Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Eleştirilere Kulaklarını Tıkıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşkta yeni kişilerin etkisini görmek isteyebilirsin ama bugün bunun için erken olabilir. Yeni bir aşk etkisinden önce senin kendi içinde aşktan beklentilerini gözden geçirmen gerekebilir. İçsel konulara yönelebilirsin bugün.

Bugün küçük bir övgü sizi mutlu edebilir. Bir süre daha disiplinli ve yoğun bir çalışma temposu gerekebilir. Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Bu yönünüzle çok takdir topluyorsunuz.

Mali konularda yetersiz kaldığını düşündüğün bir durum varsa destek alman gerekebilir. Bu konularda seni iyi yönlendirebilecek kişilere danışabilir, gerektiği noktada profesyonel destek alabilirsin. Bu tür konuları şansa bırakmaman gerekecek.

Bugün sağlık açısından seni zorlayan büyük şeylerle karşılaşmaman olası. Yeteri kadar dinlendiğin ve sağlıklı beslendiğin sürece seni yoran çok fazla şey olmayabilir. Rahat bir günün keyfini çıkarabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu aralar şans yüzüne daha çok gülebilir. Bazı konular kendiliğinden yoluna girebilir senin için. Buna sen de şaşırabilirsin. Ancak burcundaki etkiler bu aralar senin için bol şans ve keyifli gelişmeler getirecek. Buna hazırlıklı olmalısın!

17 Ağustos 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Burcunuzdaki Güneş size enerji ve coşku veriyor. Ancak diğer etkiler sizi uyarıyor, eğer bugün gereksiz riskler alırsanız, bunun gerçekten acıttığı yerde, cüzdanınızda ödeyebilirsiniz! Neden insanları etkileme ihtiyacı hissediyorsun? Seni etkilemelerine izin ver.

17 Ağustos 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde başarılı olman ile üstlerinin dikkatini çekeceksin. Gün içinde sana yapacakları jest seni onurlandıracak. Yakın dostların bazı davranışlarından şikâyetçi olsa da eleştirilere kulaklarını tıkayabilirsin. Bildiğini okumak sana bugün iyi gelse de daha sonra pişmanlığını arttırabilir. Evli bir Aslan burcuysan eşinle maddi konularda bir görüşme yapabilirsin.

17 Ağustos 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili konularda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Partnerinizle ortak noktada buluşma konusunda sorun yaşıyorsanız, bu durumu sürdürmek yerine kendinize ve ona zaman tanımalısınız.

17 Ağustos 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için aileye ilişkin sorunların ele alındığı bir gün olabilir. Duygusal açıdan sizi yoran konuları geri planda bırakma çabası tüm güne damgasını vurabilir. Başkalarının sizden isteklerini gerçekleştirmek konusunda ve manevi açıdan destek olacağınız çalışmalarda ise oldukça yararlı işler yapabilirsiniz. Size destek olması gereken kişilerle yaşanabilecek sorunlar karşısında esnek olmaya çalışın. Sağlığınıza da çok dikkat etmenizde fayda var.

17 Ağustos 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlardaki sert çıkışlarınız yüzünden partneriniz tavrınızdan korkabilir. Analitik zekanızın yükseldiği dönemi hayrınıza kullanmak isteyeceksiniz...

17 Ağustos 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir gözünüz saatte olsun çünkü zaman öyle bir akacak ki kendinizi bir saniye önce kalkan otobüsün ardından bakakalan bir yolcu gibi bulabilirsiniz. Davranışlarınızın getirilerini ve hatalarınızı kabul edin. İnsanlara karşı şimdi dürüst olursanız ileride size daha çok güvenebileceklerini fark edeceksiniz.

17 Ağustos 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tavsiye veya ağlayacak bir omuz arayan arkadaşlar bugün bol olabilir. Muhtemelen ihtiyaç duydukları desteği ve bakımı sağlayan en iyi insanlardan birisiniz. Başkalarına o kadar çok şey veriyorsunuz ki kendinize bir şey kalmıyor. Gerçek dostluk sorunları paylaşmakla ilgilidir. Bu yüklerin altında ezilmek, sizi kimseye pek yardımcı olamayacağınız bir yerde bırakacaktır.

17 Ağustos 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değerli ve saygın olmanın püf noktalarından biri de, arkadaşlık ilişkilerinde pozitif yaklaşım olmasıdır. Bunu yaşadığınız olaylarla öğrendiniz ve denediniz. Fikirlerinizi söylerken politik olmaya özen göstermelisiniz.

17 Ağustos 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

17 Ağustos 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kariyer vehayatınızla ilgilenebilirsiniz ama kariyer hayatınızda tartışma içinde kalınabilir. Dikkatli olmalısınız. İlişkinizde de dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.

17 Ağustos 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün bulunacağınız ortamlarda duygusal yönleriniz ortaya çıkabilir ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Çevrenizde sizi seven arkadaşlarının olumlu destekleri sayesinde, problemlerin üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz.

17 Ağustos 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 03' 54" R
Ay
Akrep
26° 42' 43"
Merkür
Koç
15° 59' 03"
Venüs
Koç
25° 28' 18"
Mars
Balık
26° 15' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 52"
Satürn
Balık
16° 10' 10"
Uranüs
Boğa
22° 05' 33"
Neptün
Balık
28° 46' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 12"
Lilith
Başak
22° 50' 24"
True Node
Koç
15° 34' 13"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>