Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hobilerine Yoğunlaşıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmaya çalışın. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmanız gerekmekte. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri bu süreçte daha fazla belli etmeye çalışın.

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Şartlara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmayın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha temkinli olmaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki dengeyi mutlaka korumalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Saçlarınız, cildiniz, giyim tarzınızla ilgili bakıma ve yeniliğe ihtiyaç duyduğunuz konularda sevdiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. İyi hissetmenize ve görünmenize yardımcı olmak insanları doğru seçmenin ne denli önemli olduğunu bir kez daha anladığınız bir gündesiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Aslan burcundakiler için iletişim konularında başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. Özellikle duygularınızı net bir şekilde ifade etmek ve karşınızdakilerle açık iletişim kurmakta avantajlı olacaksınız. Kendinize ve duygularınıza olan güveniniz artabilir. Ayrıca, yakın çevrenizle ilişkilerinizi güçlendirmek için uygun bir zaman olabilir. Keyifli ve verimli bir gün geçirebilirsiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hobi olarak resim çizen Aslan burcuysan, hobilerini mesleğe dönüştürmek isteyebilirsin. Sanatını daha icra etmek için gelen teklifleri değerlendirmelisin. İlişkisi olan Aslan burcuysan, sevgilinin tutarsız tavırları senin güven duygunu zedeleyebilir. Sevgilinin sosyal medyasını bir dedektif gibi inceliyorsun.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Verdiğiniz emeğin karşılığını alabilmek bir motivasyondur. Dolayısıyla emek verdiğiniz, alıştığınız için size bir faydası dokunmayan ya da artık eskisi gibi kazandırmayan işlerle vedalaşmalısınız. Yaşamak istedikleriniz, kişisel başarınız ve hedefleriniz doğrultusunda bir adım atmanız gerektiğinde bundan geri durmamalısınız.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Şanslı günlerinizden birindesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için heves içinde olabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu konulardan gelen kısmetleriniz olabilir. Gün içinde yapmak istediğiniz şeyler için imkanlar söz konusu. İlerleyen saatlerde keyfinize düşkünlüğünüz artabilir. Sevdiğiniz işlere yönelebilirsiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinde olaylar tam istediğiniz gibi gelişecek. Her şartta somut olarak maddiyatınızda artış gözlemleyebileceğiniz bir dönemdesiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için harika bir gün olacak. Kendini çok mutlu ve keyifli hissedeceğin bir gündesin. Sevdiklerinle bolca vakit geçirebilecek ve sorumluluklarının üstesinden daha rahat gelebileceksin. Günün enerjisini iyi değerlendirmelisin bugün.

17 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün, özellikle kendinizi düzenli, pratik bir yaklaşımın faydasını görebileceğiniz sorunlara veya görevlere adadığınızda, daha güçlü bir amaç duygusu hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, aynı zamanda daha tutkulusunuz ve elinizden geleni yapmaya daha yatkınsınız, bu da işleri daha da iyileştiriyor. Hala birkaç iletişim sorununu aşmanız gerekebilir ancak hevesinizi körükleyen bir miktar ilerleme fark ediyorsunuz. Sizi bir miktar zorlayan bir şey şu anda oldukça ilgi çekici olabilir. Yeni bir deneyimin tadını çıkarmak için harika bir zaman.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygulardan çok, akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi geçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve zihinsel açıdan kendinizi zinde ve tamamen huzurlu hissediyorsunuz. Yaptığınız işten keyif alıyorsunuz ve bu deneyimleri en yakınınızdaki kişilerle paylaşmak istiyorsunuz. Bu, etrafınızdakiler için oldukça cazip ve cesaret verici; eski ve yeni ilişkileri eşit derecede güçlendirmeye yardımcı oluyor. Ayrıca size, kendinizden pek emin olmadığınız zamanlarda ihtiyacınız olan desteği de sunacak.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygularınız ve benliğiniz ön planda olabilir. Aşk, tatil, çocuk, eğlence konularında şanslı olacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiyle aranıza girmek isteyenler var. Sevgili adayınızı sizin güvenilmezliğinizden korumak istiyorlar. İnsanlara karşı şüphecilik huyunuz, çalışma ortamınızda hoşlanmadığınız durumlara neden oluyor. Bugün bazı kimselerle aranızda sorun çıkması mümkün. Sorunları fazla büyütmemeye dikkat edin. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz. Katı diyetlere son verip, sebze, meyve yiyin ve düzenli jimnastiğe başlayın.

17 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 14' 46" R
Ay
Balık
20° 46' 44"
Merkür
Koç
18° 55' 24"
Venüs
Boğa
05° 51' 03"
Mars
Koç
02° 45' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 42"
Satürn
Balık
16° 54' 51"
Uranüs
Boğa
22° 34' 23"
Neptün
Balık
29° 01' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 44"
Lilith
Başak
23° 46' 28"
True Node
Koç
15° 23' 23"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>