağustos 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ayrıntılı bir bütçe hazırlamak şu anda hayati önem taşıyabilir. Kendinizi maddi şeylerle şımarmaya dair arzularınız konusunda gerçekçi olmanız gerekir. Kendinizi arada sırada ödüllendirmeyi bütçenize dâhil etmezseniz, onu aşmanız ve bu yüzden kötü hissetmeniz çok olası. Kabul etmek ve planlamak bunu daha yönetilebilir tutabilir.

9 Ağustos 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin sizi yorduğunu fark ediyor ve bu konuda gerekli önlemleri almıyorsunuz. Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Alışkanlıklarınızı gözden geçireceksiniz.

9 Ağustos 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi eski ve yerleşik yöntemlerinizi değiştirebilirseniz, ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olacak. Ayrıca yeni yaklaşımlara açık olan meslektaşlarınızdan beklenmedik bir destek de görebilirsiniz. Doğal davranırsanız, özel hayatınızda yepyeni ilişkiler için olasılıkların kapısını açabilirsiniz. Hem kendinizi hem çevrenizdekileri şaşırtın! Bu durum sağlığınız için de geçerli. Yeni ve sıradışı bir spor deneyin.

9 Ağustos 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün çalışma hayatı, gündelik işlerle ilgilenebilirsiniz. Ayrıca seyahat, eğitim, yurt dışı, hukuk konularında fazla mükemmeliyetçi yaklaşımınızdan dolayı fırsatlarınızı kaçırabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı olumlu etkileyecek kararlar da alabilirsiniz. Ama psikolojik olarak ya da sağlık olarak kendinizi bugün iyi hissedemeyebilirsiniz. Ayrıca gizli bir aşk ilişkiniz var ise sorunlar yaşanabilir.

9 Ağustos 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Amaçlarınızın saptırılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bugün ikili ilişkilerinizde tüm enerjinizi kaşı tarafa göre yönlendirmek istiyorsunuz. Güven duygunuzun gelişmesini bekliyorsunuz. İniş ve çıkışlarınızı dengeleyeceğiniz bir gündesiniz.

9 Ağustos 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 48' 29" R
Ay
Yay
06° 21' 10"
Merkür
Koç
16° 01' 31"
Venüs
Koç
26° 24' 48"
Mars
Balık
26° 51' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 29"
Satürn
Balık
16° 14' 24"
Uranüs
Boğa
22° 08' 08"
Neptün
Balık
28° 47' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 50"
Lilith
Başak
22° 55' 29"
True Node
Koç
15° 31' 50"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>