Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Mutfakta Zaman Geçiriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2024, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda ayaklarınızı yerden kesebilecek etkiler alacak ve uzun zamandır hissetmediğiniz kadar mutlu hissedeceksiniz. Yoğun etkiler aldığınız bugün içerisinde dilediğiniz adımları atabileceksiniz. Gün içerisinde olumsuz etkiler almayacağınız için yüzünüzden gülücükler eksik olmayacaktır. Birlikteliği olmayanlar için de yeni aşk rüzgarları esebilir.

Meraklı gözlerin üzerinizde olması hem sizi motive edecek hem de rahatsızlık hissetmenize neden olabilecek. Olayları biraz daha dengeli karşılamaya çalışmalısınız. Kendinize zaman ayırmanız gereken bir güne giriyorsunuz. Sorumluluklarınızdan kaçınmamanız da iyi olacaktır.

Finansal durumunuzla ilgili konularda size yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Sorumluluklarınız doğrultusunda beklenmedik harcamalar gerçekleştirme ihtimaliniz var. Her şey biraz daha istediğiniz gibi olmaya başlıyor. Maddi olarak rahat hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İhtiyaç duyduğunuzda sizinle ilgilenmeyen kişilere kırılabilirsiniz. Bu kırgınlığın bir önyargı oluşturmamasına ve iletişiminizi zedelememesine mahal vermemek için dikkatli olmalısınız. Herkesin kendine göre bir düzeni olduğunu, kendi düzeniniz içindeyken algınızın dışarıya kapalı olmasından anlayabilirsiniz.

16 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik ve güçlü hissedebilirsiniz. İletişim becerileriniz üzerinde çalışarak çevrenizle daha iyi bir iletişim kurabilirsiniz. Bugün, yaratıcılığınızı ve liderlik yeteneklerinizi ortaya koymak için harika bir gün olabilir. Kendinize olan güveniniz sayesinde hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Eğlenceli ve keyifli etkinliklere katılarak stresinizi atabilirsiniz. Aşk hayatınızda tutkulu ve romantik anlar yaşayabilirsiniz.

16 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnternette gördüğün bir tarifi denemek için mutfağa giriyorsun. Ortaya çıkan sonuç seni memnun etmeyebilir. Ama yine de mutfakta kendini geliştirmek için farklı tarifler denemeye devam etmek isteyeceksin. Bugün hiç ummadığın biriyle karşılaşabilirsin. İkinizde şaşkınlığınızı belli etmemeye çalışacaksınız.

16 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş arayışlarınızdan bir sonuç alamamak sizi yıldırmış olabilir. Bir yerde hata veya eksikliğin olmasının dışında arayışta bulunduğunuz alan konusuna da eğilmelisiniz. Zamanın ve toplumun tercihlerinin değişimi, sizi de farklı çalışmalar yapmaya ve araştırmaya itebilir. 

16 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizde duygusal konular ön planda olabilir. İlişkinizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konuları karşınızdakine benimsetmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda uyum içinde olmak sizin için daha iyi olabilir. İmaj değişikliği için uygun zamanlar var. Beslenmenize ve bedeninize dikkat edin.

16 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizden geçen bazı işler için somut planlama yapmak ve realistik olmak önemli olacak, sizi bu hedefe götürecek. kendinizi ifade edeceğiniz bir pozisyon yakalayabilirsiniz.

16 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işlerine odaklanmak sana daha rahat gelebilir. Bazı konulara odaklanmak senin için daha kolay olacak. Birden fazla konuyla ilgilenmek ve gününden bol verim almak bugün keyfini daha da yerine getirecek.

16 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugünkü sohbetler gelişim odaklı, olumlu bir şekilde derinlere inme eğilimindedir ancak hemen öyle hissettirmeyebilir. Yine de hassas konular hakkında bir konuşma başlatabilir veya biriyle bağ kurabilirsiniz. Şu anda dinlemekten ziyade katkıda bulunmaya daha yatkınsınız ki bu her zaman sizin tarzınız değildir ancak bu katkılar büyük olasılıkla değer olacaktır. Gün, dikkatinizi arka plandaki konulara çeker. Hayatınızdaki baskıların bir kısmını ortadan kaldırma zamanı. Bugün ilerleyen saatlerde koruyucu kabuğunuzdan çıkabilir ve daha fazla iletişim kurma arayışına girebilirsiniz.

16 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili olaylara ilgisiz gibi dursanız bile, içinizden üzüldüğünüz bir gerçek. Çevrenizdeki kişilerin temposu sizi de etkileyecek. Düşüncelerinizi korkusuzca ortaya atmaktan korkmadığınız için, tepki alıyorsunuz.

16 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

16 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygularınız ve benliğiniz ön planda olabilir. Çalışma hayatı veya sağlık alanlarında bazı değişimler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel yaşamınızda gösteremediğiniz sabrı,yaşamınızda gösteriyor ve karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz. Kıvrak zekalı, düzenli, ısrarlı ve faydacı özellikleriniz meslek yaşantınızı kolaylaştırıyor. İş hayatınızın yakın geleceği için parlak işaretler var. Maddi bakımdan size endişeler, sıkıntılar veren bir işi paraya fazla ihtiyaç duymadan kolayca halledeceksiniz. Ailenizden göreceğiniz destek ve yardım da sizi rahatlatacak. Ağır, yağlı yiyeceklerle karaciğerinizi zorlamaktan kaçınmalısınız

16 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 13' 09" R
Ay
Balık
20° 22' 31"
Merkür
Koç
18° 54' 19"
Venüs
Boğa
05° 49' 00"
Mars
Koç
02° 44' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 18"
Satürn
Balık
16° 54' 42"
Uranüs
Boğa
22° 34' 17"
Neptün
Balık
29° 01' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 39"
Lilith
Başak
23° 46' 17"
True Node
Koç
15° 23' 20"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>