Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Değişim Kapıda Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk konusunda eski hatalarından ders çıkarman gerekecek. Daha önceden yaşanan ve içine sinmeyen mevzular hakkında daha fazla düşünme şansı bulabilirsin. Bu süreçte biraz kendini tartabilir ve hatalarına odaklanabilirsin.

Sizinle ilgili bir haberi en son siz duyacaksınız. Sizi şaşırttığı kadar sevindiren de bir haber olacak bu. Sevindiğiniz için, neden size söylenmediğiyle ilgili sitemlerinizi dile getirmeyeceksiniz.

Eğer birkonusunda hataların olduysa bugün bunları düzeltmek için çaba gösterebilirsin. İstenen veya beklenen işi olması gerektiği gibi çıkarmak önceliğin olabilir. Parasal açıdan kendini biraz daha kuvvetlendirebilirsin.

Sağlığına özen göstereceğin bir gündesin. Kendine daha iyi bakabilirsin. Egzersiz ve sağlıklı beslenmenin de etkisi bugün daha fazla olabilir. Yeni rutinler başlatmak için iyi bir gün olacak. Kendini daha iyi hissetmek için gününü daha dikkatlice planlayabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı şeylerin daha rahat yoluna girmeye başladığını görmek seni çok ama çok memnun edebilir. Gerek maddi konularda, gerek sosyal konularda kendini daha rahat bir zeminde bulabilirsin. Yeni kararlar almak için de iyi bir gün olabilir o yüzden.

11 Ağustos 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün Güneş-Uranüs bağlantısı hem evde hem de işte, özellikle de ikincisinde değişikliklere hazır olmanız gerektiği konusunda uyarıyor. Meslektaşlarınızın veya işvereninizin yaptıklarına katılmıyorsanız, onlara bildirin… ama dinlemelerini beklemeyin.

11 Ağustos 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde patronunun güvendiği bir elemanı olman üzerine fazla sorumluluk verilmesine neden oluyor. Durumdan şikayetçi değilsin ancak görevlerin seni kısıtlayabilir. Bulunduğun ortamlardaki varlığını sorgularken karakter bazlı değişimler yaşayabilirsin. Aşkın gezegeni Venüs, burcunda konumlanmaya başlıyor. Güçlü bir konumu simgeleyen Venüs, paylaşımcı ve heybetli yanını gözler önüne serecek.

11 Ağustos 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hesap defterinizi açabilir, gelir gider muhasebenizle ilgilenebilirsiniz. Ne durumda olduğunuzu bilmek, ilerlemenizin de önünü açabilir. Parasal konularda ince eleyip sık dokuyacağınız bir gün olabilir. Bu dikkati yedikleriniz konusunda da göstermelisiniz.

11 Ağustos 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken size hem yenilik, hem enerji hem de heyecan vaat ediyor. Yeni adımlar atmak, yeni girişimlerde bulunmak istiyorsanız tam zamanı. Uzun süredir gerçekleştirmek istediğiniz konularda tam beklediğiniz gibi koşullar oluşabilir. İşle ilgili değerlendirmeniz gereken yeni fırsatlar söz konusu olabilir. Bol bol yolculuk planı yapabileceğiniz, yurt dışına çıkma hayalleri kurabileceğiniz bir gündesiniz.

11 Ağustos 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlamak isteyebilirsiniz ya da yalnız iseniz karşınıza çıkan flört imkanlarına şans verebilirsiniz. Aşkın kapınızı çalacağı günlerdesiniz...

11 Ağustos 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayallerinize sarılın ve en sevgili düşlerinizi aklınızdan çıkarmayın. Bunlar sizi hayatta tutan şeylerdir; zihinsel olarak canlı kalmanızı sağlarlar. Uğruna çabaladığınız bir şeyler yoksa, eylemlerinizin ardında gerçek bir amaç olmaksızın öylece yaşayıp gittiğinizi fark edebilirsiniz. Rasyonel aklınızın size ne söylediğine aldırış etmeyin; hayal gücünüzden esin almanızın tam zamanı.

11 Ağustos 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kontrolünüz dışındaki koşullar bir grup etkinliğine katılmanızı engelleyebilir. Bu siz ve başkaları için biraz hayal kırıklığına neden olabilir. Yapacak başka bir şey bulmak en iyisidir. Olmayan şeyler için bir suçlu aramak yerine enerjinizi bir sonraki sefere işlerin daha kusursuz ilerlemesi için neler yapabileceğinize odaklayın. Aklınıza gelen yaratıcı cevaplar sizi bile şaşırtabilir.

11 Ağustos 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel isteklerinizle, karşı tarafı etkiniz altına alabileceğiniz bir gün. Tepe evinizdeki Ay sayesinde direttiğiniz konularda başarılı olacaksınız. Bugün, sosyal olaylara daha çok ağırlık vereceksiniz. Kafanızı karışık...

11 Ağustos 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışılmamış ve anlık hareketlerle ilişkilerinize yeni bir soluk katın. O kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kendinize biraz güvenle insanları birçok şekilde şaşırtabileceksiniz. Ayrıca ciddiye almanız gereken birçok teklif de alacaksınız. Kasvetli zincirleri ve geleneksel kalıpları kırabilir ve kişiliğinizi yeniden özgürce hüküm sürmesini sağlayabilirsiniz.

11 Ağustos 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kariyer hayatınızda ani sorunlar gündeminize gelebilir. Ayrıca partner ya da ortakla ilgili güzel fırsatlarınız var.

11 Ağustos 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çevrenize karşı kapalı ve duygusal bir tavır sergiliyorsunuz. Olayları çok fazla büyütebilir ve kafanızın daha karışmasına neden olabilirsiniz. tutmalısınız. Dürüstlük kavramını fazla abartıyorsunuz. Kabuğunuzdan sıyrılmalısınız.

11 Ağustos 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 37' 05"
Ay
Akrep
17° 36' 45"
Merkür
Koç
26° 11' 43"
Venüs
Balık
20° 55' 37"
Mars
Balık
04° 32' 27"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 42"
Satürn
Balık
13° 14' 19"
Uranüs
Boğa
20° 38' 10"
Neptün
Balık
27° 47' 17"
Plüton
Kova
01° 49' 01"
Chiron
Koç
18° 45' 41"
Lilith
Başak
19° 44' 08"
True Node
Koç
15° 35' 40"
Son Güncelleme : 28/03/2024 22:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>