Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İşinizi Değiştirmek İsteyebilirsiniz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, çekiciliğinizin gözden kaçmayacak ve ilgiyi tamamen üzerinize çekeceksiniz. Bu anlamda genel kontrol tamamen sizin elinizde. Birlikteliğinizin gidişatını şekillendirme şansınız da var. Huzurlu ve mutlu olmanız aslında çok da zor olmayacaktır.

İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar zorlayıcı olursa olsun, bir şekilde üstesinden gelmeye çabalayın. Çözümleriniz doğrultusunda harekete geçerken daha sağlam planlama yapmanız gerekiyor. Kendinize de gereğinden fazla yüklenmekten kaçının.

Finansal olarak sizi zorlayabilecek ne gibi etkilerle karşılaşırsanız karşılaşın, üstesinden gelebileceksiniz. Olumsuzlukları gözünüzde büyütmeyin. Ayrıca, maddi olarak yardım almaktan da kaçınmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjinizden dilediğiniz gibi yarar sağlayabilecek ve cesaretinizi de tam olarak ön planda tutabileceksiniz. Prensipleriniz doğrultusunda hareket ederken ters gidebilecek ufak tefek sorunların da gündeme gelme ihtimali var. Etrafınıza karşı kibirli görünebileceğiniz bir gündesiniz. Dengeli olmalı ve kontrolü tamam elinizde bulundurmalısınız. Çevrenizle daha olgun ve net iletişim kurmaya çalışın.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün seyahat etmek veya yeni deneyimler yaşamak için harika bir gün olabilir. Farklı kültürleri keşfetmek veya uzun zamandır gitmeyi planladığınız bir yere gitmek için mükemmel bir zaman. Öğrenmeye ve büyümeye açık olun.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinizdeki yöneticilerinizin değişmesinin sizi olumsuz etkilediğini hissedebilirsiniz. Farklı bir yapıya geçmek içinilanlarına bakmaya başlayacaksınız. Çalıştığınız ortamda kendinizi rahat ifade edip fikirlerinizin önemsenmesini istiyorsunuz. Kardeşiniz sevgilisiyle kavga etmiş olabilir. Kardeşinize destek olarak bu süreçte yanında olduğunuzu hissettiriyorsunuz.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlara yaklaşımlarınız, iletişim becerileriniz dikkat çekebilir. Bunu bir fırsata dönüştürerek yeni insanlarla farklı bir ortamı paylaşmaya çalışabilirsiniz. Bu sayede eski kırılganlıklarınızı aşabilir, bir şeyleri yeniden düşünebilmenin getirdiği özgüveni tazeleyebilirsiniz.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi açıdan daha elverişli koşullar oluşturmaya çalışmalı, eldeki kaynakları korumakta ısrarcı olmalısınız. Çıkabilecek fırsatlar size ekonomik anlamda kaynak girişi sağlayacaktır. Aşırı borçlanmak ve üstesinden gelemeyeceğiniz yatırımlarda ise daha sabırlı olmalısınız. İş hayatınızı içine alan yeni adımlarınız size çok şey kazandıracaktır.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi enerjik hatta hafif sinirli hissedebilirsiniz. Bu süreçte başkaları ile münakaşaya girmek yerine spor yaparak zamanınızı değerlendirebilirsiniz.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu aralar şans yüzüne daha çok gülebilir. Bazı konular kendiliğinden yoluna girebilir senin için. Buna sen de şaşırabilirsin. Ancak burcundaki etkiler bu aralar senin için bol şans ve keyifli gelişmeler getirecek. Buna hazırlıklı olmalısın!

17 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün iyi izlenimler bırakma ve kendinizi güvenle ve olumlu bir şekilde yansıtma zamanı. Şimdi biraz sağlıklı kendine odaklanma zamanı. Konuşmaları iyileştirmek veya artırmak için iyi bir zaman. Aynı zamanda bugün yerleşmek ve rahat etmek de mantıklı. Kariyer, para veya yaşam yolu hedefleriyle planlama yapmaktan keyif alabilirsiniz. Hayatınızın pratik yönüne özel dikkat göstermek dengeleyici olabilir. Kendinizi yenileme şansı elde etmek, hırslarınızı netleştirmenize yardımcı olabilir.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecektir. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün para, kazanç, ödemelerle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda sorunlar olsa da korunuyorsunuz. Gününüz şahane geçsin.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün bulunacağınız ortamlarda duygusal yönleriniz ortaya çıkabilir ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Çevrenizde sizi seven arkadaşlarının olumlu destekleri sayesinde, problemlerin üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz.

17 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 36' 59" R
Ay
Balık
26° 20' 33"
Merkür
Koç
19° 10' 31"
Venüs
Boğa
06° 19' 17"
Mars
Koç
03° 03' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 04"
Satürn
Balık
16° 56' 46"
Uranüs
Boğa
22° 35' 42"
Neptün
Balık
29° 02' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 00"
Lilith
Başak
23° 49' 01"
True Node
Koç
15° 23' 53"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>