Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler görülüyor. Bugün sevgilinize uzun zamandır hayalini kurduğunuz türden bir gün geçirebilirsiniz ve sevgilinizin size bir sürprizi olacak.

Son derece aktif olmanıza rağmen bir çok işle ilgilenmeniz tatmin edici sonuçlara ulaşmanıza engel olabilir. Dikkatinizi tek bir konuya yoğunlaştırırsanız daha fazla başarılı olabilirsiniz.

Bugün bazı tapu işleriyle ilgilenmek zorunda kalacaksınız ve bu işin sonucunda gerek zihinsel gerek fiziksel olarak çok yorulacaksınız.

Ani karar vermekten ve aceleci davranmaktan kaçınmalısınız. Sakin hareket ederek ulaşacağınız sonuçlar sizin için daha verimli olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için zor ve yorucu bir gün olabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz fakat bunun için fırsat bulamayabilirsiniz. Ailenizden birinin sizin hakkınızda doğru olmayan düşünceleri var. Bu düşüncelerini değiştirmek isteyebilir fakat başarılı olamayabilirsiniz.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 01:50 Ay-Mars görünümü, isteklerimizi, duygularımızı ifade etmedeki başarımızı gösteriyor. Özellikle ilişkimizle alakalı konularda hakimiyeti elde tutan taraf olmak isteriz. Amaca yönelik hareket ederiz. Saat 08:22 Ay-Satürn görünümü, ilişkinizle ilgili konularda partnerin mesafeli tutumu veya kendine dönük halleri sizi bazen yoruyor. Sizin istediğiniz sıcaklık ve yakınlık arzusu. Bunu bulamadığınızda kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. Huzurlu bir gün  geçirmemiz dileğimle,

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aksiyon almanız gereken yerleri iyi tespit etmelisiniz. Gereken fizibilte çalışmalarını yapmanız durumunda karar alma ve harekete geçme noktasında daha hızlı olabilirsiniz. Üstesinden gelemeyeceğiniz işleri taahhüt etmemelisiniz. Planlarınızı sıraya koymanız yeterli olacaktır.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte size ilham veren kişilerle biraraya gelmenizi sağlayacak planlar yapabilirsiniz. Meslektaşlarınızla veyaarkadaşlarınızla bir araya gelmeniz ilginç maceralara atılma fırsatları sunabilir. Karmaşa ve karışıklıklardan kaçınmak istiyorsanız, istikrar çok önemli. Detaylarda saklı bilgileri kaçırmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Fikir alışverişlerinin, bilgi toplama, bilgi edinme, ele geçen bilgiler veya hümanist ve toplumsal başlıkların ön plana çıkabileceği bir gün. Açıkça dile getirilen fikirleri bireyselleştirmemeli ve eleştirilere açık olmalıyız. Sabah saatlerinde, daha verimli işlere zaman ayırabilir, bazı alanlarda yeni başlangıçlar yapabilir, tecrübeli kişilerin tavsiyelerine ihtiyaç duyabiliriz. Dün de yazdığım gibi, Uranüs'ün görünümü, ilham verici fikirleri, yüksek yaratıcılığı, sürpriz başlangıçları, sürpriz gelişmeleri ve olumlu olayları akla getiriyor. İstememiz durumunda istediğimiz kişileri etkilemekte zorlanmıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konularla uğraşabileceğiniz zamanlar içindesiniz. Tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Gün içinde ortaklı konularda bir takım değişikliklere gidebilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade etmeniz gereken bir gündesiniz. Akşam saatlerinde planlarda değişiklikler olabilir.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi altına girmesi güç yükler altına soktunuz ama her işinizi de yoluna koymayı başardınız. Kendinize küçük bir ödül vermelisiniz. Bol bol dinlenin.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa vadeli planlar hoşunuza gidebilir. Çevrenizden faydalanmasını iyi bileceksiniz. Partnerinizin fikirlerine bu aralar önem vermelisiniz.

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklarınız ve özel ilişkinizle olan iletişimlerinizde sorumluluk teması söz konusu olabilir. Verdiğiniz sözlere ve inandığınız değerlere dikkat etmelisiniz.Bilhassa özel ilişkilerde aldatma ve aldatılma ihtimallerinin olabileceği bir gökyüzü konumuna sahipsiniz. Herhangi bir akit sözleşmesi yapmak için uygun bir zamanda bulunmuyorsunuz. Ancak bilhassa arkadaş ortamlarınızdan finansal bilgi desteği alabilirsiniz. Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda dost tavsiyelerine karşı direnç göstermemelisiniz. Doğru bilgileri almalısınız. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

17 Ağustos 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

17 Ağustos 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 45' 10" R
Ay
Başak
20° 49' 43"
Merkür
Koç
17° 05' 35"
Venüs
Koç
18° 45' 03"
Mars
Balık
22° 02' 46"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 32"
Satürn
Balık
15° 38' 57"
Uranüs
Boğa
21° 47' 20"
Neptün
Balık
28° 35' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 16"
Lilith
Başak
22° 14' 08"
True Node
Koç
15° 37' 53"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>