Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Geçmişe Dönüyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Gün içindeki yoğunluğun yüzünden sevdiğin insanla istediğin kadar görüşemeyebilirsin bugün. Ama bunu bir olay haline getirmemeniz gerekecek. Yeteri kadar görüşememek sıkıntı oluyorsa buna yapıcı çözümlerle yaklaşmanız gerekebilir.

Sizinle ilgili pek iyi şeyler düşünmediğine inandığınız yetkilinizin başka bir kente atanması söz konusu. Bu sizi sevindireceği kadar, sürtüşmenize objektif bakmanızı, kendi eksiklerinizi de görmenizi sağlayacak.

Bugün çevrendeki insanlarla paranı paylaşman gerekebilir. O kişilere destek olmak, onların sıkıntılarını çözmek sana daha iyi gelecek. Zira onlar sıkıntıdayken senin rahat davranman en başta senin içine sinmeyebilir.

Zihnini sık sık dinlendirme imkanı bulmalısın bugün. Meditasyon yapmak rahatlamana yardımcı olabilir o yüzden sana. Bol bol temiz hava almak da sıkıntılardan uzaklaşmana yardımcı olabilir belki. Zihnini boşaltmak önem kazanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatı biraz daha spontane yaşamayı tercih edebilirsin. Kaygılara kapılarak değil, hayatın güzelliklerine fırsat vererek güzel gelişmeleri kendine çekebilirsin. Yeni şeyler denemek, yeni ortamlara girmek, yeni insanlarla tanışmak senin için çok daha pozitif gelişmeler demek olabilir.

14 Ağustos 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugün enerjinizin zirvede olduğu bir gün olacak. Özgür ruhunuzun derinliklerine dalmak için can atıyor olabilirsiniz. Ancak gün içinde karşınıza çıkacak bazı durumlar nedeniyle duygusal anlamda ikilemde hissedebilirsiniz. Bu durum dengelerin alt üst olmasına neden olabilir.

14 Ağustos 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kötü çalışma koşulları hafta içinde seni oldukça yordu. Fiziksel olarak kendini dinlendirmek istiyorsun. İdealist biri olarak evinde ve ilişkilerinde hakimiyet sende olsun istiyorsun. Bugün bahar temizliği gibi eski dosyaları, notları, defterlerini düzenleyeceksin. Aralarından çıkan notlar ya da fotoğraflar çok eskilere gitmene neden olabilir.

14 Ağustos 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde daha adil ve hoşgörülü olmanız gerekebilir. Açık sözlü olmak isterken kırıcı olabilirsiniz. Söylemleriniz ve eylemlerinizin karşı tarafta bırakacağı etkiyi hesaba katarak hareket etmelisiniz. İyi niyet göstergeleri süreci daha ılımlı geçirmenizi sağlayabilir.

14 Ağustos 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içerisinde becerilerinizi daha iyi kullanabileceğiniz imkanlar var. Ancak bütçeniz üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz.

14 Ağustos 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize zaman ayırıp dinlenin ve bunun için suçluluk duymayın. Hayatta bazen dinlenmeye ve eğlenmeye zaman ayırmak gerekmektedir.

14 Ağustos 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlar karşı dürüst olmalısın. Bir şeyleri abartarak aktarma ya da saklama gibi eğilimlerin olabilir. Kimseye zarar verme gibi bir hedefin yok. Ama egonun biraz şişirilmeye ihtiyacı var. Kendini yapmadığın şeyleri yapmış ve başarılara adım atmış gibi anlatırken bulabilirsin. Gerçekleri kendi yorumlarınla süsleme. Zaten sen birçok harika şey başardın ve başarıyorsun; insanlara bunları anlat.

14 Ağustos 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün fark edilmek karmaşık bir deneyim olabilir. En azından ilk başta muhtemelen ilgiden hoşlanacaksınız. Durumu çok fazla düşünüp ihtimaller arasında kaybolursanız bunun size mutluluktan çok endişe getirmesi de olasıdır. Fikirleri tam olarak duymak istediğiniz gibi olmasa bile, bazı büyükleriniz tarafından nasıl algılandığınızı bilmek değerli olabilir.

14 Ağustos 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ailenizin sorunlarına isteseniz bile duyarsız kalamıyorsunuz. Sevdiklerinizin huzuru sizin için takıntı halini almış. Geçmişten gelen olayların muhasebesini yapabilirsiniz. Verdiğiniz kararlar yanlış anlaşılabilir.

14 Ağustos 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hazırladığınız planların eyleme dönüştürülmesine az kaldı. Hâlâ şüpheleriniz olsa bile bu işi daha fazla ertelemeyin. Dört bir yandan yardım teklifleri alacaksınız. Fakat yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek, neticede sizin iyiliğiniz isteniyor. Bu hareketli dönemde vücudunuz için de bir şeyler yapmayı unutmayın. Beslenmenize dikkat edin ve bir hobiyle uğraşarak kendi içinizde denge sağlayın. Karşılaşacağınız stresle ancak bu şekilde baş edebileceksiniz.

14 Ağustos 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün maddi kaynaklar, para konusunda hem kariyer hem de çalışma hayatınızda yanınızda çalışanların desteğini alabilirsiniz. Ayrıca partner ya da ortakla ilgili sorunlar yaşanabilir, dikkatli olmalısınız.

14 Ağustos 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kolay tatmin olmayan bir yapınız var. Bugün birlikte çalıştığınız ve kariyerinize katkıları olacak kişilerin kapasitelerini sınamak isteyebilirsiniz. Özel arkadaş grubunuzla ortaklıklar söz konusu. Dengelerinizi yeniden kuracaksınız.

14 Ağustos 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 22' 24" R
Ay
Başak
16° 14' 30"
Merkür
Koç
17° 15' 47"
Venüs
Koç
18° 16' 16"
Mars
Balık
21° 44' 42"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 11"
Satürn
Balık
15° 36' 40"
Uranüs
Boğa
21° 46' 04"
Neptün
Balık
28° 34' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 55"
Lilith
Başak
22° 11' 32"
True Node
Koç
15° 37' 23"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>