Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Değişiklikler Gündeme Geliyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Hayatınızda bazı değişiklikler yapıyorsunuz ve doğru yoldasınız. Kariyerinizde yeni bir yol izlemeye karar vermiş olabilirsiniz. Ortaya çıkarmak istediğiniz birçok yeteneğiniz var ve işinizin buana engel olmasını istemiyorsunuz. Kişisel yaşamınızda da bir değişiklikteen geçiyorsunuz. Bugün, bu ilerlemeniz hakkında sabırsızlanabilirsiniz, ancak doğru olanı yaptığınıza emin olun.

Bugün, romantik partnerinizle zaman geçirmekten gerçekten zevk alabilirsiniz. Bugün eğlenceli bir gün olabilir. Çok fazla neşe ve kahkahanın keyfine varacaksınız. İkinizin biraz eğlenebilmesi için özel bir şeyler planlayın. İşe ya da ev işlerine takılmayın. Zamanınızı onun için ortaya koyun ve yakınlaşın. Her şeyi daha sonra halletmek üzere ortadan kaldırmaya değer, çünkü bunun gibi günler nadirdir!

Bugün sizin için eğlenceli bir gün olacak gibi. Şu anki durum, kendinizi duygusallıktan uzak tutmanızı gerektiriyor. Bunu nasıl yapacağınızı biliyorsunuz. Duygusal yalnızlık en iyi yaptığınız şey! Fakat duygusuz olmanızı gerektirecek hiç bir neden yok. Keskin zekanızı bazı benlik çatışmalarını incelenmek için kullanırsanız, bir çok problemi çözebilirsiniz.

Müzikten güç alabilirsin. Müzik aracılığıyla bazı duygularını özgürleştirmek sana ilaç gibi gelecektir. Eğer duygusal hissetmiyorsan, müziği enerji almak için kullanabilirsin. Ayrıca bugün seni bekleyen ev işleri var ve bu işler müzikle daha kolay biter!Eğitim hayatına geri dönüp herhangi bir diploma almak gibi bir planınız varsa harekete geçmenin tam zamanı. Başarıyı ve iyi şansı kendi inisiyatifinizle, becerilerinizi geliştirerek elde edeceğiniz bir dönemdesiniz. Konuşma ya da yazma alanında başarı veya uzun zamandır arzu ettiğiniz bir yolculuk nihayet mümkün olabilir. Görelim sizi!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine inanıyor musun? Günün ilerleyen vakitlerinde kendine sormak zorunda kalacağın bir soru olacak bu. Artık salt hayallerle dolu bir yaşam yaşamaya ve hayata dair doğrudan bir yaklaşım edinememiş olmana katlanamıyorsun. Eğer içsel doygunluğun ve tamamlanmışlığın mutluluğunu yakalamak istiyorsan, şu an harekete geçip kendini baştan sona hedeflerine adamanın tam zamanı. Dahası, bugün şimdikinden daha yüksek seviyede bir sorumluluk edinme teklifi alman olası. Kesinlikle kabul et!

16 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizi iyileştirebilir, sosyal çevrenizden destek görebilir ve sosyal çevrenizde öne çıkabilirsiniz. Uzlaşma ve anlaşmalar için destekleyici bir gün. Önemli konuşmalarınızı yapabilirsiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün her şeyi kontrol altında tutmak isteyeceksin. Eksiklerini tamamlamak için çıktığın alışverişte, uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşınla denk gelebilirsin. Yapmak istediğin değişikliklerin gündeme geleceği bugünde, saç stilinde farklılık deneyebilirsin. Özel sektörde çalışan bir Aslan burcuysan, işlerin rutin bir hale bürünmesi, senideğişikliğine itebilir.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün içsel olarak kendinizi çok yoğun hissedebilirsiniz. Benliğinizi tam olarak ifade edemeyişiniz sizi dramatize edebilir. Olaylara gereğinden fazla duygu yüklemeyin. Kendinizi bu kadar yıpratmamalısınız.  

16 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmanız gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde sıkışmalar meydana gelebilir. Çözmek zaman alabilir. Bazı durumları veya insanları olduğu gibi kabullenmeniz gereken zamanlardasınız. Akşam saatlerinde farklı programlar yapabilirsiniz. Enerjinizi boşaltmak size iyi gelecektir.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ilişkilerinizde kendinizi sağlıklı ifade edebileceğiniz bir gün olacağı için üstlerinizle görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde mesafeli davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, devam eden çalışmalarınız vehayatınızda geçici problemler ve öfkeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Sırt, kemik, kas ağrıları hissedebileceğiniz bugün, yalnız kalıp, kendinizi dinlendirerek ve çalışmalarınıza odaklanarak bu zamanı etkili kullanabilirsiniz.

16 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bencil olmaktan çekinmeyin. Son zamanlarda dengesizleşen bazı ilişkilerinizde haklılığınızı savunmanız gerekecek. Bedeninizle yeniden ve daha sağlıklı bir bağ kurmanızla özgüveniniz yeni bir pik yapacaktır.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizde yükselme, kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün olacağından emin olabilirsiniz. Çevrenizin etkisinde kalacaksınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepki göstermemelisiniz. 

16 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Finansal konular yüzünden eşiniz ile tartışmaktan kaçınmaya çalışın. Bir konu hakkında kendinizi geliştirmeye karar verebilirsiniz. Bugün kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz ve çevrenizdekilere neşe saçacaksınız.

16 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi ifade ederken, ketum davrandığınız için, çevrenizde bir giz oluşturuyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, parasal konulara daha fazla ağırlık verdiğinizi gösteriyor. Kazançlarınız konusunda duygusal tatminler sağlayacağınız işler yapmak istiyor, taviz vermek istemiyorsunuz.

16 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 34' 36" R
Ay
Terazi
25° 17' 52" R
Merkür
Koç
16° 11' 58"
Venüs
Koç
22° 19' 18"
Mars
Balık
24° 17' 14"
Jüpiter
Boğa
22° 19' 26"
Satürn
Balık
15° 55' 45"
Uranüs
Boğa
21° 56' 58"
Neptün
Balık
28° 41' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
20° 15' 22"
Lilith
Başak
22° 33' 24"
True Node
Koç
15° 39' 05"
Son Güncelleme : 23/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>