Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Çevrene Danışıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Karşındaki insanın sana karşı iyi bir sevgili olma borcu olduğunu düşünmen seni mutsuz edebilir. Eğer o kişinin içinden gelmiyorsa bazı şeyler, bunu bir düşünmen gerekecek. Kimse hiçbir şeye mecbur değil.

Her türlü yaratıcı proje için güzel bir gün. İşinize yansıtabileceğiniz bazı fikirler olabilir. Onları yazmaktan veya başkalarıyla paylaşmaktan korkmayın. Aklınız mükemmel planlarla dolu. Bu enerjiyi boşa harcamak ayıp olur! Bu fikirleri yakalamaya ve tutmaya çalışın. Bu şekilde, doğru zaman geldiğinde onları kullanabilirsiniz.

Maddi açıdan seni büyük meseleler beklemeyebilir bugün. Kazanç konusunda da masraflar konusunda da bir şeyler orta halli devam edebilir. Bu süreci bir şeyleri gözlemleyip yeni adımlar atmadan önce plan yapmak için kullanabilirsin.

Baş ağrılarına karşı kendini koruman gerekebilir. Bunun için bol bol sıvı tüketmek iyi olabilir. Elin hemen ilaca gitmemeli ama. Bazı şeyleri daha sağlıklı tercihlerde bulunarak da kontrol edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içerisinde odaklanman gereken her şeye zaman ayırabileceksin. Birçok şeyi sonlandırman olası o yüzden. Verimli bir gün geçirebileceksin. Yarım kalanbırakmamak sana kendini çok daha iyi hissettirecek.

13 Ağustos 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Size değer vermeye çalışan insanlarla uğraşırken sağlam durmanız gerekir. Zıt burcunuzdaki Satürn, üstesinden gelmek için donanımlı hissetmeyeceğiniz zorluklar getirecektir, ancak güçlü kalır ve yaratıcı düşünürseniz, bunların üstesinden gelmenin yollarını bulacaksınız.

13 Ağustos 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan bir Aslan burcuysan, onların sağlığına olan düşkünlüğün artabilir. Kişisel temizliklerine daha fazla dikkat ediyorsun. Güzellik veya beslenme konularında ekstra işler yapmak istiyorsan, blog yazarlığı yapmak isteyebilirsin. Bu konularda fikir almak için arkadaşlarına danışabilirsin. Anne ailesinde ani sağlık konuları gündeme gelebilir.

13 Ağustos 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınızla, sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz. Evin ve işin sorumluluğundan uzak kalmak kafanızı toplamanıza yardımcı olacaktır. Bu da kendinizi, duygularınızı daha anlamanızı sağlayabilir. Açık sözlülüğünüz ilişkileriniz için önemli bir adımı oluşturabilir.

13 Ağustos 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi istekli ve duyarlı kılmakta. Şahsi alanda önemli kararlar ve planlar içinde olabilirsiniz.

13 Ağustos 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı ilk eylemin sizden geleceği günlerde olduğunuz için dikkatli olmanız gerekmekte. Yeni tanışma ve bağlantılar kurabilirsiniz...

13 Ağustos 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evde oturulacak bir gün değil. Eğer tam vaktinde limana inmezseniz gemiyi kaçıracaksınız! Saatinizi doğru ayarladığınızdan emin olun. Durmanın da koşmanın da bir vakti vardır. Bugün tamamen ikincisiyle alakalı bir gün. Hayatın tadını çıkarın. Her gününüzün kıymetini bilin.

13 Ağustos 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rutin görevlerin sizin istediğiniz şekilde yapılması şimdi çok önemli görünebilir. Aklınızdaki güzel bir ideale uymaya çalışıyor olsanız da, diğer insanlar üzerinde küçük şeyler üzerinde kontrol uygulamak, hayatın daha büyük meselelerinde engellenmiş hissetmeyi telafi etmenin bir yolu olabilir. Muhtemelen sizin için özel biriyle önemli bir konuşmanın zamanı gelmiştir. Asıl sorunu bilmek onlar için bir rahatlama olabilir, o yüzden ertelemeyin!

13 Ağustos 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani gelişen olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Bazı sırların ortaya çıkmasıyla kafanızdaki düşünceler şekil değiştiriyor. Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek bir zekanız var. Her olayı anında değerlendiriyorsunuz.

13 Ağustos 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yavaş yavaş da olsa kesin bir şekilde, küçük sakin adanızdan sıkılmaya başlıyorsunuz. Hayata geçirilmeyi bekleyen yeni fikirleriniz ve planlarınız var. Bunları daha fazla ertelemeyin. Bavulunuzu toplayıp yeni dünyalara yelken açın. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşırsanız, size destek verecek dinamik bir tayfanız da olacak.

13 Ağustos 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün maddi konular ve okült konularla ilgilenebilirsiniz. Para konusunda karşınıza şanslar çıkabilir ama ani harcamalar yapabilirsiniz.

13 Ağustos 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişilerle bir araya geleceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Evinizde huzuru sağlamak adına, girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız. Ailenizin mutluluğu için çok şey başarmak isteyebilirsiniz.

13 Ağustos 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 21' 59" R
Ay
Başak
16° 09' 36"
Merkür
Koç
17° 15' 58"
Venüs
Koç
18° 15' 46"
Mars
Balık
21° 44' 22"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 06"
Satürn
Balık
15° 36' 37"
Uranüs
Boğa
21° 46' 02"
Neptün
Balık
28° 34' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 53"
Lilith
Başak
22° 11' 30"
True Node
Koç
15° 37' 23"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>