Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Beklentilerin Artıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle düşündüğün kadar zaman geçirememek seni biraz üzebilir. Bu konuda kendini üzmemek adına biraz çaba göstermen gerekecek. Mesela ufak tefek jestlerle kendini ona hatırlatabilirsin. Direkt zaman geçiremeseniz de aşkı birbirinize hatırlatabilirsiniz.

İş hayatınızda sıradan ve sıkıcı bir gün geçireceksiniz. İş arkadaşlarınızla fazla muhabbet ediyorsunuz. İşlerinizin bu yüzden aksaması amirinizle aranızın açılmasına sebep olabilir.

İş konusunda çevrendeki insanlar gereksiz bir müdahalecilik ile sana yaklaşabilir. Bu da seni biraz gerebilir. Ancak her ne olursa olsun, insanlar sana ne derse desin bu olaylar sende patlamamalı. İş konusunda yapıcı davranmalısın.

Kendine daha çok zaman yaratmak sana çok daha iyi gelebilir. Kafanı toparlamak sana çok iyi bir enerji verecek zira. Ayrıca duygularını kontrol edip stresten arınmanı da bu vesileyle sağlayabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatını değiştirecek dokunuşlar yapacak bir insanla tanışman mümkün olabilir bugün. Onun sayesinde yeni insanlarla tanışıp yeni ortamlara da girebilirsin hatta. Güzel şeyleri sana çekecek bir etkiyle karşılaşmak bütün enerjini değiştirebilir.

12 Ağustos 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aldığın her şeyi tamamlayacak enerjiye ve dayanıklılığa sahipsin. Ana hedefleriniz bir şekilde kariyerinizle veya gönüllü bir projenizle bağlantılı olacaktır. Çok fazlaolacak ve teşvik, yakında planların ve umutların gerçeğe dönüşmesidir.

12 Ağustos 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Meslek alanında kendini geliştirmek için çeşitli konferanslara katılabilirsin. Kendine katkı sağladığını düşündüğün her türlü fırsatı değerlendiriyorsun. Çalıştığın yerde para konusunu ilk defa bu kadar açıkça konuştuğunu fark edeceksin. Karşıt burcunda Dolunay meydana gelecek. En iyiye ulaşma arzun, Dolunay ile birlikte yükselirken, hayata karşı olan beklentilerin de artacak.

12 Ağustos 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Vaktinizi evinize, ailenize ayırabilirsiniz. Evde yapacağınız düzenlemeler daha rahat hareket etmenizi sağlayabilir. Bu sayede daha esnek olabilirsiniz. Aile üyeleriyle vakit geçirmek, onlardan alacağınız destek sizekonusunda kafa rahatlığı verecektir.

12 Ağustos 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay, haftanın son gününde de burcunuzdaki yolculuğuna devam ediyor. Hafta sonuna keyifli bir başlangıç yapacağınızı söylemek mümkün. Bu zamana kadar zihninizde yer alan yeni projeler ve fikirler bu dönemde somut bir nitelik kazanabilir. Kendinizi cesur, heyecanlı ve hevesli hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bu ruh haliniziortamınıza da yansıtabilir, bu sayede üstlerinizden ve etrafınızdaki kişilerden takdir görebilirsiniz.

12 Ağustos 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Strese girdiğinizde hemen bir şeyler almaya yönelebiliyor, fazladan masraf ederek maddi konularda sıkıntı yaşayabiliyorsunuz. Borçlanmaya dikkat edin.

12 Ağustos 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendimize sık sık "Neden ben" diye sorarız. Bu soruyu kendinize herkesten daha çok sorduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayatınız size sonsuz bir roller-coaster turu gibi geliyor olabilir. Derinde bir yerde, bunu başka türlü yaşayamayacağınızı biliyorsunuz. Bugün, yapabiliyorsanız, bir mola verin. Duygu ve düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşın. Yüksek sesle söylediğinizde içinde bulunduğunuz durumla ilgili kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

12 Ağustos 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınıza rehberlik edecek bir felsefe bulmak şu anda zor olabilir. Bildiğiniz manevi seçeneklerin hiçbirinin size çok iyi uymadığını hissedebilirsiniz ancak, kendi deneyiminiz muhtemelen düşündüğünüzden daha önemli. Şu an için, ilerlemek adına kendi en iyi kararınızı kullanmanız gerekebilir. Çevrenizdeki dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için ilerleme kaydedebiliyorsanız, bu muhtemelen doğru yolda olduğunuzun bir işaretidir.

12 Ağustos 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün. Temponuzun yoğun oluşu yüzünden dinlenmeye az vakit ayırıyorsunuz.

12 Ağustos 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

12 Ağustos 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün partner ya da ortakla ilgili ani beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Artık ilişkilerinizle ilgili belirsiz konular belirli hale gelebilir.

12 Ağustos 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün özgürlük duygunuzun sizi farklı konumlara sürükleyebileceğini düşünmeli ve kendinizi özel bir kişi gibi görmemelisiniz. Yaptığınız çalışmalar, istediğiniz hedefe yaklaşmanızı sağlıyor. Yaşam kalitenizi yüksek tutuyorsunuz.

12 Ağustos 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 48' 50" R
Ay
Başak
21° 33' 58"
Merkür
Koç
17° 04' 01"
Venüs
Koç
18° 49' 40"
Mars
Balık
22° 05' 40"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 23"
Satürn
Balık
15° 39' 19"
Uranüs
Boğa
21° 47' 33"
Neptün
Balık
28° 35' 38"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
20° 05' 29"
Lilith
Başak
22° 14' 33"
True Node
Koç
15° 37' 58"
Son Güncelleme : 20/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>